Pung och nyårssnacks

Sovmorgon! Åhh vad efterlängtad! Mumin sov med Louie och jag och Charlie drog oss till nästan 12

Vilken LYX!!

Nyduschade och rena inför det nya året! Stämningen är på topp! Ingen stress eller jäkt

Emilia firar med ungdomarna och jag, Mumin och barnen med de äldre gänget i huset vid havet. En lugn och stillsam kväll

Sten njuter av tassmassage

En liten (eller kanske stor fråga)

På riktigt!! SORRY om du tappar aptiten

Men kan det vara något fel på Stens pungkulor???? Ska det se ut så här?

Blir lite orolig. Har aldrig haft en hanhund med sånt här jäkla jättepaket.

Ni kan ju allt där ute…

Jag och mitt monster Biggan! Tror det lutar åt Biggan. ”Maggan och Biggan” känns ju som en riktig finlandsfärja-duo!

Snittar! Skagen, västerbottenostpaj och serrano-chips

Rester från igår. Purjopotatis och fylld ost fylld schnitzel

Alkoholfritt bubbel till kvällen

Sten avbryter mig just i skrivandet, och ber ”om visad hänsyn” Ladda inte ner bilderna för privat bruk nu tanter… Utan kom gärna med tips och råd MEN visa respekt för hans integritet och megapaket

Nu vänner ska jag sminka mig lite… och förbereda inför kvällen

Vad ska ni göra ikväll?

 1. Såg don instastory med ljudlöst. Trodde du tappat det totalt. Var tvungen gå in här! Men. Nej, kan inget om paketen på hundar.

 2. Jag firar i min ensamhet hemma. Helt självvalt och precis som jag vill ha det så det går absolut ingen nöd på mig! ☺️

  Önskar dig och de dina ett Gott slut och ett Gott Nytt! ❤️

   1. När jag skriver kommentar kommer den inte upp och det går inte att kontakta dig via hemsidan. Skrivet ett inlägg om Stens kulor. Provar och ser om det funkar så här så du vet att nåt är fel./Mia

 3. Haha, en riktigt rejäl blank hårlös pung hade vår labradorkorsning också! Hängde ordentligt gjorde dem också, så de blänkte bak nedanför rumpan när han gick. Gick inte att missa.

 4. Finaste Magdalena, jag vill först tacka dig för alla dina roliga, galna, ärliga och helt underbara inlägg på din blogg! Tack för att du ofta ger mig ett skratt och förgyller min dag med din blogg. Jag läser din den varje dag och har gjort det i många år. Vilka fina ord Mona skrev till dig, blev själv alldeles rörd. Vet du precis den bilden hon beskrev är så jag också uppfattar dig. Jag följer även Monas blogg och det var jag som för ett antal år sedan på er bloggresa i Ullared försökte ge tillbaka lite genom att klä ut mig till ”tant Hulda”. Till sist vill jag önska dig och din familj ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Massor av kramar från Pernilla H

 5. Klart att bilen ska heta Biggan, det är bästa namnet på sådana kraftpaket! Min yngsta dotter, som fyller 1 år om några timmar, kallades för Biggan när hon låg i min mage. På nyårsdagen 2017 klämde jag ut henne, en underbar klump på drygt 5,3 kilo. Eftersom hon föddes som en riktig knubbis så var det givet att ha kvar namnet Biggan (dock bars som mellannamn).

 6. ”Vad ska ni göra ikväll” Jo, jag och min sambo bestämde oss för att vi ska separera. En riktig jäkla skitstart på det nya året. Varför kan man inte bara få må bra och vara lycklig?
  Tack för en kul blogg fina M!

 7. Hej!
  Skrattade så jag nästan dog när jag såg pungen.
  Vi har en Chihuahua som har en lika stor.
  Han väger 3,7 kg är nig ingen fara.
  Tyvärr kan jag ibte skicka nån bikd men du måste nästan se den.
  Kram från mej o Ludde med pungen.
  Visstja på somrarna blir den svart solbränd liksom o på vintern rosa.
  Kramelikram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..