Mean killer machine

Talang, sushi och lugn hemmakväll

Min mördarhund sover som en stock. Jag har verkligen de finaste hundarna i världen

Charlie har en kompis här, Tristan sover hos en kompis, Lance är på väg hem

Vilken blommor

Nudlar till middag….

Bästa maten!

Imorgon ska jag luncha med Katrin. Ska bli mysigt.

Filips flight är försenad. Längtar så efter honom!

En skön kväll. Vad gör du?

 1. Nödutryckning!!! Fick skjutsa tonåringen till pendeln, han ska på dejt o missade bussen, synd att det inte är modernt med klocka nu för tiden
  Annars toppluva, talang o raggisar. Lugn o skön fredag. Hoppas ni får en fortsatt fin helg❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Soffa, ljudbok och raggisar. En lugn kväll hemma efter en ganska stressig dag. Älskar tulpanerna! De är som allra finast när de börjar böja sig och härja lite fritt. Köpte nya idag och ser fram emot att ha en lika fin bukett som din i nästa vecka.

  Önskar dig och grabbarna en fin helg! ❤️

  1. Bra iaktagelse! Nä, han gör INGET annat än spelar. Faktum är att han har slutat skolan, och spelar på heltid. Professionell gejmer. Tjänar storkovan. Det är egentligen Charlie som har köpt huset, Drago fick de skaffa för att vakta Charlies värdefulla gejmingdatorer och annan utrusting.

   Ps. Gör du något annat än lägger in taskiga kommentarer hos bloggare, som du sedan förklär till omtanke/skoj/snällhet med ett 🙂 ? There is a time and place for everything, och efter att Maggan har berättat om hur hon mått innan och efter rättegången hon just deltagit i så kanske nedtryckande och pekpinne-kommentarer som din inte är på sin plats? Eller vad tror du själv?

 3. Hej!
  Fint kök Maggan! Inser att vi måste byta ut vår köksbänk till sten, fint o tåligt.

  Fan va du råkar ut för saker men när vi bodde på Dalag brukade vi med promenixa ner för drottningg. Titt som tätt. Synd att barnen ska behöva va med om sånt men tur ❤️ att ni mår bra alla 3! Förstå varför du noja o ville flytta nu.

  Visst är det härligt med hus Vi har grannar lite mer tätt på, ja haha stör oss lite.

  Kram

 4. En liten fråga.. Har ni inte städhjälp?? Jag är ensamstående heltidsarbetande mamma till 3 barn och har städhjälp 1 gång/vecka. Skulle seriöst dö utan dem. Kram. Tack för bästa bloggen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..