En spretig dag

Trött! Det har varit en stressig dag.

Jobb inne i stan, ärenden, en snabbis förbi tandläkaren för att hämta bettskena, motorhaverier, sjuka husdjur

Hämtade upp ett vackert dockskåp till Louie hos Bonti-Tina

.

Mona kom över på en fika.

Hon fick hjälpa mig att plock hundskit i trädgården haha,

Bästa kompisar på en gång

.

Byggare, elektriker, damm och smuts. Gräsmattan har blivit en jordvälling, och det är lera överallt efter grävskopan

.

Sten har fått i sig något skit igen. Han äter på att som är ruttet, bajs eller luktar lik. Spyr och har rännskita. Slö och orkeslös. Han måste ha fått i sig något riktigt dåligt på tomten igen

.

Mumin hjälper mig med ungarna medans jag sitter nere på Albanoakuten och väntar på läkaren

.

.

Torsk med kokt potatis blev det till middag

.

Lance är hemma och myser. Tristan har varit på fotboll….

Tristan fick punka på scootern (alla vassa stenar på vägarna) så jag fick rycka ut och försöka släpa upp 50 kilo våt och kall metall i bakluckan i ösregn

.

Dockskåpet ska både få vara bokhylla och garage. Tänkte fästa det på väggen. Tror det kan bli fint

.

Torsk med en god purjo-citron-gräddsås och sallad för mig. Potäter till de andra

.

Trött kille???

.

Eller? Haha

https://tsbassetsprod.blob.core.windows.net/011/2018/02/img_4353.mov

.

Nu är jag SLUT!! Allt har gått i ett. Vet inte hur länge jag blir sittande här. Sten är uttorkad.

Inspelning imorgon, måste plugga manus

.

Kunde inte bestämma mig. Vilken tycker du är finast?

Lollo har kommit in i en riktig jäkla skrikålder. Han kan inte prata i en normal ton. Jag har svårt för många höga ljud samtidigt (sedan min hjärnblödning) envis och trotsig

Jag blir hjärntrött. Idag har det varit gränsfall till tårar. Jag längtar hem till kudden.

-mamma hur sätter man på badet?

-mamma, jag är törstig

-mamma vart är mina vantar?

-mamma jag är hungrig

-mamma får jag gå hem från skolan?

-mamma kan du boka taxi

-mamma, kan jag få pengar!!

-mamma, vad blir det för middag?

-mamma, vart är mina jeans?

-mamma!!! JAG VILL INTE SOVA!

-mamma, bara en glass tiiiiiiiiiill! Snälla! Dumma mamma, du säger alltid nej

-mamma, vart är pappa?

-mamma, varför behöver jag alltid hjälpa till..

(Ret, bråk och dunk i golvet)

-mamma, kan du byta kanal

-mamma, jag hittar inte smöret

-mamma, kan du hjälps mig att laga punka

-mamma, kan du hjälpa mig med läxorna

.

DD Fick nya leksaker idag. Tog honom 20 sekunder att klura ut hundpusslet… RIKTIGT bortkastade pengar

.

Var nere och kikade på Åhléns stolar. Gillar ”systrarnas” bättre! De fanns i fler färger. Jag vill ha MÅNGA olika färger. En färgbomb. Men dessa var OXÅ grymma, tack för tipset

.

Nu ska jag lägga mig ner en på två stolar och försöka vila en stund.

Nu är vi hemma. Sten fick en ”vattenpuckel” under huden. En trapp mot slick på röda FAST tomma pungkulor

Syns senare! Och tack för att ni finns❤️

 1. Knivblocket i stål är snyggare, men håller verkligen inte knivarna på plats, de liksom tynger ner varandra. Satsa på det andra, bättre kvalitet!

 2. Jag tänkte på dig när jag var inne på Soestrene grene idag, så jag fråga om de skulle få in stolarna igen. (Fanns bara lila och rosa kvar i butiken som jag besökte.) Nya stolar kommer in i Juni igen. Nackdelen är väl att det är några månader bort. Men den som väntar på något gott.

  1. TACK!!! Va oerhört glad du gjorde mig!!!!! Blev ledsen när folk skrev att jag var ful…
   Det är exakt samma som som tidigare. Lite vassa kanter mm
   Ville ha dem lite tjockare då jag gnisslar tänder…
   vill ju inte att de ska spricka på en gång.
   Kristina (tandläkaren) är FANTASTISKT! Två färgade tänder i naturvit… som går över i en gulare ton upptill. Tack

 3. Håller också på knivstället i trä (Anders Petter) kanske för att vi precis har köpt ett sådant. Jobbigt och oroligt med sjuka hundar (våra 2 norrbottenspetsar har precis haft en omgång av kennelhosta). Så otroligt snygg och stilig Drago är 🙂

 4. Halloj! Tack först och främst för en härlig blogg, älskar att läsa den. Du bjuder på dig själv vilket jag gillar skarpt. Har också hund som äter allt och då menar jag ALLT!! Blir då förstås dålig i magen titt som tätt. Jag har alltid Procolin hemma som jag ger vid minsta lilla tendens på risig kista. Det är en pasta med både pro och prebakterie i. Tips till dig från mig 🙂

 5. Tycker också din tänder ser helt naturliga ut inga konstigheter alls, mer som väldigt välskötta tänder 🙂 För övrigt är du föööör snygg för att känna dig slutkörd 😉
  Ni kommer att få det så fint när allt är klart och gräsmattan blir en ljuvlig grön matta 🙂
  Varm kram <3

 6. Jag har fyra högljudda barn, som skriker istället för att prata med normal röst. När jag blir riktigt trött av alla ljud tar jag på hörselkåpor. Det blir lagom nivå på ljuden och jag kan samla lite kraft. Ett tips om man blir för trött. Sen är det svårt att stänga ute alla sju miljarder ”mamma..”, ”mamma..” men man kan i alla fall låtsas man inte hör. 😉

  Dina tänder ser jättefina och naturliga ut, bara som att du tar väldigt bra hand om dem. 🙂

 7. Hej hej! Så galet fina hundar ni har,blir så glad av att du sköter dom så fint med lek och promenader. Kompisens hund åt ALLT så till slut fick hon ha munkorg på henne när dom var ute då hon nästan strök med en gång. Kanske inte så kul men matte slapp vara orolig iaf.

  Tänk om alla vore som du Kram

 8. Var rädd om dig ❤️ Jag blir stressad av att bara läsa om din dag! Jag har alltid gjort allt och lite till och är precis som du en fixare som klämmer in allt och lite till på en dag, men min kropp har till slut sagt ifrån så det funkar inte längre.. Kännee ingen det här med att alla ropar – MAMMA till allt och ja man blir ju helt snurrig jag har blivit hårdare mot både barn och man jag kan inte ha allt i huvudet hela tiden… Har nu en tjej på 8 år som är galet positivt och go (såklart) men herregud vad hon strör saker runt sig i hela huset varje dag. Blir fan tokig! Hon har ingen walk in closet utan en walk on closet allt ligger på golvet jämt! Jag klarar inte att se detta… Hennes lillebror på 3,5 är istället en pedant som plockar upp, lägger tillbaka, hänger upp jackan på kroken (syrran slänger på golvet) samtidigt så vet jag som också är pedant/perfektionist att de som inte bryr sig om ordning osv har ett mer bekymmersfritt liv! För det hämmar mig helt klart.. så man blir kluven! Va bra att du får så mkt hjälp av Mumin.. hon verkar vara en underbar människa i förlängningen borde ni som reser så mkt ha en aupair boende hos er.. så att dagarna inte alltid behöver fixas och trixas med.. blir snurrig av att bara läsa om det! Lycka till med allt men var rädd om dig ❤️

 9. Knivstället till vänster har jag själv, jättenöjd med den, fördelat de stora knivarna i övre o nedre del av stället, och de mindre i mitten. Bladet läggs mot gummit. Drago är jättefin, har själv en rottweiler/dobbermanmix

 10. Dobermanns är galet smarta, känner igen mig med min dobbistjej hemma:). Prova att gömma godis inne och ute på kluriga ställen. Billigt och hundarna älskar det:) Kram

 11. Ett tips, när våra hundar fått i sig något mindre bra så har vi gett dom vit sparris på burk. Tydligen kapslar det in och gör det lättare att passera mage och tarmar. Har alltid en burk hemma i nödfall.

 12. Snälla lilla, va rädd om dig. Sitter själv återigen som en sönderstressad … vet inte vad.
  Att man aldrig lär sig.
  Men men…. duuu måste va rädd om dig ❤️

  Vill oxå ha sådana tänder. Såå snygga
  Grrrr…. läckert.

  Hoppas ni kommer trivas i huset. All lycka till er.

  Stor kram M

 13. ta en titt på blueco.se där finns stolarna! I flera olika färger , såg att dom hade lagt ut på deras insta att man kan förboka
  Och tack för utan tvekan världens bästa blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..