Frågestund..

Vi kör en frågestund! Öppet fält, och jag svara på det jag hinner svara på❤️

Jag gör mitt bästa! Jag tittar in i kommentarerna när jag har två minuter över och försöker svarar på det NI undrar.

SHOOT:

 1. Hej! Älskar oxå din blogg. Ofta undrat om Isaks pappa…. va han med på begravningen och hade Isak någon kontakt med honom när han växte upp?
  Förstår om detta är en för privat fråga isf godkänn inte ens kommentaren.
  Kram

 2. Hej Magdalena!
  Undrar mest var din häst tagit vägen då jag inte sett några bilder på finingen på länge.
  Kram Jeanette ❤

 3. Hej fina Maggan! Jag har en fråga ang Drago. Så som jag har förstått det så har han tränats just för er ’situation’, för att hålla er trygga. Är han nu en familjemedlem, som Sten, eller ’hyr’ ni honom? Kanske en puckad fråga… Tack för din härliga blogg, du är så genuin! ♥️

 4. Gucciväskan ,den rosa undrar jag om du köpt i Stockholm då jag tycker sortimentet är lite klent
  Trevlig Söndag från ett vintrigt Sälen

 5. Hej Magdalena!

  Först vill jag bara tacka för allt du bjuder på i din blogg! Du skriver så personligt, roligt och underhållande, men det finns även allvar och djup. Har följt den länge och du är bara bäst!!

  En fråga kring glasögon. Du har ju ett klart intresse kring olika glasögon och passar ju i de flesta. Själv har jag också en del bågar här hemma ( men inte alls i närheten av ditt antal) och nu undrar jag hur du förvarar dem, hur har du någon ordning på dem så att du kan matcha dem efter kläder och humör? De bara dräller runt här hemma, brillor för olika avstånd, läsglasögon, långt avstånd, terminalglasögon, glasögon som var rätt som läsisar för några år sedan och som nu funkar bättre vid dataskärmen etc. Vad gör man av alla glasögon som var bra för några år sedan men som nu är fel i styrka? Vet att jag sett att man kan lämna in dem hos vissa optiker, men hittar inget om det någonstans nu.
  Härliga 45-årsåldern, dax att skaffa en glasögongarderob kanske:)

  Ha det gott!
  Maria

 6. Hur kan du ha ljusstakar och vaser mm framme med tanke på Louie? Jag har en tvååring och vi har tagit bort allt för att det inte får vara ifred. Bryr han sig inte om sakerna? Eller låter du han gå omkring med det?

  Jag vill så gärna ha saker framme men pallar inte springa efter honom stup i kvarten för att han inte ska kasta glaslyktor mm i golvet. Tacksam för tips! Slå på fingrarna? obs, skämt om aga!

  1. Jag har exakt samma erfarenhet som du. Antingen bryr de sig inte om alla blommor, krukor o prydnadssaker eller så är de på allt. Mina lät inget gå dem förbi, så jag fick också plocka undan precis allt. Bara ha lite is i magen

  2. Om man från början när barnet börjar intressera sig för blomkrukor o div. Lite högre upp kan man säga ajaj inte röra. Är man konsekvent och gör det ett tag så lär sig de flesta barn att inte röra. Jag har tre barn o har alltid haft blomkrukor i våra fönster. Men på rumsbord så kan det va lite svårare.

 7. Har du och Magnus alltid haft en sån fin relation efter skilsmässan eller har det tagit ett tag innan ni kunnat umgås igen? Så himla fint att ni kan umgås som en stor familj.

 8. Förut skrev du och berätta om Isaks turbulenta tid och tackade en hel del människor, men bara din mamma och Gunnar från din familj. Och Filip givetvis. Var det så illa att dom andra inte ställde upp eller förstod dom kanske inte allvaret?

  1. Alla vi som följt bloggen vet att systrarna blev ovänner hösten 2013 och återupptog kontakten först den dagen 2014 som Isak dog, Under de fem åren så umgicks de inte över huvud taget och slutade även skriva om varandra. Inte ens på högtider som julafton och barnens födelsedagar.

   Men även bloggare måste få ha ett privatliv, så några närmare frågor kring det tycker jag verkligen inte är vår ensak.

   1. Hösten 2009 skulle det stå. Inte 2013. Så mellan 2009-2014 så hade de ingen kontakt. De firade inte ens jul eller sina egna eller barnens födelsedagar ihop.

   2. Lina det där stämmer väl inte riktigt!? Har väl inte gått fem år utan att systrarna haft kontakt nej nej där överdriver du och har fel tror jag, men något år var det väl. Men märkligt att du skriver att bloggare måste få ha privatliv samtidigt som du försöker starta skvaller och skriver lögner.

 9. Hej fina Maggan Äter dina all in one natural beaty och ser fram emot ett erbjudande på dem, Kommer det något? Läser din blogg varje dag,ibland 2ggr/dag och tycker du är fantastisk❤️❤️❤️

 10. Jag har ingen fråga men vill passa på att tacka dig för en riktigt rolig blogg, den känns äkta, rå ibland, galen ibland och jäkligt rolig ibland. Brukar inte läsa bloggar då det mesta tycks handla om att ”försköna” verkligheten – men i din blogg kan man känna igen sig ibland och jag älskar ditt sätt att skriva.

 11. Så skönt att läsa hur bra du trivs i ert nya hus!! Hur är det med resten av familjen? Tänker främst på Tristan kanske. Har han bytt skola? Fotbollslag? Vet ju inte hur långrt ifrån ert gamla boende ni flyttat?
  Förstod att Drago är hos er en tid tills du känner dig trygg? Men hur ska du kunna skiljas från honom? Man fäster ju sig till en hund som om det var ens eget barn.❤️

 12. Har ingen fråga men vill verkligen berätta för dig att du är fantastisk på ALLA sätt. Jag är så tacksam för din blogg och dina ord. Tack Maggan! Ändra dig aldrig! Är så glad för dig och din familj, att ni köpt ert hus! Enjoy!
  Puss och kram
  Louise i Vellinge, Skåne

 13. Är du rädd inför döden? Tror du på ett liv efter detta? Vad tror du händer? Var kommer du att befinna dig efter att du dött, tror du?

 14. Jag har ganska nyligen läst dina böcker (bok ett berörde mej nåt enormt,fy vad du och Isak fick utstå)
  Det hade varit så kul och få läsa om ditt liv som ”fotbollsfru” Inga såna planer?
  Vill tacka dej för att du delar med dej av ditt liv i den absoluta bästa blogg jag läst.
  Kram

 15. Hej
  ✨Bästa bloggen. Du är såå roligt och bjuder på allt✨✨Underbart att läsa och bara älskar när du driver med Filip och hans dialekt ✨

 16. Tack för en underbar blogg som ger mig många härliga skratt och som många gånger värmer i hjärtat! Min fråga är om du har något superbra hudvårdsställe? Rekommendera gärna både bra hudvårdsterapeut och bra produkter? Tusen tack!

 17. Vad tycker du om invandringen får en känsla av att du inte är positivt inställd på den? Vilket parti rösta du på sist? Och vad tror du att du kommer rösta på i år?

 18. Hej Magdalena, tack för idén att kunna fraga: Jag skulle gärna veta vad Lance egentligen gör för utbildning eller skola – kanske har jag missat det? vore spännande…Tack!

 19. Är Mumin anställd av er? eller är hon bara så otroligt snäll och ställer upp på er hela tiden? om det är så vad gör ni för henne då?

  1. Men snälla nån; Mumin är M. kompis mor och de trivs ihop och är vänner.Mumin älskar små barn och kanske får hon lite gratis resa av fam. Graaf- Larsson men att ha genuina vänner i övre medelåldern som älskar barnen……Jag är det till fd. grannars barn och barnbarn,dom betyder allt för mej……suck:) varför ska pengar komma in i goda vänners relationer???

 20. Otroligt vackert hus ni flyttat till. Härlig rymd. Jag undrar dock vad der är för härlig röd jacka du har på dig under korv grillningen stor kram!

 21. Undrar varför kapslarna i beuty’n har olika färg? Ibland är de vita och ibland genomskinliga?
  Älskar din ärliga, uppriktiga, fina blogg!
  Faktiskt den enda jag läser dagligen.

 22. Hej Maggan! Jag gillar ditt driv och undrar om du vill dela med.dig av lite tips. Jag är ensamstående, har en tonårig grabb. Jag försörjer mig som egen företagare och mitt problem är att mina uppdragsgivare hela tiden prutar, trots att de är nöjjda med det jag levererar. De säger i alla fall att de tycker att det är bra och de återkommer. Men det ständiga prutander går mig på nerverna och resulterar i att jag får jobba så långa dagar flr att fp ekonomin att gå runt. Vad gör man?

 23. Hur har ni fördelat alla vardagssysslor i familjen? Hämtningar och lämningar, mat , städ, tvätt osv? Tack för en bra blogg , I LOVE IT!

 24. Jag är nyfiken på ert nya hus.
  Jag vet att ni vill hålla det privat med vart ni bor och det har jag full förståelse för.
  Men kan du inte berätta lite mer om huset, hur många rum och sånt.

 25. undrar också över Isaks pappa, fanns han med i bilden?
  tack för världens bästa blogg, att du lyfter och peppar och inte låtsas som om allt är rosenrött ♥

 26. Vad ska du bli när du blir stor, fick jag ofta frågan när jag var barn/ung. Om du fick frågan som barn, vad svarade du då? Ha en fin söndag!

 27. Hej Såg din nya baby LOVE! Kommer du erbjuda rabattkod till tanterna här på bloggen, så man får testa först till ett bra pris ?
  Kram ♥️

 28. Blev helt tagen av din bok, och vad du kämpade med flykten och Isak. Blev också nyfiken om Isaks pappa var med på begravningen, eller om han hörde av sig och beklagade det som hänt. Förlåt för en jobbig fråga…… men har alltid undrat.
  Du behöver givetvis inte svara ( vet att det är jobbigt)
  Tack för en underbar blogg❤
  Kram från Dalarna

  1. Ja det undrar jag med och Kom det till en punkt där han bara slutade förfölja dig och han lämnade dig ifred? Har inte läst boken.

   1. Magdalenas mamma Linda förstod att Magdalena skulle få gömma sig hela livet och Linda o Gunnar hade då modet att bjuda honom på samtal om framtiden. Först hade nog det placerats en bomb som skulle spränga kyrkan de jobbar i men den funkade inte men sånt skrämde inte Linda o Gunnar.De sträckte ut en hand…

 29. Underbara Maggan ville bara höra med dig hur du har det efter hjärnblödningen för några år sedan???
  Försätt blogga för du är så grym och ger massa energi

 30. Hej! Har en fråga om din relation till syster Hannah? Har ni alltid vart nära varann och hur ser er relation ut idag.? Jag och min syster är tyvärr inte alls nära, även i vuxen ålder och med egna barn är vi som främlingar, sorgligt. Ni verkar ha en sån fin relation iallafall. Tack för bloggvärldens bästa, roligaste och mest naturligaste blogg! Malin

 31. Nya burken verkar vara susen, kan man äta den tillsammans med de andra burkarna? Tänker att det blir ju 6st tabletter om dagen man ska ta då sammanlagt

 32. Kul med en frågestund, men vad ska jag fråga då? Kommer inte på något nu, men älskar din blogg. Många trodde nog att du väntade en tjej, så jag frågar väl om du kan tänka dig att skaffa fler barn då.

 33. Ingen fråga från mig! Vill bara tacka dig Magdalena för att vi får följa Ert liv, du är en förebild för så många yngre tjejer/damer;) Love you, ta hand om dig=) Du är bäst

 34. Min fråga är, hur dina matvanor ser ut under en dag nu efter Itrim? Du körde väl det i 3 veckor? Eller tar du fortfarande det ibland? Ska också börja med detta, måste gå ner ett par kg för att få en kickstart..Tack för en superblogg!!

 35. Har ingen fråga till dej vill bara tala om att jag gillar din blogg för den är lagom av allt.
  Sen önskar jag er all lycka med huset .
  Sen får du o familjen en fortsatt bra söndag.
  Ps kommer du till Lidköping igen så bjuder jag dej på fika Ds

 36. Hej fina du. Så härligt att läsa att ni trivs så bra från start i nya huset Nu till frågan, är du friskförklarad efter hjärnblödningen eller behöver du fortfarande gå på kontroller? Kram

 37. Hallå finaste du.tabletterna de ”vanliga” kan man.äta de tsm om man har andra mediciner? Hör ju så mkt positivt om dom.kram linda

 38. Först vill jag berömma dig o din blogg som gör min dag varje dag;) Sen vill jag tacka dig för att det var du som gjorde att jag började sälja målningar <3 En story för sig! ;)))) Undrar om min målning fick följa med till nya huset? <3 Hoppas!

 39. Hej, jag älskar din avslappnade attityd till allt! Du skriver så lättsamt och underbart. Det jag vill passa på att fråga är, vad är du mest nöjd med i ditt liv? Tacksam över? Men du får inte svara det självklara som din man eller barn eller hälsa! Mvh/ ulrika

 40. Vad tycker du om den stora åldersskillnaden mellan Lance och Paulina? Blev du chockad över deras förhållande med tanke på hennes tidigare historik med massa olika sexpartners och medverkan i PH?

  1. Men fy vilken slampa som har haft mage att ha mer än en sexpartner i sitt liv??!!
   Och pedofil är hon ju tydligen också???!
   SHAME ON YOU !!! som ställer så vidriga frågor och där tanken bakom endast handlar om att förminska en ung tjej pga att hon haft fler än en kille i sitt liv och att Lance råkar vara några år yngre…..
   Usch och tvi för såna som du!!!!
   Du är en skam för oss andra normalt tänkande kvinnor!

    1. Jaha, men då förstår jag! Vilken tur att du redde ut allt åt mig
     Ni är alltså såna där morsor som ser ner på andra, gifter bort era ungar eftersom ni fostrat ungarna till att inte kunna bedöma lämpligheten i andra och därmed inte heller kan tänka själva…. Och ni har säkerligen inte glömt bort att fostra era söner till att tycka att tjejer som haft mer än en sexpartner inte är nåt annan än en slampa.
     Skönt att det finns så perfekta människor som ni!

   1. Jag dömer inte Paulina efter sexpartners. Men skulle inte vilja ha henne som svärdotter om man går efter den sida hon visat offentligt. Men sen privat kanske hon är jättegullig etc. Men Maggan vet nog att hon inte behöver oroa sig Lance är bara 17år han har hela livet framför sig. Oftast hittar man inte den stora kärleken i så ung ålder.

    1. De flesta unga (kanske äldre också) ligger runt idag. Alla gör det inte på tv, men alla gör det. Om Paulina var oskuld skulle jag nog snarare vara orolig..2000tlet är det nya 70talet. Fritt fram i musarna, and I loooove it.

  2. Undrar du också vad Drottning Silvia tänkte när Prins Carl Philip kom hem med Prinsessan Sofia…..
   Hon har ju också varit med i Paradise Hotel, visat sig lättklädd och garanterat haft andra killar innan.

 41. Tack för en bra blogg! Du la upp ett klipp en gång med dig och två manliga vänner som var ett par. Den ena mannen snubblade i klippet. Det var så sjukt roligt, skrattade som en galning
  Finns det någon möjlighet att du kan lägga upp det igen?
  Stor kram

 42. Jag passar på att slänga in en till fråga! ☺️ Har sett ett stelt armband från LV på din arm, som är to die for, är detta relativt nyinköpt så du vet om dessa kan finnas i butiken nu? Isf åker det genast upp på önskelistan!

 43. Finns det möjlighet att lägga upp bild på dig med dina olika glasögon samt vilket märke varje har? Skall införskaffa nya bågar och tycker du har så många fina!
  Tack för en härlig och rolig blogg <3

 44. Hej!
  Tack för din härliga blogg o allt du delar med dig
  Min fråga är, hur du äter en dag, mör du kör din kickstart med soppa, för att gå ned några kilo, skulle behöva en lite kickstart, det är bara 3-4 kg men guud va trögt det går
  Ha en fin vecka

 45. Dina barn som bott i England, har de alltid pratat flytande engelska? Eller hur såg vardagen ut där borta språkmässigt? Endast svenska? Märks det idag att de bott i England, med flytande och brittisk dialekt när de talar engelska?

 46. Hej! Lite nyfiken på hur det fungerar med drago? Hur funkar det med kommando och så? När det kommer en ny människa hem till er måste du då tillåta eller liksom hur funkar det ? Om du skulle bli attackerad vad händer då? Måste du säga ngt eller attack direkt? Undrar bara lite hur det fungerar med en sådan tränad hund. Fantastiskt att dom finns! Skönt att du känner dig tryggare.. tack för en mkt rolig och händelserik blogg!!❤️Sofia

 47. Kan du inte berätta med om Drago för en hundnörd? Hur fungerar det? Varför? Äger ni honom? Ska han stanna kvar? Så nyfiken.
  Lööve yooou

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..