Jag har träffat dagens hjälte!!

En man med klass, moral, etik, känsla, skönhet och hjärta!!

 1. vila skriver:

  Linnea Sussane och Eva Lotta skit ner er och sluta rövslicka va. tror att maggan kan försvara sig själv. Så,skaffa er ett liv.

 2. En sån man 🙂
  Jag hoppas att det är OK att länka till din sida i min blogg?
  Vill kolla så att det är lugnt.

 3. Hanna skriver:

  Hej!
  Ville bara säga att jag är så glad att jag har hittat din blogg igen! Jag har aldrig skrivit någon kommentar förut men, jag har följt din blogg från att bloggfamiljen startade.

  All kärlek till dig!!! Du är beundransvärd och stark!!!
  Kram Hanna

 4. madde skriver:

  åh guuud vad fin blogg :O Riktigt avis på designen, har du gjort den själv?

  Ha det bra 🙂

 5. Hej!
  Grattis till dig att du träffat på en trevlig p-vakt! Sen tycker jag det är oerhört kul att du börjat om att blogga. Din blogg förgyller min dag, flera gånger om 🙂 Skit i särskrivning eller inte, fortsätt skriva vart istället för blev osv… Det ska ju vara personligt och det lyckas du verkligen med. Saknar lite inlägg om din alierade Lotta och hennes upptåg. Hoppas hon finns kvar i ert liv.
  Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..