Söndagsfrukost i villa

Uppdatering:

Natten med Louie är jobbiga! Han är vaken stora delar av småtimmarna, försöker i lönndom kräla ner ur sängen och smita ut ur rummet.

Tycker nya intryck för honom. Nytt hem, ny förskola

Morgonkaffe i trädgården…

Den lilla råttan Sten är boss numera, hunsar och bestämmer över den stora. Hänger i hans hals och vägrar släppa leksaker.

.

Sten retas, och är nog den som spökskäller hela tiden för att busa upp den stora.

Det funkar GRYMT!

De sover tillsammans och äter ur samma matskålar.

Vi lånar Drago, som en slags ”fodervärd” tills jag mår lite bättre och vågar vara själv. Det känns tryggt att ha en sån stabil och lugn hund hemma. Hundar är rovdjur såklart, men han är en mycket väl tränad för att vara i barnfamiljer och bland folk. Har hört honom skälla en gång, och det var när Sten bet honom i stumpe-rumpen

.

English breakfast är det bästa som finns

Bacon, ägg, hashbrowns, champinjoner och bönor

.

Nu mina vänner ska vi ut och få frisk luft

Snorig, och hostiga ungar ska få röra på sina tv-trötta Bolibompa ben

 1. Jag är ett son samma ålder som Louie. Min son sover i spjälsäng och kommer säkert göra det 1 år till. Har madrassen i botten. Skulle känna mig väldigt otrygg annars, han lär ju gå upp på natten när jag sover. Kanske sätta nåt i halsen. En liten fråga i all välmening, varför sover inte Louie i spjälsäng? /kram. Tack för bästa bloggen❤️

 2. Skulle jag inte vara allergisk så skulle jag också skaffat mig en Drago för att känna mig trygg. Det fick bli hemlarm och pepparspray istället. ☺️

  ÄLSKAR Baked Beans!! Levde på det när jag bodde i London. Kan få riktiga cravings.

 3. Min son är 13 år och är fortfarande uppe sent på nätterna. Han har dock sömnstörning men man blir så trött & seg för att inte tala om hur lättirriterad man blir

 4. Vet att du fått många tips om sömn och min lilla 17 månaders har också varit så jobbig på nätterna till för tre månader sen när jag började ge honom omega 3 samt nattljusolja. Säger bara vilken jäkla skillnad! Nattljusoljan främjar ju sömnen och ger på kvällen innan läggdags

 5. Jag hoppas ni blir kära i Drago & behåller honom <3 oavsett pris, tänk om han när han är som lyckligast, blivit bundis med Sten & er varma familj <3 för att få lov att bryta upp & lämna er för alltid, så tragiskt… man borde inte få "hyra" en levande själ med känslor… för enbart människans skull…

  Njut av tystnaden & känn lugnet <3 varm kram <3

  1. Funkar det och det känns bra med barnen, och att han inte blir för ”vaktig” så behåller vi honom. Alltid bättre att prova ett par veckor och se vad han plus vi känner.

  2. Ps jag ÄLSKAR HONOM REDAN, och han har landat OVANLIGT bra, så mycket interyck i den här familjen att han somnar som en bäbis kl 8 hehe

   1. Underbart Magdalena <3 <3 <3 jag vet ju att du är en varm djurvän <3 <3 <3 Jag håller mina tummar & ber till himlens alla stjärnor att Drago ska växa in mer & mer i familjen & bli den fina vovve han redan är <3 älskar rasen <3

    Kram fina du Maggan <3

 6. Jag hade en schäfer! Det är sån skön och trygg känsla man har när man går ut med en sån hund. Jag var ju mörkrädd för flera år sen, men den hunden gav mig tillit och trygghet, så jag kunde slappna av. Var en fri känsla att kunna gå ut kvällar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..