Godmorgon! Tandläkare och vänner på distans

Nu ska Graafskan ta på sig kläder, köra ungarna till skolan. Sen ska hon till tandläkaren och bli finare

Vet inte hur långt vi kommer med allt vi ska göra, eller vad vi ska göra. Men något kul blir!

En stilig man så här på morgonen är inte fel

Sten är överallt, i allt och på allt hehe

Efter det ska vi på studiebesök i Louies nya förskola. Möta upp Tristan, tita på huset och göra något skoj ihop

Skor är något Louie älskar!

Att klä ut sig i klänningar, glitter och mössor

Rensat skåp. Hittade en låda vinegum och choklad. Fick kli i fingrarna och kunde inte låta bli.

Var tvungen att vara ärlig och erkänna det till min bantningskompis Anna i Spanien

Nej jag tog givetvis ingen sömntablett för att sova bort hungern. Det är våran samtalsjargong

Jag fattar inte hur man kan sakna någon så mycket? Vi pratar nog med varandra 3 gånger om dagen och skickar 30 mess…..

Ps SOPHIE!!!! Vet att du läser!!! Älskar dig EXAKT lika mycket!! Det vet du

Att man kan älska sina vänner så mycket! Träffa sina soulfriends i mitten på livet!

……. oljat bänkar

…… Rensade skåp till sent igårkväll

……..Hittade lite gulliga bilder på nätet igår

…….Ser du vilka det är?

….. Vad tycker du, ska jag klippa av mig håret igen? Visst var det fint

Man har kort, för att spara till långt. Långt, sen tröttnar man och vill ha kort. Aldrig är man nöjd.

Vi syns senare!!!

 1. Jätte fin i kort hår (jätte fin nu med såklart) men kul med omväxling. Det är ju bara hår och det växer ut igen.
  Kram och tack för din härliga blogg.

 2. Du är jättefin i både långt och kort hår. Om du ska klippa dig kortare så tänk på om du vill kunna sätta ihop håret till en tofs ibland. Det styr hur kort hår du kan ha. Kram och hoppas att du får en fin dag.

 3. Galet snygg i kortare hår om du lätt kan sköta det. Håller på och själv funderar om jag skall göra en kortare frisyr men mer page längd då jag har så tjockt hår och blir som en svamp annars =)

 4. JAg tycker att du passar fint i både längre & kortare hår . Dessutom, håret växer ju faktiskt ut igen om du nu skulle få panik efter att ha klippt det kortare . Jag har haft riktigt ”systrarna Graaf förr i tiden ” blont hår i typ 20 år nu och har tröttnat på att bleka det hemma & lysa som ett ljus vart jag än går . Är 42 år och aldrig färgat hos en frisör . Knappt ens klippt mig hos frisör . ( kolla min insta så ser du den blonda bitchen ) Men nuuuuuuu jäklar- har bestämt mig så har en enorm utväxt som jag gömmer under mössa konstant . Så om ett tag ska tid bokas hos frisör och jag ska ha min naturliga råttfärgade hårfärg med många ljusa slingor ist . Samt klippa av en bit . Får nog en identitetskris haha . Men det är dags nu . Ge mig styrka ! Kram goding från Helblondi ( alias Helena Dahlgren i Rottne på fb )

 5. Klipp klipp du är en riktig skönhet i kortare hår. Fin nu också men kortare snyggare. Våga Vinn gå mot strömmen där många har långt svallande.

 6. Haha, hann tänka på Sophie medan jag läste inlägget! Som vuxen är det dock enklare att ha flera bästisar tycker jag (som inte använder ordet bästis egentligen, men ni hajar).

  Mjä, jag tycker inte att du ska klippa riktigt så kort. Det var fint, men lite längre klär dig bättre.

 7. Hej
  Tack för din blogg, för att du finns och delar med dej av ditt liv, både glädje och sorg. Nu när det är vinter och kallt blir det ofta så vackert rött på himlen, tänker så starkt på dej och din äldsta son då ❤️
  Hur som, tillbaka till din fråga om håret: jag tycker du passade jättebra i kort hår!!

 8. Du passar i både kort och långt hår. Klipp av, det växer ju ut igen ? Speciellt med dina dunderpiller, tjoff säger det så är håret långt igen 🙂
  Ha en fin fredag ! <3

 9. Fin Jag fick tandlossning min syster likaså vid 35 års ålder infektioner elände Men Jesus är vår herre .Tackar Gud att vi kan äta.Din sorg måste få komma ut tycker jag du ska inte medicinra du lägger på locket o det explodera till slut .Finns en lösning Jesus o sluta gå till medium

 10. Du e för härlig håret är en smaksak. Du är vacker både i kortare och lite längre men ska du ha det kortare så är du nog finast i lite lockigt för övrigt är det igenkänningsfaktor hög! Tack för att DU finns och förgyller min dag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..