Framme hos pappsen

Vi anlände i en flott Volvo.. Det är lite skillnad fast jag inte vill erkänna det högt. Jag har varit otrogen mot Hogan med en annan man! Känt attration.. Jag skäms lite men kommer vara så fräck och inte berätta något.. Jag ska se Hogan i skrålkastarna och säga att hans utrustning är störst och mest bekväm att sitta på;-)

Gitarrerna åkte fram innan skona åkte av..

Och TVspelet går redan varmt..

Min vackra plastmamma Marie 😉

Isak känner sig febrig och krasslig..

Och jag är bara glad för att vara här! Jippii..

 1. peewee skriver:

  Du får inte göra dig av med Hogan eller göra honom ledsen med att vara ut med någon annan:-)

 2. Anna skriver:

  Hihihi, jag ÄLSKAR dina texter!! ”.. hans utrustning är stört och mest bekväm att sitta på”… Iiiihihihihi…

 3. Cissi skriver:

  Vilken resa!!! Trist när bilen strular… MEN ni verkade ju hitta på så mycket annat kul då!! Det verkar nästan som att det var meningen att ni skulle på stopp i Falun! Såg supermysigt ut! Ha det så trevligt med familjen nu!

 4. Sara E skriver:

  Hoppas Isak kryar på sig snart, så ni får några fina dagar tillsammans allihop. Kramar från Stockholm 🙂

 5. Lovisa skriver:

  Godmorgon vackra Magdalena! 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..