Möte och måndag

Barnen är i skolan. Och jag har krympt ner i sängen igen. Nyhetsmorgon och 10 minuters pust.

Möte med chef på lotteriet om en timma.

Känner mig lite febrig (värker i kroppen) och eftersvettas.

Brukar bli lite skakig efter att jag flugit flygplan. Hoppad till gud att det inte är förkylning eller kräksjuka på väg, utan BARA min medicin

Lång tv-inspelning imorgon, och sen är det från 06 fredag till sent söndagkväll. Roligt fast väldigt intensivt.

Lance och Paulina är hemma. Så mysigt! Vilken go svärdotter jag fått! Så omtänksam och hjälpsam….

Får lite ont i hjärtat. Det känns nästan som om det är ”Isak och Flisan” som raggsockar runt här hemma och är kära. Älskar en stor familj.

Saknar min marockanska frukost. Nu blir det soppa i en vecka och knäcke. Kroppen svettas sås, chips och smör. Den känns tung, köttig och groteska. Fingrarna och benen är så vattensvullna att jag knappt kommer ur sängen. Jag får lägga mig på rygg som en skalbagge och ta sats för att kunna rulla runt

Nu mina vänner ska jag blunda, låta Iprenen börja verka.

Har plötslig börjat få lite hjärtklappning, svettningar och lite blixtar efter att jag tagit min sertralinmedicin, kan biverkningar komma efter LÅNG tid? Eller är det bara en kommande förkylning och jag som inbillar mig?

Kram på er ❤️

LOADING..