Rumpa!

Har precis lämnat jobbet, är helt sänkt! Jag fryser, svettas och känner mig hängig. Jag får inte bli sjuk! Funkar inte den här veckan och inte nästa heller för den delen. Jag kan bli sjuk nästa torsdagkväll tidigast. Nu gäller det att bita ihop och dricka Cvitamin.
Eric har ni inte träffat! Det är min favorit kille efter grabbarna. Eric har gjort min blogg, han är Duktig, Driven och Den snällaste (fick nästan till de tre Dn) Efter Eric kommer JJ på Webbhotellet;-) vi åt lunch på en indier och pratade blogg. Eric berättade för mig att jag har en email adress till sidan!?? Med 300 olästa mail. Rumpa! Det borde finnas straff för sådan he’he.
Hade jag ångest tidigare så har jag mega ångest nu! 1400 olästa på Facebook och 300 här.. Nu har jag allt något att göra. Lova att inte bli sur på mig om jag inte svarar fort på mail eller kommentarer. Jag är lite trött och sliten för tillfället.
Nu ska jag plocka upp Tristan och Lance, köra Isak till fotbollen, åka upp till stallet, handla och göra middag.
Vi hörs lite senare x

Lunchmötet var mycket trevlig!

 1. Anna skriver:

  Du behöver inte ha ångest för något! Vi läsare vet att du bryr dig om oss. Vi älskar ju din blogg. :]

  Ha en riktigt härlig helg med pojkarna! Min man håller på att natta Isadora nu, sen ska han minsann diska! Woho. :]
  Själv ska jag vara snäll och göra kyckling-tortillas till oss. Blir en kväll i soffans tecken med Idol. Härligt!
  Stor kram från Eskilstuna.

 2. Magali skriver:

  Min vän, ta hand om dig det är det viktigast.
  Jätte kram till en underbar människa som du.
  🙂 Magali

 3. Stressa inte för döa ting 🙁 Du gör det som är allra viktigaste här i livet, är med dina barn. Kram

 4. Jessie skriver:

  Gumman, du ska sluta klanka ner på dig själv..Även om du menar det ironiskt detta med finnar o rynkor o gammal tant o allt vad det är så ligger det en underton i det hela.Its not good for u! Gör som din Vännina Katrin Z,,,brag about yourself. Till skillnad från henne så kan du säga det med rak rygg! U go girl. du är ödmjuk, o snygg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..