Frukost i Falun

Jag har sovit riktigt dåligt inatt, pulsen har dunkat i bröstet och i huvudet så ”högt” att det stört sömnen. Jag har rivit mig på näsan;-) så något konstigt måste jag ha drömt som jag inte kommer ihåg.
Min superhjälte från Kungsholmens experthjälp inatt hjälpte inte, fullbokat och inga tider.. Men Faluns kung Magnus fick jag faktiskt tag på under morgonen. Bilen vart hämtad här klockan 9 och kommer köras tillbakas då den är klar..
Magnus är Bingo och Katrins kompis och helt fantastisk!! Och han är singel tjejer! Jag ska ta en smygbild på honom lite senare, ifall någon av er bor i Dalarna och vill sätta tänderna i en 10 poängare med stort hjärta.
Frukosten var god, och killarna har INTE sköt sig. Jag blir riktigt ledsen då jag hör dem prata till varandra, de svär och är fula i munnen.
Hos mig har jag noll tolerans mot svärord.
Jag kan säga fula ord om jag tappar något på tårna själv. Men det får inte de göra, spelar ingen roll om det är dubbelmoral, de får svära när de fyllt arton.
Det finns inget fulare än barn som svär, kallar varandra bögar eller könsord. Det är inte ok att ”fylla ut” ett fattigt ordföråd med svordomar.
Jag brukar hota med att tvätta munnen med tvål, jag gör ju självklart INTE det i slutändan, men sanna mina ord! Avdrag på veckopengen är INGET hot.. Det här är en av nackdelarna med delad vårdnad tyvärr, att man inte kan få vara med och bestämma reglerna dygnet runt.

Isak har gått och lagt sig, han har ett vidrigt morgonhumör.. Riktig surpuppa!

Ja, jag vet att man ska ha hjälm! Men vi glömde dem i bilen;-) så vi kör försiktigt..

Stor kram från Falun!

 1. Maria M skriver:

  Min mor, den lugnaste och tålmodigaste av alla jag känner, tvättade lillebrors och kusinens mun med tvål när de var ”lite” väl grova i munnen. De minns det än idag…. Hoppas de lyssnar och inte tar i som lillebror och kusinvitamin, så till den grad att tom Moder Teresa slulle tagit till våld…Själv var jag en ängel som liten (har tagit igen en del vid detta laget).

  Tack för fin blogg och bra underhållning!

 2. Madde skriver:

  Men Maggan?! Är inte du också singel…..;-)
  Den där Magnus verkar ju vara nåt för dig!

 3. Mia skriver:

  Maggan kan du inte gå tillbaka till Bloggfamiljen, så slipper du betala?

  Massor med kramar från mig!

 4. Ullis skriver:

  Jag själv hade en likadan morgon.
  Vettet rann av mig när jag fick höra bögjävel från den ena till den andra. O vi pratar barn som är 11 och 6 år gammla.
  Som straff blev det städning av rum för den ena o läxläsning (ligger efter sen vi vart på semester) i en och en halv timme för den andre. Alltså, kompisar fick vänta.
  Tror det sved en del o hoppas att jag slipper höra sånt igen =)

 5. Åsa skriver:

  Nu är ju dina barn lite äldre men när vår son var i 4-års åldern så började han svära som en borstbindare…spelade ingen roll vad vi sa eller gjorde, de fula orden bara sprutade ur munnen på honom. Min man sa då till honom att han får säga vilka fula ord han vill bara han INTE säger ”RONDELL” för det är det fulaste ordet vi vet….gissa vad det ända var som han sa efter det?! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..