Kaos och panik på vägen!!!

Vad tror du händer!? Med tre killar som retas, bråkar och slåss i baksätet..Ja självklart slutar torkarna fungera på motorvägen 2 mil innan Gävle i störtregn! Macken, som det tog oss en timma att komma till hade självklart inte säkringar med 15 på. Två jättetrevliga killar som jag flörtade lite med, hjälpte mig att testa 10 och 20.
Nix det hjälpte inte heller, säkringarna smällde. Killarna var så gulliga att de tog ett break från korvarna och slet fram en mackapär som mätte jordningen!?? Bilens vindrutemotor är paj och måste bytas.
Ungarna fes, skrek och retades så mycket att jag fick ett sammanbrott och skrek på dem som en tysk nazist med spottet sprutades ur mungiporna.
Sedan åkte jag till en hemlig mack och stal en vindrutetvättare, Jag gömde den i mysbyxebenet och sprang! ( ska lämna tillbaka den på vägen hem)
Ingen jäkla verstad är ju öppen vid den här tiden, så jag krypkörde upp mot Falun med huvudet och borsten utanför fönstret.
Nu bor vi på hotell. Imorgon måste jag upp med tuppen och jaga verkstad. Känner du någon meckare i Falun? Jag har en kompis här men han svarar inte;-( tyvärr… Jag ska jaga rätt på honom imorgon. Vilket äventyr!! Va? Det händer bara mig. Nu ska jag sova.

Tjejen som vart vår räddande ängel, då jag kom insläpandes med förstärkare, ikeakassar och ett sovande barn.

En nattmacka innan sängen..

 1. Måste bara skriva och säga att du är en underbar bloggerska 🙂 Kram på dej och familjen

 2. När våra ungar var små brukade vi bila till Italien,det var ingen lek…herregud,man blev nästan sinnessjuk

 3. Hej!

  Jag tror jag kan hjälpa dig, om du fortfarande behöver få tag i någon meckare i Falun!

  Hör av dig om det fortfarande är aktuellt!

  Kör försiktigt om inte annat 😉

  Kramar.

 4. Silla skriver:

  Såå roligt att jag hittade din blogg…Saknat dig på bloggfamiljen, den är inte detsamma utan dig! Men nu kan jag följa dig här:`)

 5. Attans! 🙁 Men hoppas ni får ett par härliga o mysiga dagar tillsammans med din pappa med familj å att killarna håller sams 😀 Tat lugnt ute på vägarna*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..