Spanien nu kommer vi

Klocka ringde 3.30, tåget gick 4.30

Pigga och förväntansfulla killar. Charlie studsade upp som en liten solstråle

Incheckade och på väg mot gaten

Anna och Andreas är i Thailand, så vi får låna deras hus. Hannah har fullt av nyårsgäster.

Vi bor nere vid stranden där vi bodde när Louie var nyfödd. HÄRLIGA minnen! Vi får låna Annas bil, så vi kan ta oss upp till Hannah och kusinerna. Så mysigt ska det bli!!

Jag längtar efter matvaruaffären, Trocadero, strandpromenaden, luften…..

Oerhört stor prismässig skillnad att flyga från Stockholm/Köpenhamn

Resan är billigare än en massage på Saltan. Så man kan ju nästan säga att jag började det nya året med att TJÄNA PENGAR?? Wow!!

Jetset Mumin!

Ikväll har hon varit i 4 länder på en vecka. Finland, Danmark, Sverige, Spanien

En riktig lyxkärring

älskar när vi ses! Tack för att ni kommer fram och ger mig en kram

Frukost inhandlad, nu blir det ljudbok på planet…

Mumin är ovetande, hon tror att tecknet betyder peace, men i själva verket betyder det ”fuck you” i England. Ska jag berätta? Hon kommer dö av skäms

 1. Hej Maggan…. nu måste jag fråga: vem är ….Mumin?! Din svärmor eller bara en god vän…. Have fun in Spain….☀️

  1. Men Mumin är ju god väns mor!!.Mumin har passat alla barnen och då tyckte dom hon pratade som Mumintrollet så därav namnet.plus att hon älskar bebisar, sitter o tittar på dem i timmar:) så tror jag de är, som ja minns:)

 2. Du har säkert skrivit det tidigare, men var är jackan ifrån? Hur snygg som helst! Ha det toppen i Spanien å tack för BÄSTA bloggen

 3. Att säga eller inte säga till Mumin..
  Jobbade i tio år med en fantastisk människa från Danmark. Hade ett extremt bra samarbete. Matchade, passade och kopliterade varandra super bra.
  Hon hade missuppfattat ett litet ord och jag lät henne hållas.. När jag efter tio år slutade kunde jag inte hålla mig längre utan berättade det..
  -kära kollega, det heter SNARlik, som en snara runt halsen…
  Inte SNORlik som nr 11 på förkylda barn…
  Som hon skrattade! Hon tyckte det var helt ok att jag inte sagt något och att hon nog hade gjort detsamma..
  Resultatet blev att vi än idag (ja, vi umgås idag privat) skrattar gott och hjärtligt åt det!

  Tack för att du bjuder på ditt härliga liv!
  Ulrika

   1. Massvåldtäkterna, gruppvåldtäkterna som sker var och varannan dag i Sverige är ”ryggradslöst” och förfärligt. Att inte berätta hur ett ord uttalas är rätt roligt. Grattis till dig dom inte har större problem i ditt liv

   1. Malin här! Jag skrev att jag tyckte det var ryggradslöst att du inte sa nåt? För mig låter de så barnsligt. Folk idag är så lättkränkta så jag baxnar. Varför sa du inget? Jag är genuint intresserad. Hade jag varit din kompis så hade jag blivit sur o inte tacksam att du sa nåt efter 10 år? Hade du stått o pratat med en någon som har en kråka i näsan och och bara ignorerat ?

 4. Jag var o handlade med en pratande döv. Han frågade om vi skulle köpa bason. Jag tittade på honom o undrade vad det var….han gick till charken o tog fram ett paket bacon… och sa bason. Jag fick bokstavera som det lät: bäjkon ..så ska man säga tillade jag. Han tittade på mig o sa lite ledset…ingen har någonsin under 40 år sagt åt mig hur det ska uttalas …tack.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..