Sura miner

Vilken skit dag det har varit idag! Vilken tur! Då kan jag glädja mig med att jag fått min lilla bajs dos  den här  veckan;-) Helgen kommer skimra i rosa, regnbågen kommer landa i min trädgård, solen kommer skina och jag kommer vinna en miljon på triss.

Jepp man känner sig inte stor och tuff då man sitter i fokus framför en hel lärarstab med knäppta händer och rynkor i pannan.

Det hela började med att jag tappade väskan på golvet, det rullade ut en handfull tamponger, pincetter, smink, visakort, läppstift, mobil,pengar, kammar, hårsnoddar, tuggummi och halstabletter över hela golvet..

Ville bara dö! 2 lärare kröp runt och försökte hjälpa mig att skopa in allt från golvet, medans jag mumlade högröd  om att tampongerna INTE tillhörde mig 😉

Sen var det gamnacke. Jag kommer aldrig gå in på vad exakt vi fight’as med i vår familjen. Men tonårs killar är ingen lätt match, fy fasiken vad man känner sig maktlös  som mamma ibland.

Många säger att ”när barnen blir stora, då får man MASSA tid för annat”  Yhee  right!! Precis tvärt om, små barn, små problem. Stora barn, stora problem.

Nej så behöver det inte alltid vara! Jag kan vika mig dubbelt, jag tappar allt hår och borrar 5 nya hål i skallen för att kunna finnas där för mina killar.

IMG_0142

En bister uppsyn..

IMG_0139

……går inte att ta miste på hos någon av oss.

Efter mötet var vi tvungna att åka ut till Arlanda och fixa tillfälligt pass. Isak kan inte hitta sitt gamla och behöver ett nytt då han åker till Barcelona med sitt fotbolls lag i morgon kväll.

Tull/Pass/P-Lisa tanter brukar  vara vresiga och svårhanterliga, men den här var nog bland det grinigaste jag stött på. Ja ni vet någon som måste hitta fel i ALLT ( då menar jag allt) . Klaga på allt och kommentera  allt.  Någon som vill att man ska stå och ursäkta sig, tigga, be, böna. Dom har makt! MAKT över hela universum!!!

IMG_0146

Tänk dig mig 😉 som  grinat så att ögonen vart små som ”piss’hål i snön” en timma tidigare. Där stod jag som ett riktigt övergångs monster, öga mot öga med ett annat övergångs monster.

Neh’he sa hon lite högfärdigt,  jag hade inte flygbiljetterna med mig, jag hade ett engelskt körkort, jag hade ingen hemresebiljett, jag hade inte anmält det gamla borta, jag hade inget svenskt id, jag hade inget pass, jag kom en dag för tidigt blllaaaaaa bllaaaaa bllaaaaaaa ingenting var bra, allt jag gjorde ELLER skulle göra var fel.

Till slut så kokade ilskan  upp i halsgropen och jag sa med hög röst..

-900 kr  KOSTAR PASS FAAN????? TROR NI ATT JAG STÅR OCH HÄR SKAFFAR ETT FÖR SKOJ SKULL ??????

-EN LITEN ROLIG TORSDAGS UTFLYKT ?????

Det är inte ofta jag tappar tålamodet, men jag kan lova dig att det gjorde jag idag.

FÖRLÅT Pass tant för att jag höjde rösten!!!  (Men du tog en Graafare i fel stund)

FÖRLÅT igen om du läser detta.

Nu ska jag och Tristan hämta Lancelot från bandyn. Vi syns och hörs senare.

All kärlek!

LOADING..