Ugglor, trolltrummor, bio, Lindex, syster och pervon

Tack för era hälsningar och omtanke.

Filips bror är en tuffing! Allt går åt rätt håll. Operationen gick bra, och han har öppnat ögonen

Frukost med älskade sys.

En oplanerad resa hem för henne, men ibland måste man bryta mönstren.

Stig är Hannahs första djurvän. Har man aldrig förlorat ett älskat djur tidigare, så blir tomrummet brutalt. Folk har lätt att ”bagatellisera” ett förlorat husdjur som”bara ett djur”

Det gör mig rasande. INGEN har rätten att måtta en annan människas sorg eller förlust.

I sorg, och efter en traumatisk händelse, så kommer oftast många gamla sorger upp till ytan.

Alla har rätten att få sörja hur den vill. Ingen har rätten att döma, jämföra eller lägga in värderingar i andras liv

Ugglan är ett fantastiskt djur, på tal om något helt annat.

Mitt ABSOLUTA favoritdjur

Googlade UGGLAN åt er:

Det här är ett mycket betydelsefullt tecken eftersom ugglan är en stark symbol för transformation. Om det här tecknet dyker upp i ditt liv kan det tyda på en nära förestående transformation.

I de flesta kulturer med en esoterisk tradition är ugglan ett vördat (och ibland skrämmande) tecken. Ugglan väckte rädsla eftersom den var en symbol för mörkret och det okända. Sedan tidernas begynnelse har människan varit rädd för mörkret och det okända, och ugglan har alltid förknippats med de mörka och okändadimensionerna. En av de äldste hos aboriginfolket i Australien förklarade för mig att män var rädda för ugglan därför att den var kvinnornas totem och representerade mörkret och det okända.

Ugglan förknippades också med död och pånyttfödelse. Somliga indianstammar ansåg att i ugglan bodde de dödas själar.

Sitter och googlar ugglor. Funderar på att tatuera en uggla som håller i en samisk trumma eller sol någonstans på kroppen. Under bröten?

MIN kropp vänner, så massa kommentarer om att tatueringar är fult orkar jag inte med.

Alla gör vad dom vill med sina kroppar..

Läser inte mina instameddelanden längre. Mailen svämmar över av skit. Jävla idioter. Vad faan tror dem? En äcklig liten indier med öppen profil. (Borde inte svara, men kan inte låta bli) senn BLOCK the mother fucker

REKLAM FÖR MINA EGNA PRODUKTER

VAD KUL att ni gillade erbjudandet.

Finns liiite kvar i lagret skrev BY i morse…

Beställa eller läsa mer HÄR!!

Vi försöker fylla på lagret under veckan som kommer, så ingen blir utan.

BEAUTYN ska jag försöka få ut i en kampanj nu i februari. Kanske göra något samtidigt som DEN NYA produkten jag kommer släppa nu i februari/mars?

YOU VILL LOOOOOOVE it!! Bokstavligt talat hehe

Lunchen hemma igår

Bio med Charlie i fredags. Efter att vi hälsat på i nya skolan. Vi åt på en grym resturang i Solna MOS

Den hette BIM och hade både god och nyttig mat.

Vi såg den svenska filmen Monkey.

MYCKET fin story och duktiga barnskådisar! MEN de vuxna skådespelarna ÖVERSPELAR.

Varför ska svenska skådisar ”dramaten-överspela allt” ?

Usch vad jag kan irritera mig på det. De kan verkligen förstöra en bra film (som denna)

Nya snygga tunna, mjuka halv-polotröjor från LINDEX. Älskar Lindex

Finns i alla färger. 129 kr styck! Som hittat

Vågen i går morse

Orkade inte vara nyttig igårkväll. Tryckte i mig en MC-hamburgare och massor av popcorn. Väger typ 100 igen

”Sooo what kände jag” vem faan bryr sig just nu…

Nya tag idag!

VI SYNS SENARE!! X

 1. Älskar ditt inlägg. Så hoppfull och just det där att döma andras sorg. Den kärlek man får av en hund är så äkta. Jag blir helt tokig om Thelma ( pudel ) är sjuk. Nåt i mitt hjärna kopplar det till mitt barn som dog vid två års ålder. Vissa tycker att det låter sjukt. Det handlar om hjälplöshet etc.
  Förresten: du ser väldigt fräsh ut i bilderna.

 2. Finaste M, den vackra David-stjärnan du fick av din mor i Xmas gift saknas Dig! Tänker på din syster och barnen. Att mista ett djur har varit för mig som att mista ett syskon. Mediterranean sunbeams!

 3. Skönt att det går åt rätt håll för Fs bror.
  Har man inte haft en hund och känt den där kärleken, glädjen och trösten man får så kan man nog inte heller förstå hur det känns när hunden går bort…Det är så hårt att älska både djur och människor när dem dör. Ibland orkar jag nästan inte även om min familj är det bästa som hänt. Ja du förstår nog vad jag menar. Kram

 4. Åh. Fina, fina Hannah. Den sorg när ens älskade husdjur går bort… Ingens sorg är större eller mindre än någon annans!!! Det finns inte decelitermått till det. Jag blir så arg på hur någon kan föringa det! När vår Felix Katting gick bort så grät min man för första gången på 20 år. Det gör så ont. Hjärtat har plats för precis alla. Både att ta in och att mista. Krama och hälsa. All kärlek. Krama och hälsa.

 5. När vår hund dog hemma, i hjärnblödning, 12 år gammal så dröjde det två dar innan jag kunde förmå mig att lyfta luren för att meddela barnen. Jag bara grät och grät, de trodde minst deras pappa hade dött.
  Sorg kan inte mätas på nåt sätt.
  Hälsningar Skåne.

 6. Att förlora en familjemedlem är en stor sorg. Vi har 2 katter och har haft just 2 katter i många år, de vi har nu är 8 år och 2,5 år. Vår äldsta katt, Putte, lämnade oss när han var 14,5 år, den sorgen! Jag grät i flera dagar! För det är just det, det är en familjemedlem, inte bara ett husdjur.

 7. Ibland kommer allt samtidigt. Usch va jobbigt å sorgligt. Ja har tänkt så länge å göra en tatuering av vår hunds tassmärke som ja har så tydligt på ett linne efter en lerig promenad. Hon gick bort för två år sedan å gråter fortfarande då å då.
  Men en uggla e ett vackert å mäktigt djur.
  Kram å va rädda om varandra

 8. Först all kärlek till dig mitt i allt elände♥️
  Jaaaa erbjudande på beatyn!!!! Jag sa precis idag att jag ska beställa den och min sambo vill oxå testa den så då ser jag fram emot ett erbjudande!!! Och spännande med ny produkt!
  Stor kram Helena♥️

 9. Stor kram till dig och din syster för det ni går igenom.
  Sorg efter djur är jättejobbigt , en liten familjemedlem
  som saknas, usch! <3

 10. Sitter men en klump i halsen och tårar i ögonen. Blev så otroligt ledsen att Stig gått bort. Stor varm kram till Hannah med familj. Beklagar verkligen.
  Hoppas Filips bror återhämtar sig och blir helt frisk igen.

 11. Japp uggla är det bästa, nu kan jag inte lägga till bild här men , jag och min dotter tatuerade in varsin likadan ganska stor uggla i Amsterdam på hennes 18 årsdag. Hon har haft det tufft i livet och jag är sjukt stolt över henne och över våra ugglor som för oss samman ännu hårdare. You Go girl, ta ingen skit.

 12. Tack för raderna om sorg efter ett djur, i mitt fall mitt 4 fotade barn, vår vovve somnade in blott 4 år i en grym sjukdom, & jag föll ner i ett svart hål… jag var millimeter ifrån att avsluta mitt liv, för att få krama honom igen…
  Några sa till mej att söka hjälp, men jag vågade inte, var så rädd för att inte bli tagen på alvar, hade aldrig orkat vidare om någon sagt att han bara var en hund… så jag fick kapsla in min sorg…
  Sorgen är fortfarande brutal 5.5 år senare, men jag kan åxå känna livet & kärleken igen…
  När jag skriver detta, kommer såklart allt över mej & tangentbordet är blött av sorgens tårar…

  Han var mitt barn, jag bar honom genom livet… & fortfarande <3 fast i livet bortom detta <3

  Jag är rik! en älskad familj med 4 fotade, man & 2 benta barn & barnbarn som ger livet mening <3 men i mitt hjärta finns ett hål för evigt

  Tänker på dej, ditt liv, sorg & hur man får allt att gå ihop… vad meningen med livet är?…

  Varm kram till dej & din syster med familj i sorg & Filips bror <3

  Carpe Diem <3

 13. Hoppas allt ordnar sig för er! Jag kom dock att tänka på en sak.. din bulldog pyret.. Vad hände egentligen med henne? Kram på er och hoppas allt ordnar sig.

 14. Så tråkigt med hjärnblödningen, och hunden.
  På tal om hjärnblödning, din mor har varit hemma hos min mormor och morfar i finland för många år sedan då hon ledde något möte i församlingen. Nu i onsdags fick min morfar en stor hjärnblödning. För stor för att de kunde göra nånting. Han är gammal. Ändå känner man maktlöshet. Tack o lov får man vända sig till högre makter, som tar hand om allt. Ha det gott, och lycka till med flytt och allt som komma skall!

 15. Skönt att Filips bror mår bättre.
  Sorg kan ingen förbereda sig på 🙁
  INGEN INGEN ska tycka till om andras sorg.
  Vi alla sörjer olika.

  Tatueringen KÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!

  1. Har läst en massa fina inlägg på Hannahs o Maggans bloggar och där överöser folk med jättefina ord o annat om det tragiska med lille stig. Varför skriver så många att ” ingen ska döma andras sorg” bl.a ? Jag förstår inte o blir lite konfunderad

   1. Som det låter döm ingen annans sorg.. alla sörjer ju på olika sätt. Folk har ju åsikter om precis allt.. sen kan inte jag förstå riktigt det här med att reagera så starkt för ett djur.. men jag dömer ingen alla gör som är rätt för den

   2. Kina:

    Vi alla sörjer på olika sätt.
    Nån gråter o är helt förstörd i veckor.
    Nån annan nån dag.
    Nån går vidare fort.
    Nån går aldrig vidare.

    O då pratar jag om all sorg. Sorg efter föräldrar, make,makar, barn, djur.

    Jag sörjer som jag vill! Och ingen ska komma o tycka att det är rätt eller fel

    1. Ja Annika k jag förstår att vi alla får sörja på olika sätt, det är ju självklart. Det är därför jag blir lite konfunderad över att du skriver med stora bokstäver att ” INGEN” ska tycka till om ens sorg plus att även någon annan skrev nåt om att ” har man inte haft djur ska man tiga” ..

     Efter att jag då läst alla fina kommentarer till Hannah så undrade jag varför du o en del skriver som ni gör? Det är väl självklart att alla får sörja på sitt vis.

 16. Har haft flera katter i mitt liv som jag tvingats ta bort pga ålder eller sjukdom, det är så himla grymt. Man sörjer dom som man älskar,människa eller djur. Tycker du är en fantastisk människa med massor av humor.

 17. Tycker de är jätte fint med en tatuering under brösten, just ugglan är även den väldigt mäktig där.
  Jag håller på o tatuerar in två hundskallar där, så vill bara lyfta ett finger för smärtan.
  Bröstbenet och solaplexus – inte att leka med. Kan inte ens jämföra det med när jag avslutade en tidigare tatuering i knävecket. Aj.
  Men fan så snyggt
  Ta den inre psykiska smärtan och sätt den mot den fysiska så brukar man tömma båda lagren ganska bra
  Stå på dig!

 18. Såklart du ska tatuera en samisk uggla. 🙂 U go girl !!
  Beklagar sorgen över Stig & hoppas Filips bror mår bättre.
  All Lycka & välgång till er.
  Kjam Jenny

 19. På julkortet du fick av mej,tillsammans med finncrispen. Hunden längst till vänster, han finns inte mer.. För två veckor sen insjuknade han akut och gick inte att rädda, han hade precis fyllt 8.. Jag grät i en vecka, nu kan jag behärska mej men måste kämpa..det går inte att sitta o pyla på jobbet där ingen förstår.. Det är tomt hemma… Tur att jag har två till, fast hans plats tar de aldrig..
  Styrkekram till Hannah….

 20. Önskar er massor av kärlek och värme i alla sorg och oro! Det här med att sorg och andra känslor skulle vara ett tecken på svaghet är ju bara SÅ dumt! Tror det kommer från att kvinnor traditionellt visat mer känslor än män, och det vet vi ju alla att det kvinnliga uttrycket är svagt och skamfyllt… Att ha känslor är det finaste som finns! Tyvärr hänger alla starka känslor ihop, härliga som jobbiga – känner man stark kärlek och ansvar blir sorgen vid förlust enorm! Precis ALLA som skulle få smaka på dessa känslors styrka skulle gå på knäna. Om folk inte förstår så är det för att dessa känslor inte nått dem – inte för att de är starkare eller bättre på något vis! Dessutom blir jag så irriterad på att man alltid ska vara stark, orka och vara modig! Vad är det för onaturlig ideal? Våga vara feg – orka vara svag!

 21. Första gången, vad jag kan minnas, som jag läser din blogg och jag måste bara säga att du är TA MIG FAN en av de bättre bloggarna. Du är rå, ärlig och tystar ner folk som du veeet kommer öppna sin käft (tatueringen som exempel) HAHA så jävla fräck. Älskar sånt. Ska börja läsa dig! Ha en fin vecka, hoppas allting kommer på plats och att systern din återhämtar sig.. det får ta den tid det tar.. att förlora ett husdjur är inte lätt. Kram till bägge er ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..