Lunch och kvällssol

Nya glajor! Blir solglasögon i solen.

Lunch med alla tjejerna

Perfekt värme! Lagomt varmt och lagomt svalt i skuggan

Buffé och skumpa

Jag är så tacksam för de här dagarna. Finner knappt några ord! Så bra har vi det

Ljudbok och syrra

Vila och middag vid 8, ikväll blir det franskt (och lite shopping på marknaden)

  1. Åh va härligt ni verkar ha det.
    Pratade häromdagen med min frisör om Marocko. Hon sa att man ej Ska åka dit utan en man i sällskapet för att män på stan ( även tonårspojkar) tar för sig och kan tafsa hur som helst. Ingen me too kampanj som nått dit. Upplevde du det också på detta sätt? Eller har ni ej gått på stan?

  2. Har varit i Marrakech på marknaden. Svårt för kvinnor. Jag och min väninna blev jagad av ett gäng killar med knivar för att vi ville gå själva. (Vi kom i diiskussion med dem.) Vi sprang till polisstationen som vägrade hjälpa oss. De fortsatte bara att spela ett spel de satt och spelade och sa att vi var kvinnor. Vi fortsatte springa för livet och gömde oss uppe på ett tak och låg och kikade ner på hur gänget letade efter oss Till slut såg vi bussguiden och han hjälpte oss på bussen. En marokansk kille som var rädd för att han hjälpte oss. Så var försiktiga. Det här var några år sedan men tror inte det är bättre idag tyvärr.

  3. Har varit i Marrakech många gånger,ingen fara alls,tvärtom trevliga gästvänliga människor.Kan vara bra att veta att man bör pruta rätt bra på marknaden!

  4. Hej! Va fyndade ni på marknaden? Va där i oktober för 3 e gången! Älskar Marrakech!!! Kan tänka mig o bo på erat hotell nästa gång!Temperaturen verkar bättre nu än i oktober 36 grader när jag va där!Tack för din tokroliga blogg ! Du är så klok fin o empatisk

  5. Åh, vad är det för typ av förtrollande magiska glasögon? Är det någon enskild tillverkare eller finns det någon teknik jag skulle kunna få veta namn på bakom detta snilledrag? Säkerligen bara jag son är hundra år efter stenåldern i vanlig ordning men kommer inte få någon ro förns jag vet, MÅSTE HA, har själv inget behov men.. alla i min närhet?! Nöden har ingen lag ruskigt tacksam för svar vem som än må besitta den visdomen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..