Miljöträning, färgmix hos Catta

Miljöträning och tåget till stan. Sten är med Filip och ungarna kom till skolan i tid

Underbara stövlar!!

Snart är det DD tur att få manikyr och naglarna fixade. Sen ska vi ha möte och äta lunch.

Mitt överhår är ljust medans mitt underhår är väldigt mörkt (obehandlat)

Jag vill inte lägga slingor och bleka underhåret förrens kanske till sommaren (helst inte alls)

Catta kom med den briljanta idén! Vi lägger i några ljusare ombreslingor tejphår i ditt underhår? Vi piggar upp din färg, och låter håret vila från blekning

Man ser knappt tejpbiten

Det blev en RIKTIGT fin mix av färger!! Utan att behöva behandla och slita på det.

Fundera på att kanske lägga i lite röda nyanser nästa gång? Eller kanske några mörkare?

Mitt EGNA hår är både tjockt och friskt.

Tejphår (i mitt fall HAIRTALK) behöver inte bara förtjocka eller förlänga. Det kan användas till en rolig, skonsam förändring och lek av färg och nyanser

Söta fina älskade Drago charmade alla

Sov som en stock på golvet

Locki, locki…

Syns senare mina härliga vänner!

 1. Blir impad och påmind om att jag aldrig skulle klara av att ha blogg när jag läser kommentarer. Minns nämligen aldrig vart jag köpt saker

 2. Hej, först vill jag tacka för en bra, rolig och många gånger tänkvärd blogg! Håller inte med dig i allt, men får alltid något med mig när jag har läst den och ofta med ett leende på läpparna. Sen tänkte jag be om en tjänst. Jag uppskattade så bilder och text från den bilresa ni gjorde i fjol i Europa, och funderar på något liknande själv, men nu hittar jag inte igen den. Ungefär i tiden var det – så vet jag var jag ska leta. Tack på förhand!

 3. Att du märker inte att alla ljuger om dina glasögon….dem passar inte alls dig….du ser ut som en 60-åring. jag är bara ärlig. det täcker hela din vackra ansikte…hoppas att du lyssnar på mig…..jag förstår att du måste göra reklam för märket men det är inte fördelaktigt för dig

  1. Jag kunde utläsa o förstå dig, men skadar ju inte att du lär dig bygga meningar på ett bättre sätt om du ska fortsätta ge fula kommentarer. Eller så ger du bara fan i att kommentera!!

  2. JAG tycker Maggan e skitsnygg i sina glasögon,
   O hon är snygg i stort sett allt jag sett henne klä sej i!
   Allt klär en skönhet heter de.

 4. Har du ni därute nån lösning ur man får bort håren på hakan? Blir snart galen. Plockar och vaxar men eländet kommer alltid tillbaka.

 5. Hej. Jag undrar vart du köpt dina/era nya skitsnygga stolar? Jag har letat som en galning efter såna 🙂 Tack för en underbar och ärlig blogg som jag läser varje dag. Ta hand om dig.

 6. Hej Magdalena!

  Idag såg jag dig vid Östra station med Drago. Jag har följt din blogg i flera år och blev så glad när jag såg dig. Som att se en gammal vän 🙂 vågade dock ej hå fram och hälsa. Kram på dig

 7. Jag har tvärtom problem med håret så jag har lösningen för dig – ha det uppsatt i en knut och låt lite slingor hänga ner från underhåret när du solar eller vistas i solen. Jag har helt obehandlat blondt hår, men mitt underhår är platina platina medans överhåret är blond bara för jag haft knut två somrar i rad hahaha. Så för min del blir det nedsläppt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..