Äventyrsdag!

Uppe med tuppen!

Amazonas trädklättring

Vuxna och barn

De minsta barnen, var lite för små… De gillade kidscluben mer än klättringen

LÄSKIGT!!! Jag har värk i kroppen av rädsla och höjdskräck

Lite roliga filmer… hehe

https://tsbassetsprod.blob.core.windows.net/011/2018/01/img_2813.mov

Robban fick skrapa sina kalsonger med tesked

Mia och typ 100 meter över marken

https://tsbassetsprod.blob.core.windows.net/011/2018/01/img_2815.mov

Lite mys på Hannahs veranda. Middag på donken och trötta barn

Rädda barn i hissen hehe

Tjejerna på verandan, killarna i biorummet framför sport

 1. Måste bara säga att du verkar vara en så skön varelse! Du förgyller både min vardag och min ledighet med ditt sätt att vara. Ärligt, kärleksfullt, tokigt och innerligt ❤ Kul att du pallar blogga och dela med dig av dig själv och ditt liv!

 2. Oj vad du kör på, liiite varningsflagg viftar i den spanska vinden. Drago, nytt hus, Sten med 4 ben, stora sönerna annanstans, Mumin, den eviga kaosrädderskan, syrrans flytt med olyckligaste flickögonen som skådats, din gravstensnatt med lunginflammation som efterrätt. nu får du nog kamma till dig, Maggan Larsson, i all välmening skriver jag detta. Det går så länge det går, brukade min mormor säga, och nu är du i tassemarkerna för tvärstopp. Och du, byt header, för den fria fågeln vi ser på bilden, är inte du idag. Men än finns det hopp, och du, jag är inte en ny Katt-Eva, men jag har en biffig rottweilerkille. Honom kan du få låna, om Drago har blivit totalförvirrad av att hans skyddsobjekt övergivit hans arbetspass hastigt och lustigt. Ta en billig (ditt ordval) resa hem snarast, det här sprallelivet i Spanien får du vänta med. <hoppas inte du gjorde dig illa när du lekte vaquero i bergen idag. Kom igen! Du har gjort det förr!

  1. Gos-mys jag skulle gärna dina riktiga kontakt uppgifter. Jag skulle ÄLSKa att få lite tips och råd av dig….. pleeese!! Du verkar grym. Du kan säkert lära mig ett och annat när Drago kommer till oss..

 3. Det är lite roligt att se er igen på samma ställe som då ni var i Spanien i flera månader, för visst är det samma ställe? Det måste ju ändå kännas lite som hemma att vara där och roligt att Hannah flyttat dit eller trist på samma gång, men om man tänker så ni flyger till varandra på 4h. För mig tar det 10h att åka bil för att hälsa på mina föräldrar, ska jag flyga tar det 8h med två byten..
  kram och tanka sol så du orkar med flytt och grejer 🙂

 4. Tack för din blogg som är så kul. Tänk om man skulle kunna ha råd att leva ditt liv med alla dess resor och flotta hus. Avis, visst är jag det men skulle aldrig orka med allt farande land o rike runt samt hur orkar ni med all skräpmat ni sätter i er?

  1. Hur vet du att du inte skulle orka fara land o rike runt? Har du testat? Själv tror jag inte det är värre än att gå upp halv 6 varje morgon o komma hem runt 18 varje kväll plus jobb varannan helg. Tror de flesta har det som mig , iaf nåt liknande. Jag skulle gärna byta med Maggan när de gäller livsstil. ☺

   Sen måste jag säga att alla de goda sallader o annat gott/nyttigt på caféer som visas här oxå verkar nice. Näe, kan inte se att nåt skulle vara jobbigt här alltså. Men vi är ju alla olika.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..