Ansiktslyft?

Macka, kaffe, välling och Bolibompa. Lite sjukstuga här. Skulle ha varit hos advokaterna idag, men var tvungen att ställa in.

.

.

Träffade upp mamma och Hannah inne i stan igår. Hannah skulle göra skinboost hos Sophie uppe på Eriksbergskliniken, sen var vi hos Danne på salong Betong. Vilken underbar kille! Och hans fru Madde??? Hon är min nya idol! Ska köpa hennes bok under dagen HÄR!

Borde alla läsa! Lyfter ett viktigt ämne. Vilken jäkla girlpowerbrud!? Im in love!

Vi försökte övertala mamma att hon skulle tatuera in Jesus i svanken, men hon tillhör den gamla lite mossiga skaran som fortfarande associerar tatueringar med sjömän och kåkfarare..

”Flickor, tänk om ni ångrar er”

”Jesus, kommer du väl aldrig ångra?”

Det var som att prata till ett dövt öra. Hon bara skakade på huvudet

.

En sväng förbi Catta. Hannah hade fullbokat schema igår. Hon skulle EGENTLIGEN ha flugit hem från Spanien i onsdags…. Men vi fick låna henne lite tidigare, då allt rasade för henne förra veckan.

.

-Boka in MASSOR av saker nu Hannah! Försök ha det kul, försök att tänka på annat. Träffa vänner och koppla bort hjärnan. Annars kommer du bli knäpp, av sorg.

.

Skinnbost! Fukt under huden. Borde jag oxå göra hehe

.

Ansiktet blir verkligen fyrkantigt med ålder haha!! Det smälter! De är ingen skröna att allt faller neråt. När jag blir 50 ska jag göra ett Silvia-lyft. Strama upp mina bulldogskinder och spänna dem runt öronen

.

Haha dagens skratt!

Ser du att jag fick Filips flint som en liten sesam street-tofs

Kanske inte behövs något lyft? Jag kanske kan använda silvertejp på skinnet i nacken.

Filip tittade lite skärrat på mig och frågade

”Fåååur dou inte hat-mobben av aarschga tanter nu nääärsch du skojar om ansiktslyft???”

Inte längre! När man är över 40, närmare 50, då får man både skoja, banta och klä sig i galna färger. När man närmar sig 60 då får man börja fräsa mot ungdomar och barn, fisa på offentliga platser.

.

Fika med Jonas, en av mina räddare i nöden, staketkillarna! Vilket jäkla jobb de gör. Jag fuckar upp och stackarna får göra om och göra rätt.

.

Nu mina älskade vänner, önskar jag er en fin dag. Själv ska jag sjukskriva mig och sova. Måste ha ätit något dåligt igår

 1. Förstår att du skämtar men jag tycker det ser hemskt ut med ansiktslyft. Önskar Silvia hade fått åldrats naturligt hon som var så vacker…..
  Tittar på Skönhetsfällan på TV och vill aldrig göra något ingrepp. Vi är vackra ändå.

   1. själv funderar jag klädnypor i nacken…det är väl naturligt så det förslår haha..Ja jösses tänker som ordspråket. Njut av att åldras alla får inte chansen <3 Kram kram fina du!!

  1. Silvia är vacker. Och framförallt inte i våra händer att kritisera. Var och en med sitt. Själv har tacksamt nog så roligt liv att jag inte har tid, lust och behov av att sätta pengar på att lura mig själv. Jag äter gott, rör mig massor, äger mest rid och träningskläder och är allergisk mot smink. Älskar mitt liv, min spegelbild o min avslappnande vardag. Och har en man som är snygg och min bästa vän. Hänger inte på utseende, har aldrig gjort. Hänger på känsla, o jag känner mig läcker!

 2. Skinboost skulle jag också vilja testa, eventuellt också lite botox och fillers men några knivar/narkos skulle jag inte våga mig på…
  Lite sjukstuga här också, både jag och son har ont i magen. Kurerar oss i soffan, sedan ska jag jobba inatt… Kram!

 3. Hahaha skrattade högt när jag läste stycket om hat-mobben ang ansiktslyft. Längtar tills jag är över 40 och får mitt fripass. Ha en fortsatt underbar dag fina du och krya på dig massor!

 4. Fick min mamma att göra sin första och nog enda tatuering när hon var 64 år! Först ville hon inte, men jag om nån vet hur man triggar mamma. Så jag sa helt enkelt; Att alltid retar det nån. Jäklar i min låda var snabb hon var att tatuera sig 🙂 Så nu har hon 4 (dock väldigt små) hjärtan på ena benet, som står för hennes 4 barnbarn.

 5. Tack älskade du för dina inlägg. Har haft en tung period sen i somras då min mamma dog några dagar före min dotter föddes. Men att läsa din blogg har gett mig många skratt och även tårar. Så tack för att du är du. Du gav mig nyss dagens skratt. ❤️

 6. Krya på dej och ge din syster en go styrkekram från mej fortsätt vara ditt underbara, galna jag! Det förgyller min tillvaro! Kram

 7. Hej Magdalena, kommenterar sällan men tack för en rolig och lite udda blogg Är 58 år och har börjat fräsa åt vissa ungdomar och barn. Snart blir jag väl nerslagenFiser gör jag numera också offentligt, då det inte går att hålla igen längre.Sköt om dig! Hälsningar från en slapp mormor

 8. Hoppas flytten går bra
  Det är det bästa med att vara vuxen (40+)
  att man får göra precis som man vill.
  Jag fyller gladeligen på med botox o fillers när jag känner för det.
  Är inte främmande att göra ett ansiktslyft. Så länge allt görs snyggt o inte går till överdrift. Så varför inte

 9. Jag håller inte med dej Maggan att man blir knäpp av sorg och att man ska tänka på annat. Däremot tror jag att man kan bli knäpp av att inte sörja och låta det ta tid. Man behöver också prata om sitt älskade djur och att vännerna lyssnar. Jag förlorade min älskade hund för 5 år sen och var helt otröstlig. När det hade gått ett år var jag redo för en ny liten promenadkompis, men min gamla hund har alltid en plats i mitt hjärta.

 10. Jag har egentligen inget att säga mer än att jag verkligen älskar att läsa din blogg om allt du bjuder på. Alla tankar och idéer och galna påhitt gör att jag dagligen drar på smilbanden och jag gillar dig mer och mer (om det nu är möjligt). Hårtofsen och Jesus i svanken gav dock mer än bara en dragning i smilet, det gav ett frustande colafyllt skratt ut över bordet!! 🙂
  Ha en riktigt fin helg och sköt om dig!

 11. Killen som fixar staket är ”het”! 🙂 Är han singel? Antagligen inte.

  Behöver dock inget staket, men en man skulle inte vara helt fel! Ha,ha ! 🙂

 12. Här står jag på Jesus..jag menar mammas sida, tatueringar säger jag blankt nej till 🙂
  Fast jag kan förstå att man vill göra en, men så långt behöver jag inte gå själv.

  Ansiktslyft? Jag skulle behöva lyfta från arslet och hela vägen upp!!

  1. Haha, underbar kommentar! Har samma behov själv , både på fram och baksidan av kroppen. Eller egentligen allting från knäna och uppåt

 13. Tror Maggan att du är precis en sån stora syster som finns till hands och skojar och piggar upp om man är ledsen eller orolig för något. Det ser ut så;-))
  Min stora syster är precis sådan och finns där när man behöver piggas upp:-))
  Och man mår genast bättre. Kram kram

 14. Vilken snygg lampa! Är det en Flos? Suktat efter en ett tag nu. Lycka till med flytten, säker på att ni kommer att få det fantastiskt. Kärlek till både dig & syrran!

 15. Detta trodde jag inte på! Inhandlade dina All in one boost. Började med 2 tabletter i tisdags. . Mitt problem är stelhet, framför allt i knä . Kändes tjockt och svullet i knät men inget märktes utanpå. Och nu kan jag sitta på huk, efter fyra dagar! Jag är en person som har svårt att ”tro” på sådana här medel men idag har jag talat om för alla hur bra dessa funkar. Mår så mkt bättre och det redan efter några dagar. Underbart! Lycka till i flytten, tack och Kram❤

 16. Kör fillers två gånger om året, blev trött på på att ständigt se arg ut mellan ögonen! Fick kommentarer på jobbet, varför är du så sur?! Tror aldrig män får något sånt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..