Vi flyttar till Falun

Precis som jag trodde vindrutetorkarmotorn är paj, men de trevlig killarna kommer fösöka få en ny hitskickad. Vi får låna FaluMagnus volvo så vi kan fortsätta vår roadtrip..
Enda nackdelen är att barnen vill stanna!!
Barnen vill att vi flyttar till Falun.
Vi har varit runt på Magnus olika ställen här… Och killarna har fått äta hur många chockladbollar dom vill på Magnus strandresturang..Han är kung säger de;-)

Lek vid Magnus snowboardbacke;-)

Haft snöbollskrig i Magnus snöberg..

Badat och ätit på Magnus simhusresturang;-) killarna fick välja vad de ville, jag är vatten värd nu! Den sura morsan som bara gnäller..

Jepp vad säger man…

Men jag kan nog övertala dem när de badat färdigt, ingenting slår morfar Kenneth..
Nu sätter vi oss i bilen och åker norrut snart..
Kan inte vänta tills vi får träffa Pappsen, Marie och Leon. FaluMagnus lovade killarna att vi fick komma upp och bo i hans stugby i vinter..Jag lovar dig att de skrek av lycka;-)

All kärlek önskar familjen Ikeapåse.

 1. Lyssnade på podden, läskigt, på tal om Falun.

 2. Carro skriver:

  Hörde det ryktades om att du hade varit på Volvo här i Falun… Det var nämligen någon som hade gått runt där hela dagen på Rosa moln, Baraför att dom hade lagat din bil och han hade fått en kram av dig som tack för hjälpen..
  HaHa, volvo är inte sig likt efter det…

  //Häxan

 3. Louise skriver:

  Falun är den finaste staden jag vet. ☺ Jag bodde där år 2006-2007. Det bästa året i mitt liv. Jag kände mig väldigt trygg när jag bodde där och jag är övertygad om att ni kommer att trivas.

 4. AK skriver:

  Haha, jag tycker absolut att ni borde flytta till Falun! Jag är uppvuxen där och bor där själv, kul att se lite bilder! 😀 Tack för en jättebra blogg! 🙂

 5. Emelie skriver:

  Du skulle ha varit på Lugnet idag istället nu när jag är här och jobbar i receptionen. Men jag förstår inte va du gjorde me Magnus. Som nån annan kommenterat; Han är känd i Falun, men inte på bästa sätt. Mer som ett slem som gillar unga blonda tjejer. Absolut inge dåligt att va det men han är ju lite äldre.
  Ja jag hoppas ni hade en bra dag här i Falun iaf=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..