Migrän och hemmadag

Sjukskrivit mig idag, har migrän.

Huvudet håller på att sprängas och det enda som hjälper är att blunda och ligga blixtstilla

Filip är i Skåne och kommer hem imorgon. Stackaren! Vad han reser mycket. Stackars mig som alltid är själv.

Tack för alla tankar och all kärlek från er. Det hjälpte.

Det blev en mycket känsloladdad dag. Oerhört upprivande och jobbig.

Jag var saklig. Det är svårt att beskriva det man upplever OCH upplevt utan att börja gråta. Han advokat bad mig prata tydligare i mikrofonen. Alla tittar på dig. Massor av folk. Säkerhetssal, poliser, vakter, avstängningar och pansarglas

Inte en endaste gång tittade Akilov upp från bordet. Han mötte inte blick eller gav något tecken av empati eller gehör

När jag var klar erkände han via sin advokat mordförsök på oss. Mig, Tristan och Charlie.

Du kan läsa om händelsen HÄR!

Nu är det över. Skönt! Nu kan man gå vidare och lägga det här bakom sig (så gott det går)

En skedning och hundkram

Kikade förbi Daniel min exsvågers resturang i en timme igårkväll. Han hade premiäröppning av NOVE

FANTASTISK mat! Goda drinkar och skönt häng.

Är du i stan så måste du gå dit RÖRSTRANDSGATAN 9

Killen till vänster påminner mig om Isak. Saknar Isak extra idag. Det gör ont i magen och jag önskar att jag fick krama honom.

Har inte drömt om honom på länge. Längtar. Drömmen är ett underbart sätt att få återförenas på.

Känna hans doft, närhet och få hålla om och prata med honom.

Det blir så verkligt, och jag vill inte vakna. Synd att man inte kan beställa drömmar. Då hade jag sovit jämnt

Vila, och att en massage vore inte fel. Det brosk-knakar lite när jag vrider på mig. Tror min migrän kommer ifrån spänningar i nacken efter veckan som varit

Ska googla och se om det finns någon ”kommer-hem-till-dig-tjänst i närheten”

Kram❤️

 1. Stumpan❤️
  Du är så modig och inte undra på du har migrän idag.

  Har du provat nässprayen mot migrän? Alltså den är så bra. En puff i näsan den sidan den sitter på och Tata den släpper.

  Ta hand om dig nu och bara landa i allt.

  Kram på dig

 2. Treo comp är det enda som hjälper mot min migrän, du blir avslappnad på den också. Känner inte ett spår av huvudvärken om jag tar en sån.
  Säkert alla spänningar från din rättegång igår.
  Fiii fan, vad är det för sjuka människor i vår värld?
  Kram på dig fining, å vilken underbar hund du har, han känns så grymt fin <3 ja båda två är grymt fina.
  Kram igen

  1. Stor Kram till dig. Var stolt för den insats du gjort inte bara för er familj utan en stor och modig insats MOT terrorism. Önskar att DET tas upp Svenska Hjältar galan, inte alla skulle våga det du gjorde <3

 3. Som Åsa skrev så tror jag också att den kommer från att du spände dig inför rättegången igår. Men vad hjälper det att man förstår logiskt var den förmodligen kommer ifrån, migränen kommer ju ändå.
  Ta hand om dig och vila. Kram

 4. Sumatriptan hjälper mig vid migrän.
  Du fick det säkert av spänningarna under gårdagen 🙁
  Nu är iaf den rättegången gjord ❤️

 5. Älskade fina du <3

  Ondska finns runt oss i olika former, för både människor & djur, det pågår hela tiden, & är den vidriga biten & en del av världen… tyvärr är djurens liv värst, för dem finns ständigt ett Auswitsh, att oftast levt ett hemskt liv, sedan gå slaktgången upp, människan bestämmer över allt, så & över deras brutala död…
  Men ingen ondska & sorg får förminskas, det du fått uppleva i ditt liv är ofattbart tragiskt, att gå vidare efter sorg & annat, att leva vidare, få livspusslet att fungera igen, är ingen enkel match…

  Önskar dej ett lugnt & skönt veckoslut med alla de dina <3 & er *väktare* på 4 ben är magiskt söt <3 lixom den lille lurviga clovnen på 4 ben he he 😉 Känn deras alltid så villkorslösa kärlek, så hoppas jag din migrän flyger sin kos!! <3 & Tack för en underbar BLOGG!!

   1. Inte alls en konstig jämförelse av Lena!!
    Det är faktiskt en mkt rimlig sådan..
    Båda får ett öde bestämt av någon annan som anser sig förmer, båda får dem lida något oändligt utan att förstå varför…
    Är så trött på att så många människor anser ”vår” ras vara bättre än djuren. Dem har exakt lika mkt känslor för glädje, sorg, smärta som oss bara att vi inte talar samma språk, plus att dem är genuint goda till skillnad från många människor!!

    Skärpning folket, ta mer ansvar för vår natur och djuren som lever i den, dags att börja visa mer respekt för dem!!!

 6. Inte konstigt om du mår dåligt idag.
  Ta det lugnt pussa på barnen å låt hundarna heala dig dom e bra på det.
  Kram❤

 7. Vila o krya <3
  Lyssnade på ditt sommarprat igår <3 Starkt, fint och väldigt bra. Önskar så att ditt liv hade sett annorlunda ut och att Isak varit med er här på jorden <3
  Kram fina du <3

 8. Förr, just innan jag skulle somna, tänkte jag ofta på personer jag ville drömma om – och sedan gjorde jag det. Funkade för det mesta.Vet inte om det kan göra det för dig också.

 9. FinaVa skönt att det är över och du kan försöka lägga allt bakom dig, migränen kommer nog av det du gick igenom igår spänningarna släppervet du när jag saknar min pappa massor säger jag högt att jag vill veta att han har det bra genom att visa mig har bett om hjärtan vill inte bli skrämd och då dyker dem upp i alla möjliga former/saker så jäkla mäktigt(och flummigt tycker de flesta men det skiter jag fullständigt i för mig är det sant) och utan att jag ber om det kommer han i olika skepnader i somras var det en påträngande trollslända som aldrig gav upp satt sig på mig så fort jag jagat bort den, en fågel som sitter på stegen utanför mitt sovrumsfönster dagarna i ända och bara tittade på mig gäller att bara lyhörd och öppen, önskar dig en fin Fredag trots allt ta hand om dig❤️

 10. Hej fina Du !
  Inte undra på att du har migrän ! En sån anspänning för dig igår sätter sina spår idag… Hoppas migränen ger med sig och att du få en underbar helg ….
  / Var rädd om dig kram ….

 11. Ta hand om dig ❤ du är en så himla fin och underbar person. Älskar din blogg, läser den alltid innan jag somnar (även din systers)
  Önskar er en toppen helg med massa skratt och bus.

 12. Så ofattbart. Måste vara en sådan sjuk och surrealistisk upplevelse att höra honom säga de orden. Vidrigt! Bra att du vilar och ger dig själv tid i den mån det går. Kram och kärlek <3

 13. Låter som du behöver vila o bara bli ompysslad av din familj o att ni bara behöver få va❤️
  Sänder tankekramar❤️

 14. Köp koffazon jag fick de på recept men finns samma receptfritt..de minskar trycket vid migrän..kram l trevlig helg o tack för indebar blogg

 15. Oj jobbigt med migrän.. Själv kan jag varken titta på tv el stå upp när jag får migrän inte ser jag så fräsch ut heller

 16. Förståeligt att du blir liggandes ❤️ Önskade jag kunde komma hem och hjälpa dig göra varm choklad massera nacken . Gå ut med vovvarna och bara leka med barnen

 17. Hade konstand huvudvärk i över två veckor, kunde inte göra någonting annat än ligga helt still. Gick till tre olika läkare för att få tabletter så jag överhuvudtaget kunde komma upp från sängen, fick bland annat Citodon (typ av morfin) men INGA tabletted hjälpte ens lite… Till slut gick jag till en kinesiolog (triggerpunktsmassör/kiropraktor) som totalmanglade ryggen (var jätteöm dagen efter). Huvudvärken försvann!!!

 18. Hoppas att det släpper, all kraft till dig!
  Jag gillar verkligen din svarta blus, vilket märke är det? Scrollade tillbaka typ 20 sidor för att otta svaret, men utan resultat så hoppas ok att fråga 🙂 Kram

 19. Hoppas att du snart känner dig piggare igen jag har själv feber och ligger och läser din första bok.!! Shit va du är stark människa!! Att du gått igenom och ändå är en frisk fläkt och glad, busig och humoristisk. Härlig livssyn tjejen❤. Kram och krya på dig.

 20. Hej! Jag är massör och gör hembesök. Utbildad på Hälsoteket och godkänd av branchrådet svensk massage sen Jan-2005! Tar med mig bänken och åker på hembesök. Tar även emot kunder i Vallentuna. Kör i norrort och city. Hör gärna av dig om du är intresserad eller har fler frågor!
  Mvh Katinka
  katinka_rojja@hotmail.com

 21. Tack för länken så att jag fick läsa om skälet till rättegången.
  Saknar ord för det du berättar. All kärlek och styrka till fortsatt läkande❤❤❤

 22. Jag drömde om min pappa här om natten. Förstår precis känslan du beskriver. TRor det hänt 4-5 gånger sedan han gick bort för snart 6 år sedan. Han kom när jag behövde det lite extra förra veckan. ❤️
  Hoppas Isak kommer och håller om dig i drömmen snart.

  Du är så otroligt stark och grym! Heja dig!

  Kärlek.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..