Julkaffe

I samarbete med ZOÉGAs kaffe

Årets UNIKA julkaffe från ZOÉGAS! Mörkt och mustigt. Arabicabönor med toner av fikon och smörkola. 

Jag gillar fördetmesta lite ljusare smaker, mildare och ”barnvänliga” Men det här måste jag säga var som att kyssa jultomten. Mer juliga dofter än smörkola, och de söta och runda i Fikonet. Bästa på länge!!

Inte bara gott kaffe, utan ett kaffe som faktiskt gör STOR skillnad!

Kaffe odlat i Rwanda inom hållbarhetsprojekt COFFE BY WOMEN

Kaffe odlat av kvinnor!

Paketet är lite tusenochennatt. Låt inte färgen gömma sig på hyllan bakom massa annat, håll ögonen öppna och gör en god gärning samtidigt som du njuter av årets JULKAFFE

COFFE BY WOMEN ROCKAR!

På plats i Östafrika utbildas de kvinnliga farmare att odla kaffe mer hållbart, vilket ger fler bönor och därmed mer pengar för utveckling och utbildning.

Ett självklart val för mig, ett enkelt sätt att hjälpa till och stötta med små medel ”goda medel”

PS GLÖMDE NÄSTAN!

Utöver en hel skörd har ZOÉGAS också köpt korgar, som de tillverkar för extra inkomst när det inte är skördetid. Överskottet av försäljningen går tillbaka till odlarna för att de ska kunna utveckla sin verksamhet

Det är starkt, stark jobbat!

Men KAFFET är oxå starkt. Jag brukar ta en skopa mindre för att få den perfekta smaken!

 

Ny vecka! 

Härligt att vi är inne i december. 

En månad av stress och planering, men oxå gemenskap och familj, kärlek och tända ljus

  1. Hej Magdalena!
    Jag brukar inte skriva här, men läsa lite för jag gillar din blogg. Men idag när jag gick in på din blogg så hann jag bara komma in här innan jag blev vidare skickad till någon reklamsida där det stod att jag blivit utvald om att prova iPhone 9, jag tänkte att du kanske har något samarbete med någon som gör att det blir så. Så jag klickade mig tillbaka till din sida, kommer dit igen men blir direkt vidare skickad till en reklamsida. Men denna gång handla det om att träffa sexpartners. Är inte så teknisk själv men känns som att det kan ha blivit något med din sida, för tror inte att du har såna reklamsamarbeten Tänkte bara berätta det ifall det kan vara något du behöver kolla upp. Mvh

  2. Jepp det kom upp en sida efter ett tag när man läst din blogg..första gången ngt om att man vunnit en ny iPhone och skulle klicka och nästa gång ngn sida som hette Struln.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..