Outfits, italienare och myskväll

Mumin och hennes barnbarn Emilia är här ikväll. Vi sitter uppkurade i soffan och tittar på Mästerkocken.

GUD va gullig Oscar Zias bror Dante verkar vara. Mumin spinner och mumlar för sig själv

-ahhhhhh han är italienare, mmmm jaaaaa älskarrrr italienare

Tristan har varit på fotbollsträning ikväll och slocknade strax efter 8

Kvällssoppan (måste tvinga i mig den) Känner ingen hunger längre. Fjärde dagen och kroppen är avgiftad från socker och kolhydrater

Sitter och tittar på barnprogram.

En docka som står på alla fyra som en vuxen människa med ”babblarna-röst” torkar färgad skit ur ändan på?

Vilse i pannkakan växte jag upp till, mina barn detta. Undrar vem som kommer lägga mest pengar på terapi?

Ljudbok!! Det är SÅÅÅÅÅÅ spännande kröp ner en liten stund under täcket och lyssnade på ett kapitel när ingen såg

Emilia har inget smink ”vill inte vara med på bild” dagens ungdom hehe

Varit hos tandläkaren och klädprovning inför vårens inspelningar.

Var tvungen att köpa hem några grejer privat!! WOW vilket fantastiskt märke (50% på massor av fint, fyndat, och TJÄNAT pengar idag hehe)

Inte det billigaste, men oerhört tidlöst och snyggt! Lite ”Chanel inspirerat”

Ett par slitna jeans och ett par klackar. Shit va snyggt!! Bra kvalitet och kommer hålla livet ut

Vackra pärlknappar och stilrena linjer

Rätt små i storlekarna (hehe) eller inte?

Jag har XL I tröjorna och medium/L i jackorna. Allt är handsytt, så storlekarna kan variera liiiite

Svarta, blåa, rosa…

Och grundaren till detta wow-märke här under heter VERONICAVIRTA

Långa och korta varianter, enkelt, glitter, basic och härliga i färg

Kappan kommer bli SÅ fin i tv-rutan till våren!

Tuffare stil

Nu mina vänner ska jag ut med hunden. Hade velat lyssna på ett avsnitt ”snömannen” men vågar inte, då jag inte kommer kunna sova inatt

Sen ska toan rensas…

Här är alla mina FAVORIT produkter på en bild

Sov gott x

  1. Varför inte svara ??? Du ser väl tydligt att man då skrivit / frågat två ggr verkar som man ska vara elak kritisk då blir det ett snabbt svar !!! Ställde en enkel fråga ang sopporna du äter och om du äter något annat under dagen ???????????????????????

   1. Läs tillbaka lite i bloggen, hon har nämnt det flera ggr så kanske inte jättekonstigt att hon prioriterar att svara på andra frågor. Sedan har du en ganska otrevlig ton.

    Itrim heter de, t o m jag har som sagt snappat upp det och jag är totalt ointresserad av bantning. Googla (eller läs Magdalenas blogg om du vill veta exakt hur hon äter) så hittar du mer info.

   2. Jag har flera små barn här hemma. Jag är mitt i en flytt. Jag nattar barn och gör läxor. Självklart kan jag svara dig.
    Men jag är ingen blogg-robot som sitter framför datorn dygnet runt. Lika väl som jag kan prioritera ditt svar framför barnen? Då kan du finger-scrolla ner. Det står i flera inlägg att jag äter itrim soppor. Ha en fin dag!

    1. Tror hoppas du förstod ironin av att låter man elak så sticker man ut i mängden = då snabbt svar om inte annat av andra här . Jag tycker du är en jätte duktig mamma fin vän underbar person de man läser tack för svar ha en bra dag

 1. Gokväll! Snygga kläderMåste bara fråga Maggan äger du några Odd Molly plagg , har nog aldrig sett dig i det eller gillar du inte deras kläder. Bara en fundering så här en Tors kväll

   1. Ja jag tänkte väl de, pga att den sändes 1975 i bara 10 avsnitt. Men vad jag har förstått så gillar folk att prata om denne Staffan o tycka de är coolt att tillhöra generation​en ” vara rädd” för o förstörd barndom. Du tycker oxå de

    1. Vilse i pannkakan har ju sänts vid flera tillfällen efter det. Jag är född 72 och såg med glädje… och jag lovar att jag inte var 3 år då =)

 2. Hej!
  Jag har också lyssnat på ljudbok, din bok! Det ska bli ett sant nöje att döda dig! Herregud vilken stark, gripande och helt fantastiskt viktig bok du skrivit! Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, men jag är så tagen av er kärlek till varandra och du fina, modiga och starka människa som aldrig gav upp! Fantastisk inläsning av Helena af Sandeberg också! Tack från hela mitt hjärta! Kram Therese!

 3. Jag är precis likadan. Besatt av ljudböcker! Lyssnar så fort jag har en stund över. Gillar inte buss eller tunnelbana så jag promenerar överallt och då har man massor av tid att lyssna. Plöjer säkert ett par böcker i veckan. Älskart!

   1. Stackars dig Charlotte..besviken ..hoppas inte hela dagen är förstörd för dig!
    Det var verkligen inte snällt..hur tänker du?

  1. Det var väl inte snällt Charlotte att skriv så till en annan människa man inte känner.
   Du vet ju om att de tänder jag har är provisoriska plasttänder? Inte de riktiga…. tjocka är dem, för att jag gnisslar sönder de plastprovisoriska, och ska slippa springa och laga dem varannan dag. Tills de RIKTIGA är klara.
   Det finns ingen anledning att göra andra människor ledsna. Vi måste bli varmare mot varandra. Kanske vi inte gillar allt, men då kan man vara tyst istället.
   Ha en fin dag! Och hoppas att DU FÅR komplimanger och en kram idag. Det kan verkligen göra ens dag!!

 4. Du är så himla snygg i höga stövlar. När jag provar liknande så ser det ut som om stövlarna har tagit på sig mig! Har kanske med å göra att jag är kort (162 cm) När flera andra gnäller om trista ting och behöver gå charmkurs. Så gnäller jag lite jag också. Utan att behöva charmkurs. Tror jag.. När jag skickar kommentarer med min riktiga mailadress så försvinner de alltid. Nu har jag lagt till.se i slutet i stället för.com Då går de fram. Trots att det inte är rätt. Jag fattar inte varför jag sorteras bort. Jag brukar aldrig skriva något elakt om någon. Jag har gjort jättefina kommentarer och tryckt på skicka sen bara försvinner de??? Som det är nu så anger jag en mailadress som inte finns och det känns himla taskigt. Och jag fattar om du inte hinner svara med ditt aktiva underbara liv. Var rädd om dig. Du är värdefull. Ha en fin kväll. Kram

  1. Det är något konstigt med kommentarerna. Det går inte att fixa tyvärr. Ibland försvinner kommentarer i något konstigt osynligt filter..
   Det spelar ingen roll vad du skriver för adress… du kan skriva magdaprutten@gmail. Se och det postas ändå❤️❤️
   Desamma fina du!!

  1. Ett grönt te från kina örtmedicin tanten. Det är ”hö” i det som gör att ”om man är hård i magen” så släpper det. Vet inte vad det heter…
   Men är du inte hård i kistan? Så ska du nog inte dricka det, för då skiter du ner dig

 5. Dante är verkligen så go och fin som han verka på tv. Jag gifte nästan bort min dotter Cornelia till honom. Hela den familjen är underbara <3 Vi får åka och hälsa på helt enkelt. =)
  Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..