Frukost, fredag och pool

Frukost i solen

Träningskläder och bikini under.

Proppa oss med göddor, och sen lägga oss på varsin solstol som två utslagna strandade sälar

Frukostbuffé och egg Benedict med skinka, kaffe och iskall färskpressad juice

Varför är inte en bidé på toaletten en självklarhet hemma i Sverige? ÄLSKAR bidé!

Allt går att tvättas i bidén. Barn, fötter, häckar och ben

De unga människorna i gruppen tar vackra influenser’bilder på location’s

Haha vi gammelrävar gör det oxå, fast med andra vinklar

Frukost to die for

Dagens utsikt, och nyrakade ben!

Vi skjuter på allt som kräver krafttag. Vi bara ligger och slumrar, dricker cola zero och njuter.

Ansiktsbehandling om en stund, SEN ska vi ner till marknaden

Tänker inte öppna mailen idag. Sen får vänta tills på måndag…

Kram och på återeende ❤️

 1. Ja jag måste ju säga att det ser rätt härligt ut 🙂 Här är ju allt annat än sol, grått grått och så lite grått till… Ha en skön fredagkväll
  lotte4.blogspot se

 2. Ser helt ljuvligt ut! Vilken lyx att få åka på en sån resa med son bästis/syster. Avundsjuk både på resan o er relation som verkar vara så himla fin
  Njut!

    1. Den där vänner råkar bara bjuda med enbart bloggerskor. Nja gissar på att hon förstår att ni skulle lägga ut bilder från hotellet och skriva hur underbart allt är. Du har inte hetsat till nåt. Men man förstår ju vännens baktanke. Och ni verkar inte umgås mer än till lunch och middag. Men jag skulle inte heller tacka nej till en sån resa.

  1. Den svenska avundsjukan i ett nötskal!! Varför inte glädjas åt andras lycka?? Inte precis så att systrarna bara sitter och rullar tummarna hemma i Sverige. De sliter med vardagliga saker samt jobbar, som de flesta av oss!!

   1. Haha, vem är avundsjuk..?! Du kanske, på folk som vågar sticka ut hakan? Ett gäng bloggare som alla håller varandra om ryggen och är ”sååå tacksamma”. Klingar falskt och så har vi det där om marknadsföring, kalla det för PR, same same.
    Och vaddå ”svenska avundsjukan”, floskel nr 3 445 typ. Går ”arabiskt kvinnoförtryck” också bra eller är det bara det svenska vi får klanka ner på? Sjukt att man åker dit öht.

  2. Vännen arbetar på Connoisseur magazine, som då råkar lägga ut bilder på Instagram. Kenza verkar ju åtminstone ha förstått grejen nu.

   Till alla er som kommenterar till Magdalenas ”försvar”:
   Marknadsföringslagen är solklar i detta fall. ”All marknadsföring ska utformas och presenteras så att det tydligt framgår att det är fråga om marknadsföring.” Alltså – får du betalt i utbyte mot att skriva om något på din blogg – i pengar eller produkter – måste det framgå att det är reklam. Annars är det dold marknadsföring och olagligt.

   1. Enligt Reklamombudsmannen så måste inte inlägg reklammarkeras om det handlar om PR. Jag har inte fått den här resan i utbyte mot marknadsföring – det finns inga riktlinjer – utan jag har blivit medbjuden som en gäst och vän till Susanne och Connoseur. Givetvis är alltid förhoppningen när ett företag (i detta fall Connoseur) jobbar med PR att människor ska tycka om produkten eller tjänsten och sedan marknadsföra den positivt, men det är inget krav i det här fallet. Det här är alltså inte marknadsföring – det är PR! Precis som att tex ett skönhetsföretag skickar sin senaste mascara till en kvinnotidning och hoppas att de ska skriva positivt om den. Tidningen kan ju rata den, eller inte skriva om den alls. Men om skönhetsföretaget har tur så får de en omnämning i tidningen som är positiv. Det här har skett i media genom alla tider.

    Jag kan ha fel??
    Men då är det väl fantastiskt att sådana som DU Sofia finns.

    Ingen har bett mig om något. Ingen har tvingat mig att länka eller skriva om det. Tror inte ens att jag skrivit va hotellet heter?

 3. Njut på, det förtjänar ni så väl!
  Tack till både dig och din syrra som förgyller mina dagar. Tack för att jag blir påmind om att dricka varma koppen och käka Finn Crisp, istället för att trycka i mig en Pizza!!!
  En liten text till Er som jag älskar:

  ”Här är hon, personen som jag ibland har svårast att förstå mig på. Svårast att acceptera och svårast att vara snäll mot. Alldeles för ofta är jag både trött och arg på henne. Men så står hon där och möter min blick i spegeln, varenda dag. Då nickar vi mot varandra och viskar ”idag gör vi tillsammans den bästa dagen”.

 4. Åh, en sån där generös (och rik?) vän vill jag också ha! Rummen på det där hotellet kostar ju minst 5000 kr/natt, så det blir ju en slant. Hoppas ni njuter ordentligt!

 5. Har dom stackars marockanerna överlevt två så vackra systrars intrång i deras vardag? Fasen vad snygga ni är!
  Kram på er båda! (Ska lusläsa Hannas blogg f om nu)
  Bettan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..