Lycka!

Lycka!!

Lyckan var total när jag satte nyckeln i dörren

Vi har flyttat ut ur stan, och jag kommer inte skriva vart, och ni behöver gärna inte spekulera i kommentarerna.

Jag uppskattar ödmjukast att få hålla det för mig själv, då jag vill hålla gubbsnusk och knäppisar borta från uppfarten.

Tack och megakram! Tack för alla gratulationer ❤️

……… En madrass, pizza och tända ljus?

 1. Nä fan att du ska ha idioter efter dig alltså. Som att du/ni inte varit med om nog. Jag hoppas huset blir er trygga vrå där du och er familj kan känna er trygga både inne och ute. Usch, blir så förbannad på att det finns människor som förstör så för andra!

 2. Åh vad härligt!! Stort Grattis & Lycka till! Hoppas ni kommer stortrivas!
  Hoppas på lite interiör bilder sen, men förstår fullständigt om det inte är något du vill visa i bloggen. Och det är såklart helt ok det med! = )
  Kram!
  PS: Julförpackningen med boosten & beautyn ligger och väntar på mig på posten. Har ätit boosten sedan i augusti ungefär och är helnöjd! Har ännu inte varit förkyld på hela hösten/vintern – och dagisbacillerna brukar gilla mig så jag brukar vara konstant förkyld hela vintern känns det som. Så två tummar upp för den! Nu är jag så nyfiken på beautyn! = )
  Kram!

 3. Ok…det inlägget lät ju inte så trevligt.Bara taggigt. Pengar rullar in från bloggen men med den attityden kan det vara svårt att få bloggläsare intresserade.
  Det var ju tråkigt!

  1. Taggigt???? .Det enda ”taggiga” ( och oerhört trista) är att INTE kunna visa den nya bostaden öppet då det uppenbarligen finns personer som har svårt att respektera den privata zonen….
   Fullt förståeligt att M försöker skydda sig och sin familj
   Kram och trevlig helg till Alla

  2. Haha ja fy för Magdalena som skriver som hon vill i sin egna blogg! Usch! Och du som ör inne och läser trots att du tydligen inte gillar det? Maggan kanske ska tacka dig för ”pengarna som rullar in” just tack vare att du läser!? Jisses asså.
   Grattis fina Maggan till nya huset ! Hoppas ni kommer trivas och att idioter kan hålla sig ifrån dig och din familj. ❤️

  3. Usch vad jobbigt med alla skitnödiga, kränkta människor. Gå bara vidare i livet…

   Magdalena: Jag vill önska dig all lycka till med nya huset.
   Jag verkligen älskar din blogg ❤❤❤❤❤❤

  4. Nej jag kommer inte sluta läsa bloggen. För jag respekterar att Magdalena inte vill visa oss läsare allt. Vi läsare har inte ”rätt” ”till allt. Vi har kanske till och med skyldigheter ibland. Tänka sig….

 4. Grattis!
  Hoppas att ni kommer att trivas i huset.
  Det finns absolut ingen anledning att spekulera i vårt ni flyttat, är övertygad att de som står er nära vet ☺
  Men glöm inte bort att berätta för Tomten om flytten, tänk så snopet om alla klapparna hamnar fel
  Hälsningar från en ”första gången jag kommenterar” läsare.

  PS! Hälsa även din Filip att han har en stor beundrare i norr, eller rättare sagt hans bilfirma då om man ska vara petig. Det pratas Italienska märken här konstant

 5. Superstort grattis fina du! Och såklart ska du inte berätta vart ni bor, det tror jag inte någon av alla som är in här och läser vill berätta heller.

 6. Grattis familjen graaf/Larsson till hus köpet❤️
  Du behöver inte ursäkta di, att du inte vill tala om vart ni flyttar.. Det är bara så förjävligt att ni ska behöva känna så, pga idioter!! Jag följer din o Hannas blogg varje dag. Blir så himla glad, av att följa era bloggar. Tack för att ni finns ❤️
  Magda, har jag missat ngt.. Men skulle inte du bli fru Larsson? I september.. Nyfiken som jag är. Var rädd om dig och din familj och älskade hundar, lycka till en engång.
  Puss o kram

 7. Stort grattis till huset familjen Graaf/ Larsson hoppas ni kommer att trivas super i ert nya hem !! Många kramar från mig❤️❤️

 8. Härligt Maggan
  Hoppas ni kommer att trivas i nya huset.
  Förstår att du inte vill att knäppisar o gubbsnusk ska veta var ni bor. Hoppas ändå på lite bilder innifrån huset 🙂

 9. Stort grattis till huset hela fam Graaf -Larsson ❤️ Nä du behöver verkligen inte berätta för någon var ni ska bo , håll ni det för er själv. Lycka till

 10. Trots att jag följt din blogg i många år har jag aldrig kommenterar, jag kommenterar aldrig utan läser och reflekterar. Läser många bloggar men är din trogen!
  Men nu känner jag att jag måste få önska dig och din familj allt gott! Känns som om ni får en ny start ”där ute” på ”landet”
  Tack för att du bjuder på skratt och vardagsliv. Tråkigt med allt det jobbiga du fått gå igenom!
  Heja Maggan! Du är bäst

 11. Går det att bo på hemlig adress?
  Tror din blivande råkade säga det på Fb. Men tog bort den sen. Hemskt och ha folk som följer efter en.
  Ha så bra i lyan

  1. Inte i Sverige. Här är allt öppet. I Finland hittar man inte ens telefonnummer utan att betala. HÄR däremot behöver man bara googla och får veta allt. Fast för oss står det ett fel: vi har ingen Audi.
   Mina vänner i Finland kan inte förstå detta. Alltså VARFÖR det är såhär i Sverige.
   Och grattis Magdalena. Det första nätterna kan man ha lite blandade känslor efter köpet. Men jag tror att du kommer att stortrivas. Kram

   1. Förstår jag Sofia! Men nu var det ju inte så i deras fall. Tänkte bara när hon ej skrev ut det eftersom äckel förföljer en. Det går ju att kolla upp, så hemligt lär det väl ej bli?!

 12. Om jag var en av de som ogillar att du tjänar pengar på bloggen och alla andra arbeten du har, så skulle jag ju vara f-n så sur. Tänk att bidra till ditt leverne med att läsa och kommentera din blogg om jag inte gillar dig. 🙂 Lycka till med nya huset. Tror ingen känd eller inte skulle vilja ha folk kikande stup i kvarten.
  Ha det så gott!
  Kram Ing-Marie

 13. Ni gör rätt som flyttar och börjar om på nytt. Tror du kommer må bättre eftersom i lägenheten finns många minnen från Isack 🙁 hoppas du förstår hur jag menar ♡♡♡
  Du är otroligt super vacker din kropp och vackra ansikte är wow. Inte ens 20 åringar har sån fin kropp. Kanske låter ytlig men jag kan inte låta bli att ge dig komplimang. Lycka till med huset, jag är övertygad om att ni kommerfå der bra ♡

 14. Stort grattis till husköpet! Hoppas ni kommer trivas och att alla äckel håller sig långt borta. Du behöver absolut inte känna att du ska berätta var du bor eller lägga upp alltför ”avslöjande” bilder. Familjen är alltid viktigast av allt Kram!
  PS. Älskar din humor, sluta aldrig med dina upptåg!

 15. Härligt!! Det lilla jag settav huset är underbart! Lycka till!! ❤️
  Förstår om du kommer att sakna takhöjden. Jag jobbar på en herrgård med hög takhöjd och när jag kommer hem känns det lite som att man måste huka sig
  Kram
  Sabina i Kalix

 16. Grattis och stort lycka till med nya huset. Hoppas att ni kommer att trivas bra Jag älskar att läsa din blogg, blir så glad varje gång jag läser den. Du bjuder verkligen på dig själv på ett härligt sätt.

  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..