Lunch

Ett hav av grönsaker till lunch! Wok och en klick pesto. (Bukafylla)

Olja, salt, ALLT som gör det lilla extra är borttaget. Bara nyttigt och torrt

Vitlök, peppar och lite örtsalt. Helt ok för att vara RIKTIGT ärlig!

Filip vill köra LCHF någon månad, och jag vill köra mycket grönsaker och 5:2

Knepigt att försöka laga 3 sorters middagar varje kväll?

Husman till barnen/flott till F och grönt till mig

Fixat in Charlie på multisport idag, betalat räkningar, svarat på mail, pratat med kommun och skola…

Bokat hundpensionat för Sten och Drago till en helg i slutet av april, måste boka av platsen. DYRARE ÄN MIN HELG TILL ÅRE?? Helt jäkla sjukt att en tor-sön kostar över 6000kr stod det i mailet

Neee, det går jag inte med på. Galet ju. Jag får ta med dem och gömma dem på rummet

En fantastisk kille! En av de spontanaste och gladaste vinnarna jag träffat på länge.

Bor du i närheten av Jönköping. Syns vi till helgen?

Beställt hem nyttig mat över nätet! Att gå i mataffären är den störta NO NO under den första ”flott-gris-moffa-avvänjningsveckan”

GRAAFSKAN leva i återhållsamhet och mycket nyttigt

(Brukar klara nyttigt i tre månader, sen går det oftast åt skogen iallafall) älskar att jag alltid ger det än chans till

 1. Klart du inte behöver laga olika rätter. LCHF lägger till fett och grönsaker ska väl alla äta? gör ex kyckling eller korv till barnen och Filip och han kan lägga till en fet sås och du kan äta mager korv eller kyckling med bara grönsaker. De dagar du kör 5:2 äter du en färdig viktväktarsoppa (för övrigt godaste soppan jag ätit särskilt gulaschvarianten på 140 kcal/burk).

  Ja med inställningen att du inte klarar det längre än 3 månader så gör du ju inte det. Det som avgör är vilket mål man ser och du ser ju ditt mål…………… jag gör PT Philips program nu, kickstart och det går hur bra som helst. Går ner i vikt varje dag och är mätt hela tiden.

 2. Hej!
  Vi kan passa Sten om du vill
  Vi är en helt normal familj som bor i ett radhus i ett lugnt område i Huddinge.
  Min dotter är 6 år och drömmer om en egen hund. (Har en 8-årig kille också)
  (Barnens morfar har en bishon frise’ som barnen älskar.)
  Det vore ett bra tillfälle för barnen att öva att ha en egen hund. Så kan vi hoppas att de ger upp de planerna sen haha
  Hör av dig om du inte hittar nån annan hundvakt
  (Vi kan göra det gratis självklart, om du pröjsar maten )
  Jag har följt dig och din blogg i alla år och tycker du verkar vara en fantastisk människa.
  Hälsningar Anna

 3. Haha, jag är precis likadan… Orkar hålla på i max tre månader, sen skiter det sig med nyttigheterna, det kommer en resa, eller nåt annat kul emellan och då är det kört! Men jag börjar oförtrutet om igen, och igen, och igen! Hoppet är det sista som överger mig! Kram och sköt om dig!

 4. Jag kör just nu en fasta i en vecka med Juica och dricker enbart juicer sex gånger om dagen. Är tredje dagen idag och jag har inte varit hungrig en endaste gång sedan jag började. Dock märker huvudet av bristen på koffein och socker, abstinensen är inte att leka med. Två hela dagar kvar sen är det tillbaka till vanlig mat igen, men bara nyttig mat denna gången. Bra rivstart tycker jag på det nya året!

 5. Hej, en fråga mår du bättre nu av din medicin? Har biverkningarna släppt? Jag hoppas att det ger dig den effekten du vill.
  Kram

   1. Vill säkert att något hundpensionat ska höra av sig så man hon skriva om dom sen. Har hänt förr så inte helt korkat…..

  1. Vad för fiskande Helene? Jag tjänar ju så vansinnigt mycket pengar när DU läser och klickar in på min blogg. Så mycket att jag GÄRA betalar för mina tjänster själv
   Tack hellis❤️

 6. Hej
  God fortsättning på 2018
  Jag ska kör 800 kcal 4 dagar och till helgen unnar lite gott få se hur det funkar,
  men 5:2 är bra diet
  Kram
  Ewa

 7. Det där såg verkligen inte gott ut. Jag har börjat på viktväktarna nu men vill bara äta godis. Ena stunden har jag bara fokus på att klara det och i nästa förstår jag inte varför jag plågar mig själv. Varför jag ska äta äcklig mat under den korta stund vi är här. Att jag borde njuta av livet. Men det funkar ju inte att leva på kakor och godis.

 8. Hej Magdalena,
  Jag har läst att 5:2 kombinerat med en Lchf kost de dagar du inte äter de 500 kalorierna, är det mest effektiva sättet att gå ner i vikt! Lycka till!

 9. Hej det finns en app som heter Dog Buddy de har även en hemsida tror jag där kan man boka hund vakt de tar en provision så klart o likaså från den som passar vovven men det är inte alls samma priser och hunden är i ett hem du o hunden kan besöka o träffa hemmet o de som bor där innan bara att komma överens o det finns även recensioner på hundvakten på sida /appen tror att det är appen som gäller
  Älskar din blogg du skriver härligt o ärligt läser varje dag Kram o må så gott
  Hälsningar Birgitta S

 10. Kanske inte är helt orealistiskt ändå. 750:-/dag för 1 hund i 4 dagar.
  De ska ju också leva på något 🙂
  Hoppas iaf att det löser sig för er
  Kram Åsa

 11. Som allergiker hoppas jag verkligen inte att du ”gömmer” hundarna på hotellrummet om det är ett ”hundfritt” hotell… Välj i så fall ett rum där pälsdjur är tillåtna.

 12. Jag har funderat att beställa dina ”piller”.
  Trodde nog att det var sådana som gjorde att man gick ner i vikt?
  Många var ju så positiva i början?
  Alla vill ju gå ner i i vikt, speciellt i januari…,

  1. Det är massor av bra saker i dem som håller igång tarmar och minskar sötsug. Men det är inga bantningstabletter. Man kan inte leva på vin, bröd, godis och pasta, och tro att tabletterna gör jobbet❤️

 13. tack för en super rolig blogg 🙂

  En fråga! var hade du köpt/beställt dina svarta Gucci glasögon som du blev av med?

  Mooohaaaaa!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..