Home sweet home

Working mama! Med flytande bajskorvar i hallen, sjuka ungar och nya möbler gäller det att jobba extra hårt

En dag i iskyla och blåst. Klockan ringde 05, tåg, bil och lång tågresa hem.

Sovit som en bäbis hela resan. Två avsnitt Homeland och en liten snark på det.

De här killarna mötte mig i dörren, de små sov som stockar…

Mumin har åkt till Värmdö, och huset spökar tyst.

Inspelningen blev kul! Fantastiska vinnare och kul upplägg.

Sten, som vanligt PÅ något

Filip har företagsmiddag ikväll. De har haft konferens och avslutar sin dag på Daniels (min exsvågers) nya krog på Rörstrandsgatan (smygöppning)

Hur härligt och fint är inte det här?

Kommer bli framtidens stamishak!

Hundjävlarna har börjat skälla en massa. Det gör väl alla hundar, men jag får lite ont i magen ändå. Det är Sten som triggar igång Drago när det kommer promenister utanför huset.

Tips?

Jag är själv hela veckan, Filip är på Genèvemässan.

Jobbig vecka! Drottninggatanrättegången tor/fredag, längtar tills det är över. River upp mycket känslor och jag känner mig lite låg.

Sitter ute i min varma CHALEUR päls och fräser som en GITTAN åt hundarna.

Gossedjur är det bästa MrD vet

Du hittar honom INTE utan en mjuk kompis. Han biter INTE sönder dem. Han gnossar bara med nosen och myser med dem.

ALLA fasansfulla varningar ”mördarhund, opålitlig”

JAG är så TACKSAM att jag INTE lysande på dem.

En FINARE, TRYGGARE och mer kärleksfull hund, får man leta efter. Jag är så tacksam att han kom till just oss

Vi ÄLSKAR Drago

Tristan är hos Magnus, Lance har inga bestämda veckor, kommer som han vill lite…

Mysigt! Jag saknar Tristan och tycker det är tomt här utan honom

Min fina Lance!

Påhittig, spontan, lugn och oerhört kärleksfull!!

Nu har han knäckt koden (lite) Han måste hitta de själv.

Att tvinga sina barn funkade inte på mig (fråga Linda Bergling)

Han drar iväg på sina första spännande modelluppdrag. Han kommer gå långt.

Jag är så OERHÖRT imponerad över hans påhittighet. Han är trots allt bara ett barn… För visst är man väl ett barn vid 17 i Sverige?

Stolt MAMMA!!

 1. Hej fina Maggan. Måste bara skriva och säga vilken fin hund ni har skaffat så härlig och trygg skönt att ha när man bor i hus och med alla konstiga människor som finns. Snart blir det varmt och soligt tror att det blir ännu härligare med huset då kunna sitta ute i lugnet med hundarna och en kaffe kommer bli fantastiskt! Kämpa på så är snart den här veckan över massa kramar från Göteborg

 2. Så kul att höra om Lance – som du säger, han kommer gå långt inom modellvärlden! Påminner mig om en ung James Dean.

  Tack för en underbar blogg

 3. Han har ju utseendet så varför inte. Du som känner dig otrygg i huset borde väl inte skriva att Filip är borta.

 4. Ens barn är och förblir alltid barn för en mor, oavsett ålder. ❤️
  …och man är barn när man är 17, även om man som 17-åring säkert är av en annan åsikt

  1. Tonåring alt. ung vuxen är mer korrekt, skulle jag vilja påstå. Att förminska den här åldersgruppen som det ser ut idag är helt galet. Vid 20 räknas du som vuxen med allt vad det innebär-om än ung. Men jag blir inte förvånad, det finns arbetsgivare som vittnar om föräldrar som följer med sina 24-åriga bäbisar till arbetsintervjun. Curlingsamhället handikappar våra unga vuxna. *suck*

   1. Kalla dem precis vad du vill. Handlar inte om att förminska någon alls men i ett mammahjärta är ens barn alltid ett barn oavsett ålder. Moderskänslor, du vet

    1. För en mamma/pappa är ens barn alltid ens barn oavsett ålder-självklart! Men att benämna en 17-åring som just ett barn tycker jag är att förminska individen. Vid 17-års ålder får du inte ens BARNbidrag utan studiebidrag.

    2. För en mamma/pappa är ens barn alltid ens barn oavsett ålder-självklart! Men att benämna en 17-åring som just ett barn tycker jag är att förminska individen. Vid 17-års ålder får du inte ens BARNbidrag utan studiebidrag.

 5. Vi köpte antiskallhalsband till vår ena hund då det var precis likadant där, den ena triggade igång och började skälla, och då fyllde den andra bara i kändes det som. Det kommer som en liten dusch av vatten i ansiktet på dem när de skäller, funkade väldigt bra och inget som skadar hunden, bara att de blir obehagligt. Skulle tippa på att du bara behöver ett om det är den lille som triggar.. kan vara värt att testa i alla fall. Kram på dig underbara människa och hoppas veckan blir bra trots allt ❤️

 6. ”Kärleksfull.” För att vara en kvinna som själv utsatts för psykisk misshandel så är det för jävligt att du sitter och försöker göra köra damage control och försvara Lancelots kontrollerande beteende mot Paulina. För er som missat blogginlägget så rekommenderar jag att läsa det Paulina har skrivit på sin blogg om hur Lance har kört hennes självförtroende i botten.

  1. Jag vet inget om deras vardag men utifrån det hon skrev lät det inte som psykisk misshandel utan som en för dem båda ohälsosam relation. Om du är en vänn som tar ställning då backar jag. Då vet du säkert bättre men annars tror jag vi låter bli att diskutera en relation som ett barn har. Han är bara 17 och har (i alla fall inte någonstans jag sett) bett att diskutera denna relation öppet.

  2. Sen när blev det som står i bloggar helt sant? Orden du läst är Paulinas ord och kanske låter det annorlunda i från Lance sida?
   Paulina måste ha en väldans otur med killar om inte annat. Med tanke på hur hon pratat om sina tidigare ex…
   Nog dags för Paulina att ta ansvar för sig själv och sitt mående INNAN hon träffar en kille igen. Då hon verkar tro att DOM ska stärka hennes självkänsla. Jesus!

 7. Du har så jätte fina barn. Alla med olika personligheter. Såg Lance på stan med sin pappa i går. Så snygg han är. Ni kan verkligen vara stolta. Ens barn kommer alltid vara ”barn”, tror jag. Hur gamla dom än blir. Man slutar aldrig oroa sig. Kram

 8. Barnen måste få gå sin egen väg och testa sina vingar för att hitta sin väg. Min son har varit vilsen varit långt ner i skiten med droger men börjar nu hitta sin väg till ett fungerande liv. Igår var han på sin första anställningsintervju det var stort för honom. Det är så härligt när ens barn börjar hitta sin väg i livet.

 9. Hej !
  Frågan kanske har kommit tidigare , men frågar igen…Vart har du köpt dina heltäckningsmattor ?
  Tack för en verkligen asbra blogg
  Kram Jenny

 10. Hej !
  Frågan kanske har kommit tidigare , men frågar igen…Vart har du köpt dina heltäckningsmattor ?
  Tack för en verkligen asbra blogg
  Snälla svara
  Kram Jenny

 11. Hej.Ett tips om hundarna och skällande är att lär dem skälla på kommando.Det har jag alltid gjort med mina.De skäller faktiskt mindre sen på annat.
  Ha en bra vecka i det som är.. .

 12. Borta bra men hemma bäst 🙂
  Här hemma byter jag skitblöjor o torkar barnrumpor konstant för ja magsjukan har hittat hit efter att ha varit friska i 3 månader. Tur att det ”bara” är skit än så länge!
  Ha en skitfin tisdag nu
  ❤️❤️❤️ Therese

 13. Hej.
  Läser din blogg varje dag 🙂
  Den enda jag läser faktiskt.
  Du är så rolig och ärlig.
  Känner igen mig i dig 🙂
  Så fint ni har fått det i huset.

  Ha en fin dag ♡
  // Helene.

 14. Du får nog inrikta dig på den som startar skällandet och träna att Nej är Nej, Sten kanske ska gå i koppel tills dess så blir det enklare för dig att få bort beteendet, eller gå ut en och en, bökigt men testa vad som fungerar bäst för er.

 15. Hej.
  Jag tror faktiskt bara att båda hundarna känner att du är lite låg och osäker ibland..
  De vaktar helt enkelt sin flock.

 16. Om de skäller utomhus så släpp ut dem en och en, koppel på Sten så du kan korrigera direkt. Inomhus är kanske svårare att hålla dem isär, men samma där, korrigera direkt den som drar igång.

 17. Åh svårt det där med hundar som skäller. För de markerar ju att det finns folk utanför. De ser det säkert som deras uppgift att skydda matte nu. Särskilt när inte husse är hemma.Svårt att lära dem att vara selektiv i det som de markerar.Kollade lite på Caesar hundviskaren. Ett jag har lärt mig iallafall är att djur verkar inte ha ordet INTE i sin vokabulär.. Skäll INTE. Det är liksom. Va: va vill hon jag ska göra?Ska jag skälla? Jaha,det var ju det jag just gjorde, men hon ser arg ut. Förvirring.Jag lärde mig med katten ,en sak bara som gäller: Det är att FRÄSA som en katt. Funkar perfekt. Prova du också på hundarna. Peka på dem och säg ett kort och consist SSSHHHHH ljud.Se arg ut. Och släpp det sedan en stund för att se om de förstår vad du menar…upprepa annars enda jag kan komma på….Ens barn är alltid ens barn oavsett hur gamla de blir. trist att folk fortsätter hålla på å tjata om Paulina osv…det är ju din blogg,liksom….

 18. Du har all rätt att vara stolt över Lance, han verkar otroligt fin, grym och mogen!!
  Hoppas din vecka går bra, snart är rättegången över och du kan gå vidare!
  Stor kram

 19. Har en stor och en liten på 4 ben härhemma , Den lilla är en liten starter(blivit bättre med tiden).Sedan kan det bli lite kaos/stressigt i hundknoppar vid flytt stök och bök den första tiden efter (helt naturligt) .Jag har förbjudit den lilla hunden att vara vid fönstrena i huset och leka polis för vad jag vet så har jag inte tilldelat den titeln till den lilla 🙂 Ibland får man ligga i några veckor med träning och sedan blir det en naturlig del. Kämpa på

 20. Klart du/ni ska känna er stolta över Lance, hans driv i livet och sina talanger.
  Kommer inte bli förvånad om han blir Sveriges nya Marcus Schenkenberg eller ännu mer.
  Hoppas Lance håller sig fri och utforskar livet, och växer i sin takt.
  Jaddi jaddi om ditt och datt…alla har vi våra ”skills”
  Lycka Till Lance fortsätt tro på dig själv!

 21. Aldrig kommenterat här förut- du skriver jäkligt KUL!!

  Din son är fantastiskt fin & du ska definitivt vara stolt över honom.

  Undrar om dina skitsnygga ljusa soffor, vaaaaaaaaaaaaar har du köpt dessa godingar??

 22. Våran lilla puff började skälla och vakta pga våran Rottis var super lugn och då blev hon flockledare över honom.Han reagerade bara när det behövdes.

 23. Det är så oerhört givande att följa dig och din familj. Du skriver om vardagsproblem precis som du skrev om mig. Underbar familj, underbara djur, Filips skånska som du skriver om med värme
  Nu till min fråga, tycker alltid det är så roligt att folk frågar var du köpt saker, är väl bara att leta efter ngt liknande har jag tänkt…… Nu kan inte jag låta bli – filten Mr D ligger på, liknande har jag letat efter men vet inte vad jag ska googla på. Skulle vilja ha liknande som extra skydd över mina dynor i soffan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..