Tack för att ni finns

Vile bara kika in och tacka för att du finns i mitt liv….

Den värme, kärlek och stöd du ger mig är obetalbar. Vi är verkligen som en konstig stor systraskara och osynliga vänner.

Ni ger mig kraft och styrka när jag är svag. Ni lusar till mig när jag busar för mycket. Ni får mig på benen när jag deppar och surar. Jag får tankeställare. Ni får mig att gråta…. era egna livshistorier, du min vän som skrev om din hjärntumör tidigare. Nytt hus och små barn. Hur gick det för dig??? Tänker ofta på dig.)

Jag VERKLIGEN tycker om er! När vi täffas på gatan, hejar. När du skriver och skickar avtryck i kommentarerna.

Ni är BÄST!!! Alla ni är bäst!!!

Sen kommer Sten. Jag älskar Sten, och är så tacksam att han kom in i mitt liv 2017… (tack Lance)

Nu är min största ORO att Paulina och Lance inte skydda sig. Min nr1 skräck skulle vara samtalet: ooops vi ska ha en bäbis (säkert jag som säkert får passa en massa)

Min andra skräck är att bli farmor. Jag är alldeles för ungdomlig och fräsig!

Den VÄRSTA SKRÄCKEN???

Det skulle vara Filip. Jag skulle inte kunna titta på honom, jag skulle få skrubba mig och duscha i fosterställning.

ATT LIGGA MED EN FARFAR?? Fy tusan vad avtändande

Nu ska jag sova. Skjutsen hämtar oss kl 05

Framme i Spanien vid lunch…

 1. Hej!

  Måste bara säga att du har en sådan härlig blogg, oväntad med överraskningar, både skoj och allvar i en härlig mix. Du driver både med dig själv och visar dig sårbar, du har Sveriges bästa blogg tycker jag.

  Ha en härlig semester hos syrran, ta hand om dig och fortsätt att vara dig själv!

  Kram från en som vill leva livet lite mer i år 🙂

 2. Ja du visst får man önska att de unga tu är lite klokare än så och väntar med att skaffa barn L är ju inte mer än ett barn själv. Men sen Maggan blir ju du ALDRIG mormor du blir farmor och Filip blir ju bara plastfarfar inte lika gammalt som en ”äkta”. Kram och God natt.

  1. Ja enligt svensk lag så är man ” ett barn” fram till man är 18 år ja, sen vad man lägger in värderingar i hurpass mogen icke mogen man är helt individuellt. Personligen tycker jag inte man är ett barn när man är 17 år. Ska vi prata om Lance så är han väl 18 snart eller kommer bli det innan barnet föds i sådana fall haha … De sista var bara på skoj

 3. Hade dom blivit med barn hade ni (dom mest) säker löst de till de bästa! Ett barn är ett
  Mirakel och du hade kickat as som farmor de är jag säker på Maggan! Kram till er

 4. Gott Nytt År och God fortsättning! Tack själv för att du orkar skriva och dela med dig av ditt liv till oss. Som oftast så läser jag din blogg när jag lagt mig skönt till rätta i sängen för kvällen. Oj, vad jag blir besviken dom fåtal ggr du inte skrivit något. Tur för mig att du är så plikttrogen som du är
  Ha sköna dagar i Spanien

 5. Det är vi som ska tacka dig! För att du på ett så öppet, ärligt, härligt och hjärtligt sätt låter oss få vara en liten del av ditt liv. I både med och motgångar.

  Du är den starkaste och modigaste personen jag vet!

  ❤️❤️❤️

 6. Fullmåne, reagerar också med dålig sömn eller rättare sagt brist på sömn. Har gjort det så länge jag kan minnas.
  Njut av värmen i Spanien ☀️

 7. Tack för att du är den du är och delar med dig på din blogg. Är dagens höjdpunkt när ett nytt inlägg kommer in.

  Du kommer bli den coolaste farmor när den tiden kommer ‍

  Ha en härlig semester

 8. Jag är 40 år och är mormor till en 5 årig tjej! Tro mig får många blickar på mig på allmänplats när hon ropar på mig…mormor kan vi inte äta glass eller något liknande. Du kommer bli en grym ,cool , häftig farmor…men vi får hoppas dom väntar några år innan det är dags för det livet. Ha en fantastiskt resa till solen och värmen och bästa systern☀️❤️ tack Maggan för du förgyller vårat liv med dina härliga inlägg….kram från Norrbotten

 9. Och tack till dej och din blogg som du delar med oss alla här. Du är så himla härlig och delar med dej av livet som det är, din blogg är den absolut bästa! När jag ska surfa runt kollar jag först min mail och på andra plats kommer din blogg. Facebook brukar jag bojkotta ibland som nu hela jullovet och instagram har jag inte alls. Sen har jag slut på sidor att surfa på. Hoppas du får en bra resa och önskar dej ett riktigt gott nytt år 2018. Kram från 32 årig tvåbarnsmamma, sambo, sjukkötare och ålänning.

 10. Tack för att du finns !! & tack för att vi får följa dig i ditt liv & att du är så himla normal, precis som oss 🙂 . Allt gott till dig & din familj !!

 11. Mäh! Jag blev farmor när jag var 35 och jag är fortfarande en het brud 🙂
  Jag har tre barn över 18, idag är jag 41 år gammal och mitt barnbarn fyller 6 år alldeles snart. Men jag måste erkänna att det fortfarande känns lite konstigt att bli titulerad farmor! Jag är singel och bland det roligaste som finns är att efter att ha träffat någon utbrista – Var det första gången du hade sex med en farmor? efteråt. Haha! 🙂 Du kan ju tänka dig minen!
  Så oroa dig inte, livet tar inte slut, man får bara ytterligare en att älska! Kram från ”gilfen” 🙂

 12. Kan du bli mormor? Du har väl bara söner ha ha. Jag blev själv mormor när jag var 35 år först tänkte jag NEEEEJ men det är kul och fint att vara mormor jag lovar;) Kram

 13. Älskar din blogg! Skrattar ofta när jag läser dina inlägg.. Ha en underbar semester!
  Letar efter resa jag med till sommaren. Vilket bolag flyger ni med? Ska man hyra hus kanske? Lägenhet?

 14. Ahmen jag skulle ääälska att få springa fram och ge dig en stor fet kram! Du är absolut BÄST i bloggvärlden och jag är evigt tacksam att få följa med bland dina tokerier. En frisk fläkt som får oss dödliga att se och känna att vi alla är mer lika än vi tror, kändis eller inte! Pöss.

 15. Blir glad av dina inlägg.. Blev mormor när jag va 39 🙂 Absolut fantastiskt att få vara en del av denna lilla tjejs liv som nu är 5 år. Och du, det funkar alldeles utmärkt att ligga med morfar ;). Kram

 16. Du är ju bara för go.. Jag blir så jädrans gla när man läser, det du skrivit
  Ha en trevlig resa till syrran nu, o var rädda om er.
  Å njut av härliga Spanien.
  Kram ❤️

 17. Tack för att du finns! Och delar med dig. Och får en att nicka igenkännande på massor av tok och skoj!

  Njut i solen ❤️

 18. Jag ligger med en farfar ganska ofta då vi är farföräldrar till en kille som är 1,5 år och både jag o farfar är 42 år det du!!!
  Ha så gott i Spanien
  Kram

 19. I morse hade jag äran att få en kram av dej på Kastrup! Det gjorde min dag! Så härlig och genuint trevlig! Läser varje dag och du är bara bäst
  Ha det så skönt i Spanien, så härligt väder när vi landade☀️!

 20. Att lämna kommentarer är inte min grej men måste bara få säga hur kul det är att läsa din blogg, jag skrattar väldigt ofta åt saker du skriver, vi har så sjukt lika humor! Du förgyller vardagen med skratt!

 21. Ta det med ro, Filip blir ju inte farfar, Magnus blir farfar. 😛 Skojar, men du kan ju trösta dig med att det kan ta ett tag innan du behöver sova med en farfar, Charlie och Lo är små ännu ett bra tag! Förhoppningsvis tar det också ett litet tag till innan Filip blir bonus-farfar. 🙂

 22. Ja du Maggan… det är förundrande att man varje gång man läser din blogg och man känner igen sig ang. din vardag med familjeliv med barn och sambo!! Härligt när man man känner igen sigGod fortsättning och ha en härlig semester med din familj och syrra i härliga Marbella! Älskar din”no filter blogg”

 23. Ja du Maggan… vare sig man vill eller inte så skaffar de små liven avkommor…
  Själv hade jag en 10 månaders bebis när jag mot min vilja blev mormor….
  Och han som blev bonusmorfar… blev så djävulskt tråkig… så han är utbytt…
  Livet förändras och vi alla med det ❤
  Kram på dig

  Pssst…. det absolut bästa med barnbarn = du kan lämna tillbaka dem!!!

 24. Det kan vara lätt att skratta åt det men förstår dig. Mina barn är små ännu så jag behöver inte tänka på det nu. Jag fick min första vid 33 års ålder och tycker att man kan vänta med barn tills efter 28… helst 30 😉
  Du är modig som skriver som du gör om ditt liv! Fortsätt att vara du <3

 25. Äsch då…. Vad du skriver strunt. Att vara ung farmor är härligt,se bara på mig. Jag är så fantastisk, underbar och sexig. Filip är inte farfar än på länge….Så släpp din oro.

 26. Haha! Älskar sista meningarna, ”ligga med en farfar.” brukar säga till min pappa som tycker han e ung för att bli morfar för andra gången vid 50,att då orkar han leka med barnbarnen mer, ta med dom ut i skogen på jakt och orkar ha tid för dom. ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..