Att strypa sin sambo

Hinner inte mer än avsluta mitt tidigare blogginlägg, innan jag hör röster i vardagsrummet….

Mäklaren öppnar sovrumsdörren, och sticker in skallen.

-Har Filip glömt säga att vi skulle komma idag?????

Om man kunde strypa någon via luften. Så hade Filip inte levt!!

Jag har nog inte skämts så här mycket på flera år!!

Jävla rövlappen hade GLÖMT BORT att berätta att ”de nya ägarna till lägenheten” flygit till Sverige från sitt hemland (ÖVER DAGEN) för att titta på sitt nya hem. Mannen har sett lägenheten en gång, medans hans fru aldrig varit här tidigare.

Förväntansfulla kliver de in i lägenheten kl 09.30 imorse…

Jag ligger utslagen i min säng. Lägenheten är unken och ovädrad. Snorpapper, leksaker över hela golven, frukost-rester på bordet, papperssortering, tvätthögar, kläder på tork. Gårdagens smutskläder i drivor. Jackor, skridskor och lådor från vinden, fotbollskläder, thaiboxningskläder på vädring OCH tre lådor clementiner

I ett av rummet ligger jag i hög feber och i ett annat rum, Lance och hans flickvän med nerdragna persienner

Tror du att jag SKÄMDES??? Att skämmas är bara förnamnet!

Städade, samtidigt som jag ursäktade mig och URSÄKTADE mig… Försökte klä på mig, sparka leksaker under sängarna. Trycka in tvätt i skåpen.

-”Sorry I’m going to the hospital!”

(De måste ha tänkt mentalhospital)

Svor tyst för mig själv! Jäkla Filip, jag kommer aldrig förlåta honom.

STACKARS nya ägarna?! Köpt en våning och klev rakt in i en äcklig sjukhus’kvart

…… Varmakoppen, SOM blev för varm. Lägger en isbit i den för att göra den svalare.

Tagit massor av provet. Inte halsfluss, högt blodtryck, rossliga lungor… Mina vener drar inte ihop sig i benen när jag ställer mig upp (blodet strömmar för fort) inget farligt. Men jag glömde bort vad det heter

Får svar på resten av proverna imorgon.

….. BINGO, KATRIN, MUMIN, SOPHIE, MAMMA har fått inloggen till min blogg. De kommer kidnappa den under helgen. När de vill, hur mycket de vill. (Hannah kommer inte ha tid då hon flyttar till Spanien på söndag)

Kommer DU på någon till, så shout!

Kram och godnatt❤️

 1. Fy f*n alltså…. du har iaf min tillåtelse att strypa honom… jag hade dött om ngt sådant hänt mig. Hade skämts och dött skamdöden. Stackar nya ägarna jag hade hävt köpet pga dolda sjukdomar 😉

 2. Nääää, den jvln!!! Jag hade fan avlidit på fläcken tror jag. (Fast vad ovanligt att komma och besöka en lgh innan man ens har tillträde?)

 3. Jag tror dom sett en obäddad säng förut , ett sjukdoms inferno. Visserligen kommmer du att förhöja deras samtalsämnen på middagar framöver . Men det gör du genom att bjuda på historien i åratal . Och Filip ja han får kompensera dig i åratal han med . Så en winn winn eller ,,…du är normal

 4. Fy vilken mardröm.. . Men… De kunde väl ha ringt innan. Hoppas du får det bra utomlands.. Och du.. Glöm inte att vila dig frisk. Stor kram… P. S köp sexiga stödstrumpor till benen inför flygningen med tanke på tillståndet för benen. Puss och kram

 5. Stackars dig!
  Tänker dock att hade jag varit mäklaren så hade jag sagt: ”Vet du, vi går och tar en fika och kommer tilbaka om en timme!”.
  Då hade du hunnit att väcka ungdommarna, klätt på dig, luftat och røjt undan det mesta med hjälp av ungarna.

  1. Ja precis Ingela, så tänkte jag med. Mäklaren hade väl kunnat fixa till det lite smidigt.. Samtidigt så tror jag inte det var någon fara, ”köpar frun” vet säkerligen hur det är att ha en man 😉
   Jag kom på en som kan blogga!! Tomas som köpte Cafe på Visingsö 😀 Annars tycker jag du har fått i hop ett kanongäng, hoppas de bloggar utav helskotta och har en massa roliga gamla bilder på dig.. Ja Bingo har nog, men bilder som är OK men lite pinsamma ändå att visa 🙂 och stories.. KUL. Du är väl medveten om att din mamma kan hämnas dina instagram inlägg från Kvikkjokk nu 😉

 6. Fy vad pinsamt och skämmigt. Som lök på laxen så är du ju dessutom inte helt kry. Om jag var Filip så skulle jag sova över på hotell i natt,, samt kanske hela veckan framöver 🙂 Skönt dock att det inte verkar vara någon allvarlig sjukdom som du drabbats av.

 7. Hahaha åh fy fasiken vad hemskt! Värsta mardrömmen när man ligger i sängen och mår riktigt dåligt! Hoppas Filip får känna att han lever. På tal om Filip så vore det ruskigt roligt om han bloggade lite.

 8. Stackars dig. Förstår att du ville strypa honom på avstånd. Jag hade dött skämsdöden direkt när de nya ägarna och mäklaren kom in i lägenheten. Jag blir svettig bara av att läsa om det.

 9. Ämen fifaaaaaasen, jag hade dött OCH strypt Tony! Det där låter preciiiis som något Tony hade kunnat göra. Jag förstår precis hur du måste ha känt! Haha…. Förlåt att jag skrattar men du berättar det så målande. Men stackars, sjuk och allt. Det måste varit hemskt att springa runt sådär. Jag HATAR när folk dyker upp oannonserat när hemmet ser ut som hej kom och hjälp mig.

  Kommer aldrig glömma när köparna av vårt hus skulle komma med besiktningsmannen och stora ungarna står i kallingarna i ett av sovrummen med tallrikar som tog emot regndropparna som öste in genom taket. Hela jäkla taket gav vika i samma sekund som de kom in för att besikta huset. Jag bara fultjurade…. men han köpte det ändå, ja efter att vi lagat hela taket.

  Krya på dig nu! Kraaam ❤️

 10. Hu hemskt läge Karlar e sinnessjukt tappade ibland
  Pinsamhetsnivå med min kompis som lånat sin mammas lägenhet när hon var bortrest.
  Hon tog dit en kille för natten o saker urartade då de hittade en låda gräddbullar Öppen planlösning var ingen fördel när den ömma modern droppade in lite tidigare än planerat
  Krya på dej

 11. Det är konstigt att mäklaren har kvar en nyckel till lägenheten för när jag sålde mina föräldrarslägenhet så lämnade mäklaren tillbaka nyckeln till mig.
  Tycker oxå det är konstigt att mäklaren inte har informerat Magdalena om det oxå.

  1. Vi har kodlås. Och att mäklaren plus köparna skulle komma var planerat och förbestämt (haken var att jag inte visste och Filip glömt att berätta)

  1. Jag smittar inte. I mitt jobb så jobbar man. Man är inte sängliggande för lite feber….
   Så länge jag inte är en risk för andra jobbar jag så länge jag kan stå upp

    1. Det vore bra om dom som är sjuka inte bara tänkte på sig själva, angående smittan. Vissa blir bara förkylda och andra blir rejält sjuka. När jobbarkompisen är genomförkyld på jobbet, så blir jag med flera jättesjuka och sängliggandes i veckor ibland. Jättetråkigt.

  1. Saknar oxå Tjocko!! Han har flyttat till Visingsö och blivit trädgård/bagare/florist…
   Han är duktig han!
   Fina Tomas❤️

 12. Fy så pinsamt! Men jag fick mig ett gott (men ödmjukt) skratt. Men som du säger kommer ni förhoppningsvis skratta åt denna historia längre fram. Krya på dig! Tack för en superblogg!
  Kram

 13. Hej !
  Vilken skit förstår paniken o F skall städa tvätta o sortera strumpor resten av erat liv tillsammans.
  Hälsningar Birgitta S

 14. Jag tänkte bara samtidigt som jag skrattade….-” jag hade döööööt om det varit jag” Men du verkar ändå så cool Magdalena. Gillar ditt sätt. Kram och God Jul till dig och familjen.

 15. Haha, alltså jag hade nog verkligen strypt min man! Eller nej, snarare sett till att så att han fick gottgöra mig med orimligt dyra ytliga saker i alldeles orimligt lång tid hehe.
  Men roligt att du ändå kunde bidra med toppnyhet på AB:s hemsida….helgalet, men det är ändå imponerande hur kreativa de är med rubriksättning, det måste man ge dem ;).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..