Isak, gamla tidningar, och massor av lök

Hej mina fina vänner!!

Har saknat er och våran vardagen. Skönt att vara hemma igen.

Rensar och sorterar bland allt bråte och alla kläder. Funderar på loppis?

Någon sa att det fanns någon tjänst som sålde dina saker på blocket?? Men när jag frågat mig runt ang företaget så har 95% varit negativa ”de lurar dig på pengar och är oseriösa” ska kolla vidare…..

Harembyxor från CULTURE

Tröja HM

Skor, present från Andreas mamma Birgitta!

Riktigt fräsiga!!

Nu har jag beställt sorterapåsar, och flyttlådor. Filip och jag ska åka en snabbis till huset under lunchen.

Manus, manus och massor av manus inför helgen.

Två STORA event. Jag är på riktigt lite nervös. Gillar inte folkmassor och att stå på scen. Måste ta överdos betablockerare känner jag. Rädd för allt som har med andra människor att göra. Jaaaaaa, jag ska söka hjälp. Vill bara att rättegången ska vara över. Sen ska jag på riktigt skaffa hjälp mot min posttraumatisk stress.

Sorterar gamla lådor..

Kan inte annat än gråta bär jag bläddrar genom sidorna…..

Min fina pojke. Saknar honom så att kroppen värker… Känner att glädjen försvunnit, bilderna har gjort mig låg. Det tar ont. Jag har svårt för att se Isak just nu. Drömmer mycket om honom och har en stor klump i magen och i halsen.

Tiden går då fort….

Så många fina minnen och stunder

England och Scotland, där minns jag honom som lyckligast! Sverigeflytten, tonåren, miljöombytet från strikt bra skola till slapp svensk skola var inte bra i efterhand

Boss och Bimbo… är helt säker på att de är vakar över Isak i himlen.

När vår hund Boss dog för många år sedan var jag hos ett engelskt medium.

Mediumet sa att hon såg någon vid min sida, sittandes på golvet bredvid mig.

”It’s not an human, it’s the shape of a big dog. He is coloured red, and he is never going to leave you side”

Funderar på att börja ringa runt till tidningarna och be om original bilderna på Isak…

Ska oxå kolla om jag hittar någon på nätet som kan sy lapptäcken. Jag vill sy ett stort överkast av isaks favoritkläder.

Filip tog killarna till skolan

Jag smaskade i mig ett knäcke av mörk surskorpa i morse.

(TACK, fick din gåva av Filip först igår. Kom till hans jobb. Tack för omtanken❤️)

……. När du handlar mat.se se till att läsa ordentligt vad du beställer HAHA!!

”Jag skulle ha två lökar”

……. två lökar blev två påsar.

Vad gör jag med all lök????

……. Önskar dig en fin dag❤️

 1. Det ska finnas en tjänst där dom skickar hem massa påsar man får lägga sina kläder i som man vill sälja och så kommer dom och hämtar dom och säljer dom åt en, kommer dock inte ihåg vad sidan heter men vet att bloggaren Nicole Falciani har gjort reklam för detta, verkar super smart iallafall! 🙂

   1. Som man ska akta sig noga för.
    I ett inslag på TV berättade en kvinna att summan blev plus minus noll trots att hennes kläder sålts.

 2. Fina du ! Jag vet inte vad jag hade gjort om jag förlorat min dotter som är 20. Har bara henne & tror att jag hade dött själv helt ärligt . Kan knappt ens nudda vid tanken då det är för hemskt . Fy fan vad grymt livet kan vara . Jag är så ledsen för din skull & för din saknad . Man vill skriva mkt men har man inte varit med om det själv blir det bara fel även om man bara vill skicka kärlek & styrka . ❤️
  På tal om loppis ( känns fel att skriva om det nu ) så fixa nån lokal, be vänner om hjälp & anordna nåt organiserat så blir du av med allt . Du kan ju tex avsätta en tredjedel av inkomsten till nån välgörenhet om du vill så payar folk mer kanske . Bara ett förslag , en n tanke . Avsätta en dag till loppis så blir det inte så hattigt menar jag . Varm kram & hoppas att du vet att jag alltid menar väl men inte alltid är så bra på att formulera maj .

 3. Kom på vad sidan heter, Sellpy! 🙂
  Du beställer påsar, packar allt du vill sälja, dom hämtar, fotograferar och säljer åt dig 🙂
  Kika på deras hemsida, stod en bra beskrivning där.

  1. Läste precis på FB där en kompis frågade om just Sellpy. Inte så bra tydligen och genererar inga pengar om man är intresserad av det enligt massan som svarat.

 4. Tack för din öppenhet i din blogg…
  Man drar på smilbanden och ögonen vattmas snabbt om vart annat. Tummen upp att du delar med dig av alla delar av livet. Mörkt som ljust i en salig blandning. Men det blir definitivt inte grått och tråkigt! Bara äkta!!!
  Vill bara tipsa dig om sellpy.se
  Läs på deras hemsida. De kan definitivt hjälpa dig med försäljning. Framför allt med märkeskläder.
  Mvh
  Mathilda

 5. Den veckorevyn har jag faktiskt med sparat 🙂 Å nån ”hemma-hos-reportage-tidning” som ni var med i när ni bodde på rörstrandsgatan tro jag det hette. Jag har rätt många Mama och allt ni varit med i, du och Hannah, ni va mina idoler när jag va ung haha 😉
  lotte4.blogspot se

 6. Tjoffa in lök lite här och där. Under sängen under bord under stolar under soffor.. det ska ju vara bra mot diverse åkommor annars frys in som någon skrev.
  Blir väldigt tagen av allt du delar med dig av om Isak. Kan inte själv tänka mig sorgen om jag skulle förlora mitt eget barn. Det skär värkligen i hjärtat att läsa och jag önskar att jag kunde bära en gnutta tyngd och sorg åt dig i utbyte mot lite kraft och energi.

 7. Hacka och frys in! Smidigt att bara ta fram en påse till köttfärssås senare.

  Vad lik Charlie är Isak på bilden med orange tröja.

 8. Jag kan inte föreställa mig din smärta men vilken tur att det finns många som fångat honom på bild, ovärdeligt❤️
  Fina bilder med en glad fin pojke.
  ❤️❤️❤️❤️❤️

 9. Handlar oxå mat på nätet, och det blir ofta fel i mitt huvud när jag ska beställa just frukt och grönt. Sist kom det hem 1! rött äpple. Yngsta dottern älskar äpplen, så det vart ingen större hit, var bara åka till affärs och köpa fler. Men, men man lär sig av sina misstag säger dom som vet (för själv har jag inte märkt det) 🙂

 10. Hej fina snygga du❤️ Känner så mkt med dig när du berättar om din Isak! Blir så berörd av dina fina inlägg.. All lycka & kärlek till en toppen tjej!!❤️❤️

 11. Hej Magdalena! Läser din blogg sen ett par år tillbaka. Tycker den är super! Du önskar komma i kontakt med någon som kan sy lapptäcke. Min farmor kan sy sådana och är duktig på denna konst. En underbar kvinna som bor bakom Åhléns i Ystad. Jättefin idé du har! Hör av dig vid intresse. All kärlek från en jämngammal skåning!

 12. Kan bara föreställa mig din sorg. Går själv igenom mitt livs största sorg och prövning, undrar om man någonsin kommer bli lycklig igen. Är dock något helt annat och kan inte föreställa mig att förlora någon av mina barn.
  Du är verkligen en inspiration, som tar med oss i med och motgång.
  Du har SÅ fina pojkar, alla fem! Visst är väl Charlie väldigt lik Isak?
  Önskar dig allt gött, tack för världens bästa blogg ❤

 13. Fransk löksoppa som är galet gott, perfekt som förrätt!

  Lök, vatten, fond, vitt vin, salt, peppar. Koka sen hälla upp i skålar. I med två skivor baugette i varje skål och mkt riven ost på varje baugetteskiva. Grädda i ugn tills ost smält!!! Mmmmm…

 14. Vissa dagar är värre än andra . Det är bra att du låter det kännas. Jag är ganska bra på att blockera, det innebär att fallet blir djupare när känslorna tränger igenom…

  Å löken. Jag beställde bananer… Det var sexpack… de var monsterstora också… jäkla va många bananer vi fick… efter det dubbelkollar jag listan noooga innan jag trycker på beställ!

  Ha en fin dag.

 15. Älskar verkligen din blogg! Även om du inte visar hela din vardag så är den så äkta känns det som.

  Välkommen till Jönköping i helgen kan tyvärr inte komma och titta på er men är säker på att det blir en kanonkul dag här! 🙂

  kram och trevlig helg

 16. Kärlek till dig i saknaden av Isak! ❤️
  Angående lökproblemet, hacka och frys in. Så smidigt att bara plocka fram det man behöver ur en påse. Inget onödigt matspill

 17. Sänder en varm kram till dig man kan inte ens föreställa sig smärtan du bär på! Otroligt fina bilder på din fina Isak . Charlie är verkligen lik sin bror .. tack för en fantastisk blogg! Du verkar en sån himla härlig person me massa energi !
  Önskar dig en fredag ! Njuter av dem sista dagarna i Thailand innan denna långa resa tar slut. Snart är man tillbax i vardagen och i kylan.. kram❤️

 18. Ögonen vattnas varje gång du skriver om Isak. Får ett betongblock över hjärtat när man själv föreställer sig att förlora ett barn. Tänker på dig/er. Kram

 19. Gråter när jag läser…Känns som jag läser om mig själv :/
  Är inne en såå låg period, saknar min trollunge så jag blir tokig 🙁 plågar mig genom foton och urklipp,hennes filmer har jag inte ens orkat titta på…ligger på golvet och storgråter…Det här jävla livet alltså…..Ibland vill jag bara ge upp…

  Var Kram till dig <3

 20. Gör hamburgare med karamelliserad lök till! Sååå gott! Då kommer du hädanefter alltid beställa två förpackningar lök 🙂

 21. <3
  Min syster syr lapptäcken. Fantastiska sådana. Hon har t ex sytt av barnens kläder, som minnesbärare. Du ser min mailadress nedan om du vill ha kontakt med Mrs Lapptäcke 🙂

 22. så fina bilder <3 förstår att det är svårt, kan int stänka mig denna sorg. Fick hem askan av min älskade hund nu i veckan och det är en stor sorg för mig, går ju såklart inte att jämföra med sitt barn. men jag känner en stark närvaro av min hund nu, det känns skönt. gör allt det du tänker, ring så att du får original fotona, gör ett lapptäcke, gör allt som du känner kan hjälpa dig. massor av kramar du är en helt enorm kvinna och en stor förebild, har haft stor respekt för dig ända sedan jag läste din bok "det ska bli ett sant nöje att döda dig"
  <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..