Blodfläckar, rabattkod och pressfotografering

Innehåller reklam för en kompis

Blodfläckar i ögonen?

Läskigt! Såg det när jag vaknade i morse, flera stycken. Kan det vara farligt?

.

.

Fotografering på Skeppsholmens hotell, hela gänget är här

.

.

Fick igen mina gamla jeans idag! Höften har inte stört mig på flera veckor

Duktig jag känner mig!!

Jag kan verkligen rekommendera en detox-sopp-kick-start!

Jag håller min vikt, äter lite gott OM jag känner för det.

MEN sopp-skjutsen gav en jäkla push! Roligare när man känner skillnad och blir sporrad att hålla det

.

Pressfotografering

.

Snabbt in och snabbt ut.

Nu ska jag skynda mig hem till Charlie, och boka tid hos läkaren med Tristan

Den här häftig jackan är av ett svenskt märke. Två vänner till mig har startat ett företag som tillverkar svenska faux fur i roliga färger.

ALLA HJÄRTANS DAG!! Och Nicole föreslog att jag kunde få en rabattkod och bjussa er på 20%

Vill du unna dig något fint, din dotter eller ”hinta till karln”

Kan du in och kika HÄR!

använd dig av rabattkoden Maggan20

Vi hör senare

 1. oj, såg lite spooky ut med ögat haha

  På 1177.se står det:
  ”Ett sprucket blodkärl kan se obehagligt ut, men är ofarligt. Ett sprucket blodkärl är ofarligt, gör inte ont och påverkar inte din syn men det kan se obehagligt ut. Ett sprucket blodkärl i bindhinnan i ögat är som ett blåmärke någon annanstans på kroppen. Det röda området försvinner inom en till två veckor.”

 2. Hej hej, läser din blogg ibland men tror aldrig jag har kommenterat (men vågar inte svära på det haha). Vill bara säga att jag tycker att du är så otroligt stark och en riktig lejonmamma! <3

 3. Fått såna fläckar på ögonen.några gånger. Inget som gjort ont utan har först märkt något när jag paserat spegeln 😉 blodkärl som kan.spricka, ser värre ut än vad det är

 4. En rövmorsa är du väl inte ! Charlie har säkert en trygg och pålitlig person som tar hand om honom, det måste ju nödvändigtvis inte vara föräldrarna även om mammahjärtat säger det! Alla måste vi jobba. Det är säkert ett sprucket blodkärl i ögat du har, jag har haft det, försvinner efter några dagar; ser värre ut än vad det är. Kram

 5. Blev inspirerad av din viktnedgång. Behöver själv en skjuts innan jag tappar motivationen helt. Vilket märke var det du använde dig av och vart köper man Det? Sen vill jag bara säga tack för din raka, ärliga, galna blogg. Älskar när man bjuder på sig själv och skiter i alla Katt-ewor. Kram

  1. Itrim!!! Lite dyrt men värt det!! Vill inte skriva ut namnet, för då skriker alla jävla ”hyenor” spons, och det ÄR det INTE…
   Ca 1000 kr kostade min kvick start…. köpte för tre veckor… men var rätt nöjd med resultatet efter 1 vecka.
   Blandar. Äter vanlig mat. En soppa till kanske kvällsmat? En gröt till frukost.
   Det ända märket som JAG TYCKER innehållet all näring och alla mineraler man behöver. Kram och lycka till

   1. Ps men första ca 10 dagarna var hag STENHÅRD! Minst 6 kilo tappade jag. Grym start!! Sen kan man fortsätta hur man vill. LCHF, 5:2, whatever… en skön jäkla rivstart hjälper hjärnan att fortsätta köra

 6. Vad är det för soppa du äter, och var köper du dina snygga glasögon?
  Och du ta inte skit från människor.
  Jag sjölv bodde i Hallunda som yngre men fick fly då jag blev våldtagen som 15 åring bor sendes i Småland är nu 45 och jag vågar gå ut själv
  Med vänlig hälsning, Angelica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..