Nobu, datenight och 40-årskalas

En myskväll med Mumin!

Date’night med våra killar på världens bästa resturang.

Några av mina bästa moments är när jag får ta med Mumin och visa henne roliga ställen.

Jag genuint älskar Mumin och det finns ingen jag gillar mer att hänga med än Ulla-Maija Torvinen

Vi älskar mat bägge två, och Nobu är en upplevelse (dock groteskt dyrt) jag firade min 40-årsdag på Nobu i Milano, och har ätit på deras ställen i både Tokyo och LA genom åren

Mysigaste hänget i Marbella är Puente Romanos foodcourt

Bra musik och sköna soffgrupper. Man kan hyra vattenpipor och gå på nattklubben intill om man vill

Charlie jagar Pokémon och Louie tittar på biiiiiiil, booooll på youtube

Alkoholfri mojito till Mumin och Apple martini till mig

LoLo Babba Tjok äter med pinnar

Vi tittade på sandslott på strandpromenaden,och mötte upp några av Sigtunavännerna i Marbella hamn efter middagen.

Matporr

På onsdag börjar mitt nya liv…

Då ska det motioneras och leva sunt! Jag och Anna ska ta tag i våra liv nu haha

Charlie har hängt med in skolkompis Alexander (sen vi bodde här) hela dagen igår

I fredags firade vi Eva som fyller 40 idag (söndag)

Min favoritblus och Annas snygga skor

Glasögonen glömde jag i taxin. Snyft!!! Älskar dem. Onödiga pengar, hatar när man slarvar bort glasögon. Ringde bolaget men inga upphittade

RIP Göcci..

Måste beställa nya när jag kommer hem

Soffläge och frukost med Andreas mamma Birgitta

Trötta killar

Ska snart springa genom duschen, vi ska träffa upp Hannah på häststället uppe i bergen

  1. Om man vill gå ner i vikt utan att vara hungrig kan jag tipsa om viktväktarna! Nytt upplägg. Massa ” gratismat” typ ägg, lax, kyckling. Små mängder ris potatis mm. Går inte supersnabbt men man går ner i vikt utan att svälta. Goda recept med vanlig mat. Trodde det var för tanter men jag är supernöjd

  2. Men du borde lärt dig vid dethär laget att det inte fungerar att banta!! Det finns inga quickfix. Det handlar om att välja livsstil, något annat är inte hållbart.. Varför detta jojobantande som bara förstör din metabolism och tillslut kommer du istället väga mer än du gjort någonsin… Förstår inte hur vissa kan hålla på att svälta sig i perioder och leva med en massa förbud som de bara mår dåligt över. Det håller ju aldrig mer än några veckor och sen går de upp allt och varje gång ett par extra kilon.. suck!

  3. Igenkänning tyvärr alltför hög borde absolut få bort alla extra kilon. Alla kläder spänner svåra att få på. Klarar några dagar med mindre mat sen vrålhungrig äter en massa onyttigt skräp.
    Hur minska i vikt utan att bli supersur vrålhungrig? Den som löser den gåtan blir miljonär många gånger om. Suck!

  4. Jag har kört topphälsas kickstart 2 veckor – 4 kg . Har inte varit hungrig en enda gång. En ingefära shot på morgonen och sen en svartvinbörsshot på em. Efter den är man inte sugen på nåt sött alls. Har kört den 2 veckors 3 gånger på 14 veckor -12kg. Har hållt vikten sen i juli, kör strikt i veckorna och äter och dricker vad jag vill fredag och lördag. Tack för den absolut bästa bloggen, du är underbar ❤️

  5. Har också startat äta nyttigare. Äter dock sött om helgen och tänker inte kasta om totalt och aldrig äta gottit mm för då tröttnar jag och slår tillbaka flera ggr om.
    Gör smoothies och äter finncrisp till frukost och äter mer vegetariskt och lchf-inspirerat till middag.

  6. Jag har gå ner till min idealvikt på 53 kg! Äter inga kolhydrater på vardagar och unnar mig på helgerna. Då äter jag verkligen allt jag är sugen på! Har funkat kanonbra. Gick ner 15 kg på det sättet. Under vardagarna äter jag inte middag utan ett proteinbröd typ. Blir jag sugen på något under kvällen så äter jag mandlar och dricker te till. Alla kroppar är ju olika men jag har verkligen hittat min metod. Det är som julafton varje fredag hahaha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..