FUNDLER, att spara, snöstorm och frissade hundar

I samarbete med FUNDLER, ett smart sätt att spara på!

Charlie är hemma från skolan idag, hans känns aningens varm. Vågar inte chansa att han blir sjuk, då Liston kommer till Sverige över helgen.

SNÖ!!! Har inte sett så här mycket snö sedan julen i Skåne 2010

.

Fantastiskt!!

Pyjamas och huset fulllt av bygg-slip-gubbar.

Vad gör jag i denna tokiga röra?

Det mina vänner ska jag tala om för er!!

Jag ligger i sängen och ska bli snuskrik! På riktigt! Det är faktiskt inget skämt. Jag kanske inte blir stenrik direkt? Men jag kommer garanterat tjäna pengar.

Jag är av den gamla skolan. Pengarna på BANKEN eller i madrassen. Annars kanske de försvinner i cyberrymden??

Man skäms lite för att fråga oxå, alla förväntas veta vad en ”hedge-fond” fond, aktier är…

Jag har aldrig varit intresserad, inte brytt mig, och kanske tillochmed tyckt att det varit för pinsamt att fråga.

Kitty en vännina kom hem till mig häromdagen. NU Maggan ska DU få höra…

-Inge jäkla dravel, hokus-pokus, som jag inte kan ”stå för i bloggen”

Mina läsare vet att jag är en streetsmart tjej, men ingen Blondinbella-entreprenör som investerar i allt eller hänger på börsen.

-NEJ MAGGAN!! Du kommer gilla det här!

.

Utbildning ett riktigt snabb men ett oerhört GIVANDE möte ”lektion för dumskallar” kallade jag mötet med FUNDLER✔️ Nu fattar jag hur det funkar!!

Denna app är genialisk!

✔️Den väljer vart/och hur den ska placera dina pengar. Utifrån din egna ekonomiska situation

✔️ Pengarna kommer automatiskt investeras i fonder, så att de har chansen att växa ordentligt tillskillnad från bankkontot eller madrassen

✔️ Enkelt!!

Jag har gjort ALLT/konto/loggat in/fört över här i pyjamasen i sängen bredvid Charlie på 5 min

.

MED en macka i handen!

Iphone: LADDA APP HÄR!

Android: LADDA NER HÄR!

Lite måste fakta:

Fundler är en investerings-app som hjälper dig att investera mina pengar i fonder. Det är gratis att ladda ner appen och Fundler är helt opartiska – de får inte betalt för att rekommendera specifika fonder, utan utgår från det som passar kunden bäst. Du behöver inte kunna någonting om fonder eller investeringar, utan Fundler hjälper dig att göra bäst val utifrån dina mål med sparandet. Du får personlig vägledning och rådgivning i appen. Du kan ha flera olika typer av sparanden i appen samtidigt beroende på hur länge du vill spara och vilken risk du vill ta.

Man kan avsluta kontot när man vill, och ta ut pengarna. avgifterna är tydliga och låga och appen är lika säker som en bank, med skydd och tydliga garantier.

.

-INGEN fin bild på dig mamma!!

Nee, jag kan hålla med Charlie

-Det ser ut som om du släpper ut en fiiis fniss

.

Nu mina vänner!

5000 kr har jag investerat i ”ETT KOMMANDE BRÖLLOP”

Det är faktiskt första gången i mitt liv jag gör något sådant här? Spännande!

Appen gör allt så himla enkelt och hjälper till att välja risk. Man kan OXÅ själv välja risk, låg, medel eller hög.

För mig blev det högrisk. Det kommer säkert gå lite upp och ner, men i längden tror jag att det LÄTT kommer LÖNA sig.

Det här är inget en-gångs-slarv-inlägg, detta är faktiskt på allvar. Jag kommer regelbundet uppdatera dig om hur sparandet går.

Sen när jag får lite mer pengar att investera i, då ska jag öppna varsitt sparkonto hos FUNDLER för pojkarna och Filip

.

Maria eller hennes två kollegor svara dig dygnet runt på appens ”chatt”

Och NEJ, om du är ensam eller i behov av lite sällskap så ska du INTE terra de här stackarna. För deras policy är att ALLTID svara

.

Min gamla vän Meral och hennes kollega har utbildat sig till hundfrisör. En ”HEMMASERVICE” De kommer hem till dig. Enkelt, och mindre stressigt för hunden

.

.

Wow!! (Säger alla utan sten på fyra ben)

Bli RIK, få hunden tvättade och klippt, samtidigt som Mat.se knackar på dörren med middagen??

.

Haha helt underbart ÄLSKAR livet! Kommer jag någonsin lämna detta CASA, eller ta av mig pyjamasen?

Kram på er!

STÄLL NU INGA MER FRÅGOR till mig. Orkar inte svara haha, låt mig andas ut i ett par dagar mellan allt jäkla trista klippande och klistrande. Ps INGA mer frågor TACK

Men har du frågor om FUNDLER kan du fråga och ladda ner appen HÄR!

 1. Hej Maggan! Kikar in ofta här. Gillar ditt sätt att skriva. Sitter hemma och snorar å hostar, då är det kul att ”hälsa på” hos dig.
  Sköt om dig! Storkram

 2. Lika bra att vara hemma om det känns krassligt. Fritids klarar man sig utan.
  Roligt med all snö, men för sent på säsongen tycker jag. Är liksom klar med vintern nu.

 3. Fast om du tycker att det är svår att vilja sparform varför inte välja att månadsspara i en aktieindexfond via Avanza eller Nordnet. Båda har svenska aktieindexfonder utan avgift. Jag har själv sparat ihop över 500 000 kronor så. Fundler tar ju betalt av dig som kund för sina råd! Jag jobbar inom finansbranschen och det är med dolda avgifter som vi ”lurar” kunderna.

  1. Hej Anna!

   Det är såklart bra med aktiefonder när du vet precis vilken risk du vill ta med dina pengar och känner att du vill ha allt ditt sparande i hög risk. Fundler är ett bättre alternativ om du vill ha en väl utvald riskspridning och önskar att någon annan tar hand om både fondvalen och allt runt omkring.

   Eftersom Fundler är oberoende rådgivning är det endast tillåtet för oss att ta betalt direkt av våra sparare. Det betyder att vi inte har några som helst incitament att rekommendera våra kunder något annat än de fonder eller andra produkter som vi anser är bäst lämpade för kundernas respektive sparmål. Om vi rekommenderar en fond som ger provisioner så går de provisionerna rakt in på kundens konto och återinvesteras i fonden igen. Det är därför samma fond kan vara billigare hos Fundler än hos t.ex. nätmäklarna eller försäkringsbolagen, som behåller provisionen själva.

   Du kan läsa mer om Fundler i vår FAQ här: https://fundler.se/fragor-och-svar/

   Med vänlig hälsning,
   Maria på Fundler

  1. Också gammaldags, har pengar på sparkonto för barnen, skiter i om växer långsamt. Sen sparar vi till bilbyten och resor, så inte behöver ta lån eller leva på kredit. Största investeringen är vårt hus, det betalar vi på så att om fyra år är det vårt. Obelånat. Och vi ännu under 50 år. Då köper vi en liten lägenhet till, på trevligt ställe, betalar i samma takt o kan sälja huset då går i pension. Om vi får glädjen att leva och må. Annars njuter vi ändå nu, så ingen skada skedd ekonomiskt. Hur det än går.

 4. Jag antar att dom 5000:- har du fått för att göra reklam för detta?
  OK för mig, men vem har annars 5000:- att kasta in med högrisk och allt i något som man inte vet hur det fungerar? Bar som en rolig grej så där?
  Inte jag i alla fall.

  1. Jag förutsätter att Maggan tar betydligt mer betalt för ett sponsrat inlägg än 5 000 kr.

   Jag känner nog för övrigt ingen som sparar mindre än 5 000 kr i månaden och då har man ju en liten buffert där en del kan investeras i högriskfonder/-aktier så att de får chans att växa. Senast idag ”spontanshoppade” jag lite aktier utöver mitt vanliga sparande. Jag anser att det är köpläge nu då börsen dippar, lagom till utdelningssäsongen. Men så tycker jag att det här med aktier och sparande är roligt

   1. ””Jag känner ingen som sparar mindre än 5000:- i månaden ””
    Nähä…I vilken värld lever du ???
    Jag har aldrig kunnat spara mer än 200:- per månad
    men så jobbade jag också inom vården, deltid och med tre barn och en man som också tjänade under 25000:- i månaden.
    Däremot är vi lyckliga och har varit i 50 år.

    Hälsningar Skåne.

   2. ”Känner ingen som sparar mindre än 5000 kr i månaden”. Då hoppas jag att du är så pass smart att du inser att du rör dig med människor som är ekonomiskt priviligierade, och att det inte är en möjlighet för en stor del av svenska befolkningen att spara så stor summa.

 5. Det var allt en jäkla fantasi du har! Tycker det ser ut som en mage som ser precis likadan ut som alla vi andra har. Förstår faktiskt inte vad det var att anmärka på.

 6. Fast du skrev ju nyss att ni levde över era tillgångar ! rätta mej gärna för jag är trög och fattar inte hur man då kan investera 5000 ??

 7. Jag måste bara få säga att du är den härligaste o skönaste person som finns.. Älskar hur du bjuder på dig själv… De som har dig i sitt liv är verkligen lyckligt lottade, önskar jag hade en Maggan i mitt liv. Har man en risig dag så behöver man bara gå in o läsa din blogg för att man ska må bra igen, du är helt underbar… <3 Massa kramar till dig o din familj

 8. Hej, är nyfiken på en ”skyddshund” då jag själv känner mig otrygg i min hembygd. Hur reagerar Drago på ”tonårsstrul” samt om du och Filip bråkar? Går han i gång och vill skydda dig då? Tack för en rolig blogg. Hälsningar Monica.

  1. En sådan hund märker när det skoj o allvar.Han blir nog sresssd och går i mellan om hon skulle bråka med sin gubbe,gubben ingår ju också i hans flock.Han känner av om Maggan blir rädd

 9. Hej Underbara människa! Jag behöver din hjälp ska beställa soppar mm från Itrim hur mkt gick du ned på 3 veckor? Hur mkt åt du? Hur ska man veta hur mkt man behöver per dag??? JÄTTE tacksam för svar! TACK på förhand! KRAM

  1. Man äter 4 om dagen och väljer mellan soppa/smoothie/gröt. Jag köpte för 12 dagar 800 kr men allt åkte i soporna. Klarade inte smaken.

 10. Jag tycker ni verkar vara sjuka jämt i den där familjen.

  Är det inte den ena så är det den andra. Sen börjar det om igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..