Rampfeber..

Vad händer?!  Vindrutetorkarna lägger av mitt på motorvägen i ÖSregn , mörker och blåst. De bara dog, och  jag fick panik! Jag kände mig fortfarande inte bra, en finnig tonårsunge som surade, kallade mig idiotmorsa, elak, orättvis och dum.

Ett lånebarn (och de barnen vill man inte  kröka ett hår på) , Lance som sjöng poison med Cooper högt och falskt i baksätet, och en redan trött Tristan som skriker efter godis eller napp.

Som tur var låg Helene lite längre fram på motorvägen i en annan bil med Nick. Jag såg inte ett skit i mörkret, och när jag saktade ner så körde bilarna om istället. Mer vatten sprutade upp!

Med varningsblinkers tog vi oss av  vid Upplands Väsby och Helene vände och plockade upp oss. Vi satt som packade sillar, men vi missade inte Idol 😉

Jepp om du undrar hur bilen kom hem?

Lånebarn och små barn i Helenes bil, jag och äldste sonen i min. Den äldste hängde ut med en kvast genom fönstret och borstade av rutorna medans jag körde i vägrenen med varningsblinkers i 30 hela vägen hem.

IMG_0786
Började surt och slutade vänligt!

Laila, Lance, Simon och Nick

IMG_0810

Andreas och killarna

IMG_0812

Anders, våran fina underbara Anders!!

IMG_0805

Hela familjen

Me <3 Eddie

IMG_0816

Innan jag möte Idolerna så tyckte jag att Eddie gav ett för självsäkert intryck och framstod  självgod genom rutan. En typisk och väldigt svensk ”förutfattad mening” helt enkelt.

Men NU när jag träffat honom två gånger. WOW vilken gullig och fin kille, ödmjuk söt, gullig och JÄTTE trevlig!! Hans personlighet har gjort honom till MIN idol (sen är han ju självklart duktig på att sjunga oxå) Nu kommer jag gå VARJE fredag med plakat, sitta på första raden och skrika 😉

 

Jag ska ju maska mig till Bloggawarden i kväll på Cafe Opera, jag är så nervös! Jag hatar att gå på tillställningar, jag får ont i magen, känner mig som ”bruden från landet” bortkommen och lite panelhöna.

Men,men nu är barnen fixade, Lance sover hos Simon, Tristan hos Linea och Lotta, och den äldste instängd i källan (SKOJ) så jag måste gå.

Katrin ordnade mina biljetter till Idol igår, men så fick vi ett par extra av Laila oxå. Jag sa till Laila att jag gärna gjorde henne en tjänst iframtiden som tack.

Den tjänsten tog hon kvickt;-) 10 minuter innan sändning.

-Maggan! Vad gör du imorgon? Kan du göra mig en jättetjänst? Självklart! Svarade jag utan att tänka på att fråga vad tjänsten var först;-)

-Kan du dela ut pris åt mig på galan imorgonkväll. Årets blogg?? Jag måste åka till Danmark, det har blivit en dubbelbokning?!

-Absolut Laila!!

Rövskägg, järnspikar, skiiittkorvars! Jag ska upp på scen ikväll!!! Jag är livrädd, jag har fått scenskräck!! Min strupe känns torr. Jag har inget att ha på mig bland dem där modemänniskorna? Dom kommer granska mig i sömmarna. Vad ska jag ta på mig??????????

Jag hade bara tänkt stryka längstmed väggarna ett par timmar och sen försvinna hem i mörkret i ett par jeans. Nu kommer jag stå inför alla och dela ut kvällens största pris! Jag mår illa…

 1. I strictly recommend not to hold back until you earn enough amount of money to order different goods! You should just take the mortgage loans or just bank loan and feel yourself fine

 2. Maria skriver:

  Min äldsta dotter sög på tummen tills hon var 12. Jag tyckte det så jobbigt och pinsamt, men mest sög hon när hon var ensam på sitt rum eller såg på TV. Jag undvek att fotografera henne med tumme i munnen, för hennes egen skull. Maggan, ta ut nappen åtminstone när han blir fotograferad. Dom två sekunderna. Han kommer att dö av skam om några år när allt och alla påminner honom om mamsens bloggbilder.
  Det gick alldeles utmärkt för min dotter, som nu är vuxen, och hon uppskattar att jag var diskret med hennes tumsugande.

 3. Sofia skriver:

  Hejsan maggan, vad gör man för att få dejta din äldsta son? riktigt het 😉

 4. H skriver:

  Din son är riktigt hot stuff, hade jag varit några år yngre… Ska tipsa mina yngre systrar dock:) Flickorna måste springa benen av sig…

 5. Vill och vara på idol och se 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..