Glad första fucking advent

Nyhetsmorgon, lussekatter, adventsljus.

Det ser, låter romantiskt och sååååå myyyyzzigt.

Snor, skrik, uppkäftig ungar, gnäll, ”han-gjorde-det-skvaller.

Jag skull vilja trycka ner en lussebulle i halsen på dem ibland

-Sitt still, låtsas ÄT tomtegröten, och se lite jäkla glada ut.

”Nu ska vi äta en familje-advents-frukost och prata om varför vi firar första advent”. Njuta, umgås lite, UTAN telefoner…

-Cheese! Nu tar vi bilden till bloggen !!!

Barn 1

-Mååååste jag sitta här! Jag vill spela dator!!! Gillar inte lussekatter

Barn 2

-Jag vill ha min mobil! Bygga mincraft

Barn 3

-waaaaaa-wiiiiiioo skrik, slammer!!

Stora barnet

-väääntau Magdaleeeejna, det äschr en mocket viktejg kond som ringer

Av-tickat från ”nu är jag den duktiga mamma” listan

✔️ haha

…..Jag är på dåligt humör idag. Det bubblar i magen.

Trött på att försöka fixa för alla. Nicka, vara glad. Hur man än böjer, bänder och vänder på sig själv så får man bara skit, sura svar och gnäll

Har lust att göra en Mickan i Solsidan the movie (hehe) säga FUCK YOU! Smälla igen dörren och ta en veckas promenad

….. Nu packar vi in oss i bilen och åker till huset. Killarna ska få välja rum.

Ingen vill följa med. Alla vill bara sitta med gamnackar och spela spel hemma i sina unkna hörn.

-Det skiter jag i! NI SKA MED!! JAG BESTÄMMER! Filip blir sur på mig för att jag blir sur. Jag blir sur på honom för att han blir sur på mig, för att jag blir sur på de sura barnen.

Vilken mysig dag? Haha!! 1 advent! Nu njuuuuter vi…

PÄRLsöndag. Både jeans, tröja och örhängen

…… Tröja 15 år gammal från Day

Jeans cream

Skor MOU

Örhängen Chanel

Idag har jag inga barn/bäbivänliga kläder. Jag har KANsättaihalsenkläder. Måste vara extra försiktig, det är min verkliga mardröm (tvångstanke)

… Jag tycker det är fint.

ÄLSKAR pärlor och glitter! Perfekt mode för mig

 1. Hahaha det låter PRECIS som hos oss idag..
  stress press och sura ungar!
  Du jag tänkte på det, du skrev att ni får lågt till tak i huset, vill du sälja dina gardiner till mig???? Vi bor i ett gammalt hus med högt till tak MEN JAG HITTAR JU INGA GARDINER! Bara på Hemtex men det fanns bara en sort och vita… Eller har du nån webbutik att rekommendera med längre gardiner? Blir tokig på alla 220 längder… kram
  lotte4.blogspot se

  1. Åker du till Gekås nångång är alla typ iaf 240 långa .tror dom fått in ännu längre då modet är att ha dom ända upp i taket

 2. Så trött på alla dessa fula ord på din blogg när du skriver överskriften.
  Klagar på andra men en vuxen människa som du behöver inte uttrycka sig så grovt på vart och vartannat inlägg, tröttsamt.
  Nu får jag väl fancluben efter mig men det bryr jag mig inte om.

  1. Men sluta läs här då. Följ någon annan blogg. Jag blir helt matt! Vem är vissa av er? Passar det inte i smaken. Varför klicka eller ens ta sig tid att kommentera?

  2. Varför läser du då?
   Så trött på er surkärringar som inte har något annat för er än att klaga på att NI gör ett EGET AKTIVT val att läsa något som ni tydligen INTE vill!! Vem har tvingat DIG att läsa något som DU inte vill?? SKAFFA ETT LIV!

  3. Ja du Camilla. Detta är ju Maggans blogg där o hon kan skriva o säga /uttryck sig precis som hon vill…. att du ens orkar lägga tiden att skriv. Läs en annan är mitt tips ! Hejja Maggan du är bäst ❣️

 3. Fast du gör rätt. Det är faktiskt du som vuxen som bestämmer. Man får ge barnen nåt att se fram emot att bli vuxen; att då får de bestämma.
  Lycka till med hus och allt som hör där till. 🙂

 4. Ha ha du e bara bäst !!!! Älskar dig å din blogg!!! Du e så ärlig å härlig ! Du beskriver vardagen precis som den är !!! Din morron ser ut precis som hemma hos mig.. man försöker vara alla till lags men bara sura miner hemma.. ska försöka ta me mina ut på julmarknad men innan vi ens kommit utanför dörren har dem hunnit stänga för d e så mkt bråk i emellan hoppas ni trots allt får en bra söndag ! Många kramar ❤️

 5. Tack detsamma till dig med familj Härligaste och bästa DU Maggan ❣️❣️. Jag bara älskar din blogg DU är bäst . Frukost och Nyhetsmorgon , och sen en tur till pappas grav och tände ett ljus. Eftermiddagen blir advents fika med nära och kära. Önskar dig med familj en fortsatt fin 1 advent❣️❣️. Tack för att DU förgyller tillvaron med alla fantastisk inlägg / stor kram från Ann i Götet.

 6. Hej-inte många som hört om detta tror jag men var försiktig med barn, speciellt små, och djur och saffran. Ska kunna vara giftigt.

 7. Vet inte om det är någon tröst men du har massor av kompisar ute i familjedjungeln , känner igen mig (för väldigt många år sedan) och hör o ser hur min dotter har likadana dagar lycka till med nya huset

 8. Älskar din ärlighet och som nog de flesta känner igen sig i, men aaaaaaldrig såklart yppa ett ord om i sociala medier. By the way, Mickans ”fuck off” tror jag inte är så dumt ibland alltså. Ett slut en gång för alla istället för trippa på tårna.

 9. Inför mobilförbud/spelförbud. Ingen mår bra av att
  sitta och spela till ingen som helst nytta.
  Jag visade bilder för mina barnbarn på en gamnacke
  (på en människa) och det tog skruv, nu är de införstådda
  med mobil och spelbegränsning.

 10. Mina barnbarn blir likadana när de får sitta för länge med plattan el mobilen. Har fått begränsa tiden för dem. Det funkar med 30 min på fm och 30 min på eftm. Vid 1 tim el längre så är det kört. När de sover över kör jag med att frukost, tandborstning och påklädning ska vara klart först. Annars blir det tjafs och grin. Så testa med att styra upp tiden för dem. Lycka till med nya boendet, spännande!

 11. Vad bra att höra att vi inte är ensamma med dessa söndagar som slutar och börjar med brak…. och ungarna som bara är otacksamma…. spelar ingen roll om i Sverige eller hos oss i Tyskland…. Da hjälper egentid….

 12. Bra ide Maggan, att säga FUCK YOU! och smälla igen dörren och ta en promenad och lugna nerverna. Kanske barnen får en tankeställare.:)

 13. Haha, igenkänningsfaktor de luxe och då har jag bara två barn (en 10-åring och en som blir 5 snart).
  Jag var så trött på dem idag att jag starkt funderade på att lämna familjen i sticket och köpa mig en stuga i Norrland.

  Hoppas din dag blev bättre.

 14. Så ser det nog ut hos de allra flesta, skillnaden är att du visar verkligheten medan de flesta förskönar och mörkar för glatta livet.
  Härligt med lite verklighet bland alla filter och perfekta, overkliga ”sanningar”. Du har säkerligen gjord dagen lättare för alla de som känner igen sig i det du visar.
  Jag känner igen mig, fast för 20 år sedan. Nu är dom utflugna, precis som det ska vara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..