Ljudbok och jobb

Sitter och pluggar lite manus inför nästs vecka. Mumin är på strandpromenaden

Lyssnar på min ljudbok och förfasas över vilket VIDRIGT frosseri i våld och äckliga detaljer. Boken får mig att må illa. Ibland måste jag stänga av och pausa.

Hur kan man komma på allt i boken? Det måste ju röra sig sjukt mycket konstiga fantasier i Keplers hjärnor

Louis rester och skinka!

Tvättat och fixat lite, handlat och ska snart gå ut och fixa frisyren inför Evas kalas ikväll

  1. Det är nog inte bara i Keplers hjärna det rör sig ”sjuka” saker, har väl aldrig i mitt liv sett maken till vad folk skriver i kommentarsfälten. Ursäkta min dåliga svenska men vafan är det för fel på folk. Läxa upp Mumin huruvida hon ska placera sin väska på möbler eller inte?! Vart någonstans har andra med det att göra?! Har svenskar alltid vart såhär sluta i huvvet eller är det nåt virus som sprids med dricksvattnet… jisses.
    Ursäkta Maggan , har sett många tvärkassa kommentarer genom åren i din blogg men där nånstans vid kommentarerna om väskan brann det i skallen på mig..
    Ha en fortsatt trevlig spanienresa!

  2. Om du gillar ” kaninjägarna” så rekommenderar jag starkt ” stalker” av samma författare. Enligt mig var den riktigt riktigt kuslig o spännande. Bäst helt enkelt! Haj på daj!

  3. Precis som jag usch :/ När jag lyssnade på kaninmannen och gick på ensliga väger, då fick jag stänga av för jag vågade inte lyssna hehe.. Men så bra böcker :)Kram

  4. Du gjorde min dag igen du härliga kviñna! Trots att jag är 62 år gammal och snusförnuftig och vet hur allt funkar och skall va, så blir jag så glad över att vi är fler som gillar när allt blir galet, som det oftast blir. Ha en härlig arbetsvecka, du fina tjej som förgyller många våra liv! Kram från Åland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..