En kissig morgon

Muffkollen gick snabbt! In ut, klart på 10 min

All möda i onödan. VARFÖR tror man att gynekologen skulle bry sig det minsta om frissa eller styling?

Ett par färgglada strumpor som täckte de håriga benen bjöd jag på iallafall

Ett ansträngt leende haha! Men med dessa vita Colgate’tänder är det svårt att inte flina upp sig

Sovit dåligt. Alltid är det något

Larmdosorna har pipit hela natten.

Vi stängde in oss allihopa på kontoret, och sov i soffan. Trångt och varmt. Ett jäkla tortyrljud är vad det är. Charlie har vridit sig som en klocka och Louie har skallat mig

Hundarna har varit oroliga. Drago spydde upp en halv ”plastbabbel” kl 03, torka, torka… (babblaren med tuppkam)

Sen sket han ut den andra halvan ”babbel” på trappan när jag släppte ut honom.

Jag min dumma idiot tänkte hälla bort blajan med vatten.

Vatten-diarrén frös, och jag fick stå i underkläder, barfota och hacka bort bajs från farstun med en spade.

En färgglad lite bh piggar ju upp i tröttmörkret.

Bjuckar på en tant-tutte!

Määtchi mättchi, fääshion, fäääshion med matchade pantalonger från ” Other stories”

Åkte upp till veterinären efter cellproverna och köpte det dyra jäkla specialfodret de lurade på mig

Orkar inte med några fler vetrinärnotor eller bajstork på natten.

Blir så osäker på vad jag ska ge dem. Jag gillar tanken med rawfood, men veterinären varnar för det

Ett av barn/en hund/spöke har gått i sömnen och pissat ner två sängar. Måste köpa tennisbollar så jag kan torktumla alla duntäcken. Tvätt och överkast upp till hakan.

Lance är RIKTIGT sjuk! Har yrat och feberfrossat hela natten.

Trött i huvudet. Känslan av att man bara vill köra in till vägkanten och fälla ner stolen, kedjeröka ett paket cigaretter och sova haha

Printa och skriva ut fullmakter mm inför imorgon. VIKTIGT!

Måste ringa min läkare och få betablockerare. Boka syntest till Charlie

Sitter i centrum och äter frukost. PUST! Borde kolla mail, men orkar inte.

Fiket hade inte tid att göra en knäckemacka på beställning. Så jag köpte ett paket knäckebröd, smör och en äggmacka och gjorde det själv

Affärerna öppnar om en stund.

Andas Maggot

 1. Har veterinärfoder till vår hund också. Hittade bitbia.se, samma foder ca 200kr billigare per säck o gratis leverans hem. Har beställt där ett par gånger nu och fungerar utmärkt, tar ca 5 dagar till man har grejorna.

 2. Ja, inte verkar du ha långtråkigt iaf haha! Tack för att du alltid delar med dig, man känner sig så välkommen här 😀

 3. Köper mitt vetrinärfoder Royal canin för känsliga magar hos vetzoo.se fri frakt och leverans hem till dörren. Man behöver inte vara hemma och man betalar via Klarna. Superpraktiskt!

  1. Den är bra. Magspecialist vet. rekommenderade det. Plus Pro-Kolin vid akut behov. Hjälper alltid. Jag tror att jag har skrivit detta hundra ggr.

 4. Stackare!! Ni verkar ha otur i det mesta nu. Ändå får det mig och skratta hejdlöst åt erat elände. Eftersom mitt eget med dålig sömn o sjukdomar o annat som går snett känns rätt milt i jämförelse!!
  Tack för att du bjuder på det!! Underbara Maggan

 5. Herregud vilken natt å morgon. Stackare. Å alldeles själv. Du e jäkligt stark tycker jag. En positiv sak. Fåglarna e alldeles kvittriga ute. Snart e det vååår!
  Vill ge dig Lycka Tillkramar inför morgondagen! Kommer gå bra

 6. Hej! Till vår labrador beställer vi från Zooplus. Bara klicka så kommer det hem till dörren. Behöver inte ens vara hemma.
  De har nog alla sorter även sk vetrinärfoder.
  Tack för MåBra blogg

 7. Köper specific till min rottweiler efter han hade nån magkörare. Billigas är att köpa på Vetzoo. Så får man det hemkört fraktfritt.

 8. Så glad att läsa en blogg som inte förskönar, utan att du skriver ärligt och precis som du känner. Kram
  Sen ”kommer det du inte att uppskatta i denna kommentar”
  Alla har vi möjlighet välja våra val/strider vi/jag ska har i mitt/vårt dagliga liv.
  Accepterar jag som vuxen/ansvarig att ha både många barn och två husdjur så kostar det både pengar, tid/engagemang.
  Mitt råd till dig är att alla i familjen i samråd får ta konsekvenserna av sina val.
  Skaffar jag ett husdjur = har jag huvudansvaret för det.
  De vuxna har en delad kalender där alla kan se om det fungerar att boka ett jobb/aktivitet. Om inte så är det den som sist bokar in ett jobb/event som är ansvarig att se till att ”hemmet” fungerar.
  Det är inte fel, utan tvärtom viktigt att låta tonåringarna börja dra sitt strå till stacken i familjen. Det är att lära och stärka dem för sitt kommande liv.

 9. Fina Magdalena, har läst flera gånger att du tar betablockare för scenskräck. Hur går man tillväga för att få hjälp att få dessa utskrivna? Har försökt googla men hittar inget svar mer än att det är omöjligt att få läkare att skiva ut recept pga scenskräck. Livet hade verkligen varit lättare om man kunde få lite hjälp på traven när det är som värst!

  1. Jag får hög hjärtklappning och tar det av den anledningen. Det är inte säkert att du behöver några. Fråga din doktor nästa gång du är på koll man ska aldrig medicinera sig själv

   1. Jag får det utskrivet för oregelbunden puls (dubbelslag). Tror dock de egentligen är för högt blodtryck. Vilken sort tar du Magdalena?

   2. Jag har det också p.g.a hög puls. Haft tjugo år. 40 mg per gång. Ingen psykmedicin. Musikerna brukar använda det mot darrningar i händerna.
    Vanlig husläkare kan skriva ut dom. Dom heter Inderal eller Propranolol

 10. Maggan du gör min dag! Jag sitter och fnissar för mig själv när jag läser din blogg, älskar den. Du är så jävla underbar, glöm aldrig det!

 11. Tacka vetja betablockerare, klarar mig inte utan:)
  Håller tummarna inför imorgon och hoppas att du får lugn o ro när det är klart!
  Munkorg på hundarna som endas tas av vid mat, kan det va nåt? 🙂 🙂 🙂

 12. Varför publiceras inte mina kommentarer? Så himla trist när man tagit sig lite tid att plita ner något till dig så visas de inteoch har definitivt inte skrivit något dumt/kränkande

 13. Hej. Prova med ett foder utan spannmål. Tillverkaren Magnusson har tex ett. Det är ett foder som framställs med svenska råvaror i Sverige! Det är inte speciellt dyrt och finns att köra på större ICA, Willy, Citygross etc (Meat & Biscui Grainfree heter det).

 14. Prova ett helt spannmålsfritt foder, utan vete, majs osv. Kyckling är också vanligt att hundar blir dåliga i kistan av! Min hund hade världens kaosmage tills jag började med Acana foder. Lamm och äpple kör vi med.

 15. Jag ger min hund Barf från Mush. Finns att köpa i vissa affärer annars går det att beställa på bl.a. Vetzoo.

 16. Hej
  Har också varit i hundtorrfoderdjungeln då jag haft två känsliga hundar.
  Skippade allt veterinärfoder och letat upp bra torrmat utan spannmål då det ofta är boven både till dålig mage och hud.
  Jag har förr lyssnat slaviskt på veterinärernas råd men blev bättre utan spannmålet, såklart egentligen..
  Just nu kör vi på Purenatural lax (ArkenZoo) och lite fiskleverolja (vetzoo) för pälsens skull
  Lycka till!

 17. Konstigt med en specialtränad hund som inte lärt sig gå i trappor elller att inte äta upp vad som hittas på golvet..

  1. Man vill väl fortfarande ha en hund även om den är tränad? Sånt ingår i att ha husdjur och man blir inte hälften så arg på dem som man kan bli på sin partner

 18. Alltså jag älskar att läsa det du skriver ! Ligger här med vidrigaste influensan from hell, hoppas inte det är den Lance har! Att läsa din blogg piggar upp lite när jag inte tror jag ska överleva . Älskar särskilt när du kärleksfullt driver med Filip. Sluta aldrig skriva Magdalena! Kram

 19. Hej Magdalena, jag har provat dina all in one-boost tre mån förra året. Märkte ingen effekt direkt. Har slutat röka efter 18 år för en dryg månad sedan och nu ser jag lite av resultatet, hur det nu ska sluta?! Svullen, viktuppgång vet ej hur mkt. Vantrivs. Du körde ju itrim-soppor och jag har grunnat på varför när du har dina egna superpiller hemma, all in one boost??? Nu har jag beställt både all in one och beauty. Undrar bara varför du körde sopp-kur när du redan har dina viktminskningstabletter? Du är bäst! Fattar inte att du orkar med allt?! Lance är nog bara kärlekskrank, det går över. Dock vidrigt när man befinner sig mitt i. Tack för allt och stor kram.

 20. Hej !
  Frågan kanske har kommit tidigare , men frågar igen…Vart har du köpt dina heltäckningsmattor ?
  Tack för en verkligen asbra blogg
  Snälla svara
  Kram Jenny

  1. Hej! Vet ju inte var hon köpt dom men jag jobbar på AB Heltäckande Mattor och du är hjärtligt välkommen in i butiken, Birger Jarlsgatan 115
   Med vänlig hälsning,
   Charlotte

 21. Vad känner ni i er familj/du om Paulinas inlägg om din son Lance? Hur hon får honom att framstå som psykisk misshandlare? Den 17åriga yngling som olyckligtvis hamnade i klorna på henne, som du försvarade med näbbar och klor.

  1. på den tjejen. Får alla andra att framstå som idioter å hon sälja är oskyldig. Alla ser väll vad hon är för typ. Spyr galla över alla x å de stackarna har igen chans att försvara sig.

 22. Hej! Tack för att jag får vara med i ditt liv, du är oerhört generös som bjuckar på valda delar!
  Ok, hundar o mat. Jag hade en golden som var världens finaste men en hysteriskt dålig mage o han kostade mig oerhörda summor i form av veterinärbesök och alla deras värstingfoder. O hade det blivit bra hade det varit värt varje krona. Till slut o i ren desperation provade vi rå kycklingfärs o grönsaksmos. Han blev, på riktgt, bra över en natt. Jag fick hjälp av en superduktig kvinna nånstans i Norrtäljetrakten. Therese nånting hette hon. Lycka till!

 23. Skulle göra allt för att få va en dag m dig Maggan. Jag är bra på mindre barn o jag är prata på hundarna. Städa o. Tvätt kan jag galant. Hör av
  dig görna.

 24. Du skriver verkligen på ett roligt sätt och jag skrattar åt dina texter(av kärlek). Förstår att du inte har full medvind just nu men det är härligt att du bjussar på livet. Kramar Sanna

 25. Hej! Har en hund med känslig mage, kräks som fasen vissa dagar. Kan ha ätit kanin, räv, rådjursbajs.. Då kokar jag ris o buljong. Börjar med nån matsked ris o vatten o ger 3-4 ggr dag ett, sen en kvarts foder m ris i vatten dag två o ökar sakta upp. Det är när hon ätit nåt ute.. annars köper jag Four friends foder o är jätte nöjd! Fullfoder så det är liten mängd mat per dag. Finns olika sorter. Jätte nöjd hoppas det var ett tips..

 26. Men vad är det med era hundar ? Aldrig varit med om så mkt på mina hundar. Har alltid haft hund men, som sagt, aldrig drabbats av allt dina hundar har gjort. Stackars dom och er förstås. KRAM

 27. Hej!
  Jag kan rekommendera Purina Pro plan torrfoder finns hos zoo butiker ,veterinärer och granngården.
  Har det till våra 4 hundar och dom har aldrig varit dåliga i magen :).
  Hoppas det går så smidigt det kan idag <3

 28. Veterinärer får inte särskilt bra utbildning vad gäller foder längre. De får informationsblad från stora kända märken. Jag har grand danois som är känd för att ha känslig mage och ger Nordic Bas färskfoder. Funkar hur bra som helst, mindre bajshögar att plocka och han fiser nästan aldrig.
  Har en expert jag vänder mig till om jag har frågor om kost och annat till min hund, mejla mig så får du kontaktuppgifter, jag vill inte lägga ut hennes uppgifter utan godkännande.
  Kram på dig!

 29. Härliga du. Alltid lika spännande att gå in här och läsa. Tänkte bara säga några ord om det du skrev, att veterinären inte rekommenderar färskfruset foder. En veterinär har ca en halv dags ”utbildning” i utfodringslära. Och de gör allt för att pusha för sina veterinätfoder eftersom de tjänar pengar på det. Dessutom är det absolut inte är det bästa för en hund. Har du hund med problemmage finns inget bättre än färskfoder, men undvik helst de med kyckling i. Nordic t ex utan spannmål är rena hälsokosten för en hundmage och du kommer att märka hur väl kroppen tar upp det. Nästan inget bajs och dessutom luktar bajset inte skit. Och pälsen blir glänsande och fin. Bara fördelar. Prova i ett par veckor och se, du kommer inte att ångra dig. Dessutom var väl Drago van vid det när du fick honom. Och mådde bra av det. Lycka till.

 30. Rekommenderar nordic hundfoder. Finns olika men spannmålsfritt är väldigt bra mot känslig mage. Är ett svenskt frystfoder. Lite dyrt men värt de.Vi har inga problem med våran rottweiler hane nå mer längre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..