Bra film, naken man och kaffe

Avhandlar morgonen efter barnlämning i skolan på fiket nere på gatan

En kaffe och en gröt… (ber om tevatten och blandar pulver i en kopp)

Ska du se EN BRA FILM? Så är den här JO NESBÖ filmen GRYM!! En av de bästa skandinaviska filmer jag sett (action, lite humor, skådespeleri och twist)

Såg den på tåget hem från BROAKULLA igår

Kollega

Kollegor

Lunch….

Vinnare

Miljonär

Morgonmys….

Sten, barn och naken man som serverade kaffe på sägen

Grrrrrr tänk att man fortfarande kan vara så kär i någon..

Kär är jag met än någonsin, men GUD vad jag retar mig på honom nu när vi ska flytta.

Mitt gamla favorituttryck ”even this Will pass”

Om tre veckor ser jag ljuset i tunneln. Barnen är i sina nya skolor. Möblerna på plats…

Det kommet bli bra. Jag hoppas verkligen det.

Ska hämta ut mina glasögon. ÄLSKAR Klarna, och att skjuta upp saker. Lite som en struts. Vi tar det senare.

Möte, mail och ett föräldrartillståndspapper som ska skrivas under för Lance och en kommande stor match. SPÄNNANDE!

Favorithaket!

Tycker Sten med. Älskar ställen man får vara på med hund❤️

Ps vilken NESBÖ bok ska jag läsa nu (jag börjar inte med den första, för jag vet redan vem mördaren är. Eller ska jag läsa den ändå? Vill som fortsätta efter snögubben.

Vad tycker du?

Kram och hoppas du får en bra dig x

 1. Åh va spännande att flytta! Skönt på nåt sätt att få börja om, rensa ut!
  Jag tycker man ändrar stil och smak genom åren och då är det perfekt att få ett nytt ställe att sätta tänderna i. Det ska bli så spännande att se när ni börjar få ordning:)
  Håll ut, snart är det klart!!!
  <3<3<3<3<3

 2. Haha Kaffe, nappflaska och håret på ända
  Jaa, man älskar dem, retar sig gråhårig på dem, saknar dem, önskar dem låååångt bort och nästa stund vill man kramas… De är ju bäst
  Spännande att följa er flytt till huset! Ha en bra dag Magdalena

 3. Måste du läsa ryyysare? Annars har jag ett helt gäng bra feel-god böcker jag gladerligen skickar dig Omgiven av idioter, också att rekommendera om man gillar intressant läsning.

 4. Hej Maggan! Skulle inte du kunna tipsa om alla hak som tillåter hundar, där du har testat? Jag bor på Kungsholmen och vet inte många ställen som tillåter hund.. pöss o kram!

  1. Finns ett grymt hundfik/restaurang på Östermalm (vid Tessinparken), Himmelska hundar. Kan verkligen rekommendera ett besök. De har även alkohol, så att spendera en fredagskväll där med ett glas vin och sin lilla vovve e jäkligt najs 🙂 Riktigt god mat har de också!

 5. Godmorgon på er också! eller förmiddag kanske det är nu.. Trevligt att få se på någon som inte har ”värsta magen”, tack för titten, he,he!Jag har rensat frysen och ”skafferiet” på morgonen, hittade paket-typ florsocker, potatismjöl, etc som bästföredatum var 2009!Fick ihop 3 1/2 soppåse med för gamla varor! Nu måste jag storhandla..Kan tänka mig att sånt gäller hos dig också, eftersom ni ska flytta.Ha en bra dag!

 6. Min första Nesbø bok var också Snömannnen. Hittade den kvarglömd i huset vi lånade i Kroatien. Jag blev ”hooked” och beställde alla tidigare utgivna böcker så de låg o väntade när jag kom hem. Läste dom i turordning, gjorde inget att jag råkat läsa Snömannen först. Harrys liv är ju en stor del i romanerna och där blir det ju knas om man hoppar runt. Mitt råd är således turordning

 7. Jag hade nog läst dom i turordning så du får helheten i hans liv och relationer. Blir lättast så tänker jag. Och Alla är faktiskt hemskt bra! Om du inte visste så gör han musik oxå. Sjukt bra! (Och sjukt het. Haha) Berätta gärna vad du tycker om du lyssnar på honom 🙂

 8. Måste få fråga dig Maggan , var precis har du ont i höften ? Grattis och lycka till med din våg , jag älskar också min våg :)) ❤️

 9. Har börjat med del 2 Kackerlackorna skitbra från första början. Ett tips oxå läs om Christian Silfverbielke en nästan vanlig man tror jag första boken heter, läses av Stefan Sauk…böckerna är helt sjuka och man vill bara lyssna mer tack vare Stefans inlevelse. Vi har alla olika tycken om dom böckerna men tror du kommer gilla dom med din sjuka humor

 10. Hejhej. (Ja det känns nästan som jag känner dig, din blogg ingår i min kvällsläsning när mina småtroll nattas:) Vill bara önska all lycka till flytten med allt som innebär. Och jag ”ärver” gääärna din galet snygga v-rums taklampa ifall takhöjden sviker i nästa lya 😉

 11. Har läst alla Nesbö böckerna, de i början i ordning och sedan lite pö om pö. Tycker alla är bra o spännande.
  Har äntligen tagit mod till mig och lyssnar på din bok på Nexstory. Jag har inga ord…mår ömsom illa, blir arg så jag skakar och gråter. Du är en helt fantastiskt stark person. All fortsatt lycka och kärlek till dig och din familj!

 12. Hej Maggan! Jag tyckte också Huvudjägarna var helt suverän. Måste också rekommendera Arne Dahls serie om A-gruppen om du inte läst dem. Kram Eva

 13. Hej Maggan
  Så underbart att höra hur kär du är i din fina man Lycka till med allt kära du o dina fantastiska killar Den lilla korven är ju så gullig så det gör ont i mig Kramar från en 71-årig ”tant” som läser din härliga blogg varje dag

 14. Jag tycker oxå att du ska läsa dom från början! En stor del varför serien är så bra är ju Harry Hole, och tycker verkligen det ger något att läsa dem i ordning, så att man lixom lär känna Harry.
  Om du inte vill läsa första tror jag det går bra att hoppa över den. 🙂

  Om du absolut vägrar att läsa iordning så tycker jag Pansarhjärta är bäst näst efter Snömannen.
  Men läs i ordning för faaan 🙂

 15. Magdalena, du vill väl göra rätt här i livet?
  Då ska du bums lämna Postkodlotteriet. Ser bra ut på ytan, men är ruttet inifrån. Lämnar överskott till välgörande ändamål låter fint, men vad för ändamål?
  Röda Korset ger de till, som gömmer illegala flyktingar i Sverige. Nonchalerar svensk lagstiftning alltså. Ser till att människor som inte ska vara här, inte har asylskäl, kan stanna.
  Sedan ger de årligen Clinton Fundation ca 60 miljoner. Hillary Clinton är de facto en av de mest korrupta politiker i världen. Vi ska nog vara glada att hon inte blev vald till Amerikas president. Att Postkodlotteriet försöker påverka politiken är inget de går ut med direkt. Det ska bara vara snyfthistorier, det ser så bra ut på ytan. Folk köper det och bakom ryggen hamnar pengar i fel händer.
  Lämna organisationen nu! Gäller även alla som prenumererar.

  1. Jag håller med, skulle aldrig ge pengar via postkodlotteriet. Skänker själv till Läkare utan gränser etc. Ni som har lotter, har ni koll på var era pengar hamnar?

   Skulle i och för sig aldrig arbeta med spelföretag heller som ju helt bygger på människors tro på hoppet att vinna som en pytteliten bråkdel gör. Ta kontroll över det ni skänker istället!

   1. En miljard plus 300 miljoner skänker vi till dom som behöver det mer VARJE ÅR… wow!! Jag är stolt som får jobba för lotterit

  2. Men att du orkar, ”du vill väl göra rätt här i livet”, tillåt mig gapskratta. Tycker du själv att du gjorde rätt här i livet när du postade din kommentar? Var den väl avvägd, tänkte du dig för, var du artig? Varför beskylla Magdalena för vad Röda Korset mfl gör eller inte gör? Postkod är Magdalenas arbetsgivare och det får stå för dig om du inte vill köpa eller bidra till Postkods verksamhet, men du får inte beskylla och döma en anställd för vilka företaget sponsrar el dyl. Ska du i din nästa kommentar skambelägga alla som jobbar på Marabou också för att folk blir feta och får diabetes?

 16. Idag firar jag och min man 11 år som gifta och senare i år 21 år som par. Jag älskar honom mer än någonsin och kommer på mig själv med att fånle när jag ser honom på långt håll, när han skickar mig sms, när han kommer hem från jobbet osv. Jag ser oss bli gamla tillsammans och jag skulle inte vilja vara utan honom en sekund även om han driver mig till vansinne ibland!

 17. Kan rekommendera ‘You had me at hello ‘ med Mhairi mcfarlane. Ingen rysare men en underbar bok som jag önskar blir till film.

 18. En fråga ang Mister Spex och köp av glajjor via nätet…oftast måste ställa in o böja nya glasögon så de sitter bra o undrar hur man går tillväga då man köper via nätet.
  Fantastiskt bra site det där o apsnygga modeller att välja vraka bland.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..