Hej och välkommen till min sida!

IMG_0093

Hej, vad kul att du hittade hit!

Jag är tillbaks i blogg’bubblan, jag kunde inte hålla mina fingrar borta från tangentbordet längre.

Jag har gått i blogg terapi, ”AB” (anonyma bloggare) Jag har ätit medicin mot bloggandet. Men inget hjälpte;-)

Skämt och sido, jag tog en behövlig paus, ett break. Mitt nya jobb på produktions bolaget har börjat rullar på, jag har fått vila lite och kunnat fokusera på mig, och på killarna.

Jag la in mitt hjärta och själ i min älskade systers sida  Bloggfamiljen.se  som nu riktigt kommit på benen och blivit en av Sveriges mest lästa portaler!  Jag är MYCKET stolt över dem, och jag är tacksam som fick vara  delaktig.

Jag är så glad för att jag fick stötta dom i starten och se deras ”blogg’bäbis” växa sig stor. Men efter en tids vila och efter timmar av tänkande så kände jag att det var dags att satsa på mina egna drömmar.

Det här kommer inte vara någon proffs’blogg, eller någon inkomstkälla för mig. Den här bloggen kommer vara min lilla ”skriva av mig sida”

I bland kommer jag skriva mycket och ibland ingenting alls. Jag älskar att skriva! Jag har saknat att få skriva! Skriva är ett sätt för mig att få uttrycka mig, mina känslor och min smått bisarra humor.

Jag valde att göra det här, själv och inte under en portal eller ett företag. Jag vill kunna styra över mig själv, få utlopp för egna ide’ er  och ge mig själv chansen att förverkliga dem.

Den här sidan är kopplad till min gamla ”bok’hemsida” och jag sitter nu i skrivandets stund och skapar ramarna för min nya bok. Så att göra om den här sidan föll sig naturligt.

Min ”dröm” är att någon gång i framtiden få utveckla den här sidan till ett forum för ensamstående mammor. En sida där vi kan stötta varandra, förstår varandra och finna likheter i varandras liv och vardag.

En annan dröm hade oxå varit att få bygga upp ett nätverk och en träffpunkt för misshandlade kvinnor där ute. För dem som gömmer sig har gömt sig eller för dem som inte vågat ta steget att lämna. Vi är kvinnor! Starka tillsammans, vi blir starkare om vi håller ihop och visar vägen för varandra.

Ja’ja!! Där har ni mina drömmar.. Jag börjar så här, lite försiktigt;-)

Jag kommer inte skrika ut att jag bloggar, du som hittade hit är varmt välkommen!! Jag vill inte att någon där ute ska tro att jag försöker ”stjäla med mig läsare från bloggfamiljen”

Det här är ett stort steg för mig. Men jag är glad att jag gjorde det, glad att jag vågade vara lite tuff och göra något  på egen hand.

Jag älskar Bloggfamiljen och min fina syster (hon var faktiskt uppe på mitt jobb här om dagen och hälsade på) och jag beundrar bloggfamiljens inställning mot personangrepp, elakheter och påhopp. Jag önskar från hjärtat att vi kan hålla samma vänliga ton och anda mot varandra här oxå.

Ni undrar säkert vad jag har haft för mig de senaste veckorna;-) Jag har jobbat, suttit i bilköer skaffat mig en drös av nya fantastiska arbets kamrater. Grinat, skrattat varit förbannad, glad och helt slut på kvällarna.

Små killarna mår bra. Lance är ett musikaliskt geni, han lär sig en ny låt på  en kvart  (jag ska filma och låta dig höra).

20090904250

Tristan har en lös tand, har blivit fena på att åka skateboard. Isak är lika busig som vanligt! Minst en kallelse till rektorn i veckan. Nu ber jag till  Gud att han träffar flickvän snart.

 

Isak säger att han inte är ”flickväns material” Skitsnack!  Om han inte kommer hem med någon innom kort, så kommer jag annonsera efter en svärdotter här hos dig på bloggen..

Jag har mått relativt bra, jag var inne på sjukhuset för någon vecka sen då jag fick en djävulsk huvudvärk. Men det var ingen ny blödning som tur var.( Säkert bara de små hjärncellerna som utvecklar sig och växer efter all kontor’stimulans)

All kärlek till dig och tack för att du tittade förbi!

Maggan x

 1. Maria skriver:

  Hej Magdalena

  Jag ville bara skriva några rader då jag precis läst klart din bok, den var så gripande o många tårar föll på min kind : (
  Vilken otrolig styrka du måst ha haft o va mycket du har fått gå igenom.
  Jag är ganska dålig på att läsa böcker men då jag just nu är hemma och är sjukskriven ett par veckor kom en arbetskamrat över med boken och sa jag säkert kommer att streckläsa den..det gjorde jag.

  Kul läsa din blogg oxå och jag såg du håller på med LCHF som även jag har börjat med.
  Ps jag fuskar oxå, det är inte alltid så lätt : ) hihi

  Kram till dig

  //Maria i Kolmården, fd Märstabo : )

 2. Anna skriver:

  Det är så mysigt att mina tonårsidoler, du och Hannah bloggar. Då kan jag följa er dagligen. Så mysigt. Jag hoppas att du släpper en ny bok snart, för du kan det där. Har läst din bok nu 170 ggr minst och gråter nästan varje gång. Gripande och grymt bra! The best! Stor kram från ditt fan i ”Peking”

 3. Hej och tack gode gud för att du är tillbaka igen…
  Letade och fann dig till slut 🙂
  Har läst din underbara bok och grät floder medan jag njöt av varje, eftertänkt men ändå spontant, skriven rad.
  Fantastisk bok och fått min 14-åriga dtr att läsa den och vi båda har blivit riktiga beundrare av dig.
  Måste tillstå att jag och många med mig hade en förutfattad mening, orättfördigt jag vet, men du har sannerligen visat ditt rätta jag och verkar helt underbar.
  Hoppas allt går väl och du och de dina mår gott 😉
  Jag unnar dig allt gott och vet hur publicitet både positiv och negativ kan te sig och hur familjen påverkas.
  Vi är en s k offentlig familj och jag gör allt i min makt för att som du, uppfostra barnen till att stå på egna ben och inte låta sig förföras av glamour.
  Jag är som du yrkesarbetande och håller hårt på min egen karriär trots känd make. Jag är den jag är och försöker se nåt positivt hos avundsjuka negativa individer. Alla har något gott bakom den trista fasaden får man hoppas.
  Skoj med nån som jag tycker känns så nära min egen filosofi.

  1000 lyckönskningar anki

 4. snoozan skriver:

  Åh vad glad jag är som hittat hit =) Var så ledsen då du slutade blogga så jag är extraglad att du nu börjat igen!!
  Lycka till och kämpa på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..