Rättegång, gyn och relationsproblem

Huslarmet gick sönder i morse, och det tjöt av bara helsike. Gick omöjligt att stänga av. Louie och hundarna smet ut på gräsmattan, och jag fick snö i skorna och snubblade när jag jagade dem

Fick ställa in viktiga möten, och suttit hos läkaren med en av ungarna. Penicillin

Jag bråkade med Filip. Haha vilka fåniga grejer man kan bråka om, om man inte har några riktiga saker att bråka om.

BRÅK 1:

Det började med att han inte stängde av sitt vidriga alarm som tjöt på högsta volym 05.30 imorse. Bara låg där, jäste och snozzade medans mina trumhinnor höll på att sprängas.

Jag daska till honom på armen och bad honom surt stiga upp, eller slå av larm-helvetet.

-VAAAAO ee deeee for sett att väckauu maaaj pooooå, slooo maj???

BRÅK 2:

Filip är borta hela veckan, och jag är hemma själv med alla barnen och hundarna.

Huset är nystädat och alla papperskorgar mm är tömda.

Då FYLLER han hela våran toalettpapperskorg med ”skokartonger” Han riktigt trycker ner dem, så att de skicket upp minst en halvmeter, och inget annat får plats…

-Vem tycker du ska tömma den där papperskorgen nu när du åker iväg?

Du kan väl lika väl ta ner lådorna och slänga dem ute på en gång?

-Du fyller papperskorgen som är nytömd och flyger till Genève?

Nu måste JAG tömma den? Och jag tömde och städade allt igår

Jag tog upp hans gubb-galosch-lådor och la dem demonstrativt vid dörren.

Då tyckte Filip att jag betedde mig som en galning/knäppis

-vaaau vauuu dee åoo bråuka om??? LOOOUDOR i en papperskoourj

Problemen är löst!

Och jag bad om ursäkt för mitt dåliga tålamod.

Men är så jäkla trött på allt man måste plocka upp efter alla här hemma. Smutstvätt, tallrikar och glas vid datorn, fyllda papperskorgar, skinka och ost som ingen täckt över och som torkat ihop i kylskåpet.

Jag är nog lite småsur överlag. Nervös inför torsdag.

Ska ta cellprov imorgon….

Hatar att fläka upp muffen för främlingar.

Jag anser att jag har rätt att få vara liiiite lynnig. Usch vad obehagligt att sitta i samma sal som det där jäkla äcklet på torsdag

Be yourself unless you could be a unicorn

Lite mat på nosen, medans Louie tvingade stackaren till rollspel

Middag i soffan

Spagetti och köttfärssås

Min vackra drinkvagn, dock tom efter helgens äventyr

Maskerad är roligast just nu, OCH att göra ”tvärt om”

Hulk-Lollo och the unicorn MrD

Trötta hundar som aldrig lämnar någon i familjens sida

Mina snygga gellack naglar kan du skymta på bilden

Varje gång jag har haft dem SVÄR jag på att ALDRIG göra om dem. Naglarna blir SÅ förstörda…

Men ändå? Ändå, gör jag om det…

Nu är de borta och jag ska ALDRIG mer göra om dem

Världens godaste frukostmacka!

Nu mina vänner ska byrackorna ut och ungarna ska sova.

Jag är trött…

Vi syns imorgon❤️

 1. Lider med er som måste gå igenom den rättegången… Måtte det där kräket få vad han förtjänar!! ☠️
  Kärlek till dig!

 2. Åhh vad jag avundas erat hus, vi har letat i fyra år efter hus och bor nu sen två år tillbaka i en gammal lärarbostads lägenhet med fyra ungar och hund. Planlösningen är helkass och det är bara trångt och hemskt. Ni verkar ha fått tag i ett drömhus, finns både yta för umgänge samt att alla kan få en privat sfär. Tusen tack för att du delar med dig av din vardag, älskar verkligen att få läsa dina inlägg.

 3. Du får mig alltid att skratta när du skriver om Filip!
  Han upplevs lite söt, muppig och supermanlig på samma gång. Ni verkar så söta tillsammans

 4. Det kommer att gå bra på torsdag. Fokusera på dig själv och titta inte på fanskapet.
  Har varit i den sitsen jag med. Det går. Lovar.

 5. Du kan begära på torsdag att personen inte får sitta i rättsalen när du vittnar utan personen får sitta i ett annat rum medan du vittnar. Så gjorde vi en gång när vi skulle vittna i en rättegång o det gick jätte bra o göra så. Ett litet tips.

 6. Tack för att du delar med dig av dig själv och din familj! Du är så stark och modig, du är en hjältinna som krigar på och fortsätter inspirera!

 7. Hej! Har de 2 senaste gångerna fått ett kit i brevlådan så gör man cellprovet på sig själv. Det ser ut som en pytteliten flaskborste, in och vispa runt lite och läggs sen i medföljande behållare. Lägg i det förfrankerade kuvertet och sen i postlådan. Svar inom 2 v. Bara ett tips att fråga efter om man inte vill gå dit.

  1. Är det lika säkert som ett vanligt cellprov? När jag har tagit cellprov på gyn har dom sagt att man måste ta provet från livmodertappen, tänker bara på mig själv om jag ska ta prov hemma och försöka leta reda på min livmodertapp med en liten flaskborste…… Ännu roligare om barnen skulle komma in, mamma har en flaskborste i snippan Nej, stackars barn.

    1. Jo, vi har lås. Det var ett skämt. Men jag undrar om resultatet vid hemmatest är lika säkert som att göra det hos gyn? Kanske jag som är korkad men hur vet man att man ”träffar” livmodertappen?

  2. ”HPV hemtest
   HPV-viruset (humant papillomavirus) kan förorsaka livmodercancer. Förutom det klassiska cellprovet (ur livmoderhalsen) hos läkaren, kan kvinnor från 30 år och äldre även testa sig på detta virus genom en HPV-hemtest. Mer Information”. Källa: doktoronline. com

   1. Mitt landsting skickar hem dem automatiskt. Vill man inte göra själv struntar man i det och bokar tid istället. Men det är supersmidigt och tar ju ingen tid alls.

 8. Fina Magdalena,önskar att jag inte va så ”gammal” (född 1992) så att du kunde typ adoptera mig ( har inget intresse för yngre killar heller (Lance)) Jag vill bara säga att du är en sån oerhört stark kvinna som har varit med om mer saker än vad en hel generation går igenom. Med det vill jag säga att fortsätt att vara du,bråka på folk,älska folk,kritisera folk,ta emot kärlek och glöm fan aldrig att genom ditt genuina sätt att beskriva livet ger iallafall mig ett skratt/tankeställare/oro/igenkännings känsla.
  Spänn ögonen i den där idioten -om du vill,be att få sitta i ett annat rum – om du vill.
  Du bär inte något som helst ansvar för att berätta för varken bloggläsare eller press om vad som sades på rättegången Eller, berätta för hela världen! Skriv en bok! Ring Aftonbladet,expressen och Veckans nu
  Men bara om DU vill. Kram ❤️

 9. Ingen rast ingen ro hör jag
  Det värsta som finns är att bli väckt av någon annans larm, håller med till 100%, inte ok!!!
  Skönt att man o barn håller dig sysselsatt, man har ju inget annat att göra än att plocka efter de små liven
  Imorgon är det onsdag och snart börjar Grays igen-ordningen återställd

 10. Hahahaha som jag skrattar och känner igen det där med larmet och knöla ner massa skit i ”fel” papperskorg. Det lät precis som min man. Och man blir galen ! Ursäkta dig INTE. Inte överhuvudtaget! Det är fasiken hänsynslöst att låta larmet tortera ens öron på morgonen eller fylla skräp som man inte tänker kasta själv. Min man får sova på soffan om han inte kan gå upp lite smidigt helt enkelt . För jag får panik om han ska upp tidigare och man blir indragen i larm -helvetet ☺

  1. Nä, be INTE om ursäkt! Min man ställde ett tomt juicepaket bredvid den överfulla påsen med pappersinsamling. Jag frågade hur han tänkte och han sa att när man tar fram en ny påse kan man sätta ner paketet där! Vem är MAN??? Inte han iaf, trodde han 🙂

   1. Camilla helt rätt ! Jag blir vansinnigt trött på oftast karlarna i vår familj som svinar. Allt behöver definitivt inte vara perfekt men var och en ska plocka undan sin egen skit. Så vi kvinnor ska aldrig be om ursäkt eller normalisera ett ohyfsat beteende. Utan snarare bli ännu tuffare . Stå på dig Maggan

 11. Jag bara älskar att läsa din blogg. Fortsätt vara dig själv. Jag är själv psykolog och jag tänker att du är en förebild då du vågar dela med dig av livets hårda skola Det behövs

 12. Vem är äcklet du ska träffa igen? Jag har nog missat något.
  Och har du haft cellförändringar innnan?
  Jag tog bort några för 2,5 vecka sedan i narkos. En sk konisering. Der gick bra, men gud så nervös jag var.

 13. Relationsproblem ja ..jösses män och kvinnor talar verkligen inte samma språk 😉 Kan bli galen på min gubbe, det har du inte sagt säger han….Han fattar verkligen inte vad jag menar ibland!!
  Önskar dig lycka till på torsdag. Lås in fanskapet och kasta bort nycklarna, utan mat slipper vi försörja honom resten av hans liv fy fn…….Kram

 14. Men har du inga nära och kära som kan vara med och stötta både innan och efter. Snälla säg att du har en plan, vet att jag inte har med det att göra alls men kan tycka att det är såå dålig tajming med gubben och familjelivet. När det väl gäller så är du liksom ensam ändå.. men vad vet jag.. din gubbe och du ni hänger ihop, stöttar varandra i andra sammanhang.

 15. Du är inte ensam om att lacka ur på familjemedlemmar som inte kan lägga soporna där de ska vara. I mitt fall är det barnen (3 st) som aldrig tycks hitta till sopkorgen eller diskmaskinen. Ibland låter jag det vara men sen blir jag förbannad och tjatar hål i huvudet på dem tills de surt lommar iväg med sakerna. (Hur svårt kan det vara?)
  Tur att i alla fall min make är på min sida och håller ordning på sina saker! Annars skulle jag få hjärnblödning varje dag!

 16. Hej!
  Jag har tänkt flera gånger nu att golvet i er hall är så fint! Får jag fråga var det kommer från? Tack på förhand :).

 17. Herregud vad en kvinna skall utstå. Du skulle ha tömt det på hans sida av sängen och låtit det ligga där tills han kom hem.

 18. Som Malmöitiska dör jag av skratt varje gång du härmar din gubbe….
  Härhemma är det jag som är slarvern och min Rikssvenske pedantgestapo den som tjatar sönder sig själv…

  Kanske vi Skåningar är avslappnade helt enkelt ?

  Gellack är en skittrend som faktiskt är direkt farlig pga UV ljuset, kan i värsta fall ge cancer. Det skrivs inte så mkt om det, tyvärr vet jag allt som fick svår allergi av skiten….kör istället förstärkningslack a la Sally Hansen, det ger fina naglar på nolltid.

  Lycka till med rättegång och allt.
  Din blogg är underbar

 19. Önskar att det går så bra som möjligt på rättegången. Ta hand om dig själv lite extra nu! Gör en manikyr utan gelénagellack! Kram!

 20. Papperskorgar ? I vår familj så har vi aldrig haft det, alla slänger väl sitt”avfall” där det ska slängas. Om barnen, eller mannen, har slängt på sina rum får det ligga kvar tills dom tar upp det själva. Stänger bara deras dörrar. Fungerar utmärkt hos oss.
  Har aldrig förstått vitsen med att ha papperskorgar i ett hem.

   1. I badrummet har man självfallet en papperskorg, likaväl som man har en sophink i köket.
    Men i alla rum, nja… Fast kanske är en bra idé – går fortare att tömma papperskorgar än att plocka upp från golvet och sedan inte ha något lägga skräpet i… såvida man inte går runt med en sopsäck i handen förstås.

 21. Jag verkligen ÄLSKAR din blogg.. Inga fina matbilder å inga inrednings lr träningstips.. Bara livet som det är, utan filter.. Hade reagerat likadant som du gjorde på morgonen.. ❤️

 22. Jag tror att familjen skulle må bra av lite mer fasta rutiner. Det är speciellt viktigt om det förekommer bokstavdiagnoser i familjen. För visst har du Adhd?

  Om ni skulle ha mer rutiner ang tvätt, mat (Var man äter ex att inte äta i soffan)etc så tror jag att du skulle få plocka mindre.

  Dessutom mår barn med bokstavsdiagnos bättre av att ha regler och vara ” fyrkantig”

  Min son som nu är tonåring har Adhd. Han var precis som du beskriver Louie. Han sov heller aldrig…aldrig någonsin. Tror han sov sin första hela natt när han var 11.

  Bara lite tankar då ni verkar ha en ” rörig” vardag där Du känner dig trött och stressad. Sedan förstår jag att om du har Adhd så finns ju där en viss problematik att planera och strukturera vardagen.

  Det här inlägget är ingen kritik utan bara i all välmening.

 23. Hehe, känner igen de bråken. Jag biter ihop, men när jag har PMS då jäklar: – ska det vara såå svårt att byta toa rulle och lägga i papperkorgen, – är det såå svårt att ta upp blöta handdukar som ligger på golvet, – är det såå svårt att ställa in i diskmaskinen,- ställa skorna i sko ställllettt , ja du vet !
  Hur söta är dina hundar, du och barnen <3 skrattar åt muff skämtet, hahhha,
  Stor kram inför imorgon <3

 24. tack för en underbar blogg om LIVET. Detta underbara pusslande för att räcka till o få ihop sin tillvaro att gå ihop beskrivs så klockrent. Skrattat högt för mig själv över din beskrivning av Filips kommentarer på överdriven skånska. underbart ❤

 25. Jag hatar fulla sopor och män (man har bara 1) som bara trippar ut till bilen 5.45 fastän jag knutit ihop skiten och ställt påsen så han inte kan undvika att se den MEN missar(läs skiter i) den varje gång, va fan jag gör ju det mesta plocket så ta sopornavärst var det när vi hade en bajsblöja i soporna och jag bad honom att ta ut den men inget hände och jag vägrade bara för ATT så efter några dagar när jag skulle gå till jobbet och ta en plastpåse ur sopskåpet för att ta min mat i luktade alla skit, du kan tänka dig lukten på mina saker, luktade som jag hade skit med mig mums Hoppas din dag imorgon går bra ❤️och att den du vittnar mot får vad den förtjänar kram

 26. En liten fråga, svara om du vill. Har ni inte städhjälp?? Med ert hektiska liv. Jag är ensamstående med tre barn, jobbar heltid och har städhjälp 1 gång/ vecka. Skulle seriöst dö utan den. /kram. Tack för bästa bloggen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..