Madrasser, kuddar och smink

Inte sovit så här gott på länge!

Kuddarna och täcket måste jag köpa med mig hem.

Frågade i repan efter återförsäljare, de skulle återkomma. Det här måste jag köpa till nya huset

Madrassen var oxå himmelsk!

Stora glas till hotelljuice’n

10 poäng!

Bricka är oxå bonus! Då slipper man springa många gånger. Me like!

Utsikt från gymmet. Nej jag har inte tränat. Det skulle vara FÖR ”frireligiöst” nu när jag ska leva nyttigt och vara nykterist. Måste ta liiiite i taget

LIZETTE!!!!!!! Min underbaraste LIZETTE, stylist, modeikon och grundare till ONECAKE

Smink, scenen om 5 min för repetion

Teamet i produktionsrummet

Vi syns senare!

 1. Hej! Härligt att du har fått sova gott, visst gör det skillnad när det plötsligt händer.. ☺️
  Hittar inte på nätet något om täcken och kuddar från Jensen, bara sängar och sängtillbehör sim madrasser och gavlar. Var täcket av annat märke?
  Snygga gaddar du har fått förresten, utan att de på något sätt blivit för onaturliga
  Hoppas du kommer med en check till Västerås snart, jag skulle behöva lite klirr i kassan så här efter jul…
  Ha det gott och lycka till med flytten! Det är skönt efteråt, blir som en nystart på flera sätt.
  Kram

 2. Hej! Jag brukar läsa din blogg varje dag, men jag har inte kommenterat förut. När du skrev om täcken kom jag att tänka på att jag har läst om en mamma som sydde ett täcke med kedjor i till sitt barn som hade problem med sömnen. Det fungerade tydligen väldigt bra och barnet hade sovit lugnt från första natten med det nya täcket. Jag har en kompis som, bland annat, har adhd och hon har ett kedjetäcke. Hon säger att hon inte sover lika lugnt under ett vanligt täcke. Nu vet jag inte om din minsting fortfarande sover illa, men om han gör det kanske ett kedjetäcke kan vara något att prova. Lycka till med nya huset och allt annat i livet! <3
  (Jag hoppas inte min kommentar kommer två gånger nu, men jag kan inte se att den jag skrev för ett par timmar sedan kommit upp.)

  1. Hej! Har också hört om dessa ”tunga” täcken som ska vara bra för människor med exempelvis adhd som du skrev och även andra orsaker till sömnproblem. Vill bara inflika till din kommetar att det finns färdiga såna som man kan få ”ordinerade” av läkare och som då noga har anpassad vikt till storlek på personen. Så inte någon toker gör eget och slänger in ett gäng kedjor som kan bli livsfarligt om täcket blir för tungt.

 3. Jensen är helt sannlöst sköna. Hade tidigare IKEAs och det var en ”dröm” att byta till Jensen. Vi provad deras bäddmadrasser och valde en optima bäddmadrass. Täcke och kuddar hade jag också gärna velat ha i Jensen 🙂

 4. Haha du är precis som jag! Kollar märke på täcke, madrasser och sängar när jag är på hotell för ibland är dom ju såå sköna.

 5. Hej Magdalena! Tack för en trevlig grannyra och ett speciellt tack till er som skickade en hälsning till min svärfar Kurt som inte kunde närvara pga sjukhusbesök! Han uppskattade verkligen hälsningen och blev jätteglad!
  Kram Therese❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..