Haka, höjd, hund och hus

Går som på små rosa bomullsmoln! Så jäkla spännande det ska bli!

Måla lite väggar och småfixa, sen ska vi packa lådor och lämna stan.

Kö i skolor och förskolor. Har en liten klump i magen. Måste hålla tummarna, hoppas på att pojkarna inte hamnar för långt hemifrån. Hela grejen är ju att de ska kunna cykla

Hakan smörjs varje dag. Tack för tipset

Mellis och en kopp kaffe

Har hårda knöl på hakan. Vad kan det vara? Tror du att den kommer förvinna?

Sten på fyra ben…

Måste klippa honom någon dag. Man måste ju kunna se hans underbara lilla busiga ansikte

Hoppas du inte tog illa vid dig, eller att du tycker att jag uttryckte mig plumpt i tidigare inlägg om lycka?… (det var någon som gnällde och tyckte jag var dryg)

Jag känner bara att nu när jag har två kommande rättegångar, och känner mig allmänt stirrig så vill jag ligga lite lågt.

Kul det ska att få möblera och fixa….

Åka ut i helgen och bara njuta av skog och gräslukt

Det jag kommer sakna i stan?

Fiken/affärerna/spontaniteten, pulsen, parkerna och alla människor man träffar. Tryggheten i att man har folk omkring i samma hus.

Men mest? HÖJDEN! Höjden till taket, rymden, luftigheten och fönsterna. Jag känner frihet när det är högt i tak

……Sätter vi upp den här lampan i huset? Då kommer msn slå huvudet i den hehe

…… Babbatjok! Sten och älskar Louie. Han ska vara med överallt. Tålig och busig.

<<<<<<

 1. Grattis till nya huset! Så härligt att få komma bort från stan. Visst finns det ju saker man saknar, men att kunna kliva utanför sin egna dörr med kaffekoppen i handen på morgonen, det är oslagbart! Så glad för er skull.

  Kram ❤️

 2. Grattis. Sälj lampan till mig så slipper ni slå huvudet och blev blåmärken, har öppet ända upp till taket över köket (kanske 6 m takhöjd) och har letat lampa länge men inte hittar den rätte

 3. Hej
  Angående knölen på hakan är det nog koagulerat blod efter smällen/blödningen som kroppen själv kommer att ta hand om. Så skönt för er och barnen med ett hus. Ha en fin advent och jul. Ta hand om er!

  Kram

 4. Hej Magdalena
  Angående knölen på hakan är det nog koagulerat blod efter smällen/blödningen som kroppen själv kommer att ta hand om. Så skönt för er och barnen med ett hus. Ha en fin advent och jul. Ta hand om er!

  Kram

 5. Maggan, såklart du ska vara lycklig och vi läsare vet att du är generös i bloggen. Men bara du vet vad som passar dig att dela med dig av och det får vi acceptera. Men jag hoppas också på fler hus-bilder framöver ❤️

  1. Ja tyvärrr men om man har skyddad identitet, eller sekretessbelagt boende aå syns det ingenstans. Men kvällspressen snokar väl reda på det….

 6. Grattis till förändring
  Grattis till husköpet Magdalena & Filip
  Grattis till att bo i hus (frihet) med egen trädgård & pool att leka i Louie, Lance, Charlie & Tristan.
  Även ni söta Sten & Drago 😉

  Magdalena, kanske sugen på att prova inreda lite med Feng Shui för mer balans i hemmet?
  Vad härligt för er familj med denna flytt!
  All lycka & kärlek

 7. Du är en fascinerande kvinna som verkar ha en hel del innanför pannbenet. Sådana klarar sig alltid. Stort lycka till i ert nya boende! Kram

 8. ABSOLUT inget fel med ditt förra inlägg, ingen av dina bloggläsare har något behov av att veta var du bor! Du delar med dig av det du vill och känner för och vi som läser kan ju alltid sluta läsa om vi vill (jag kommer fortsätta), sist jag kollade lever vi i ett fritt land, hittills ingen som tvingat mig att läsa din blogg. Så stort lycka till med livet på landet, hoppas ni alla kommer trivas å känna er trygga. Häftigt med Drago, maffig kille. Kram på er alla

 9. Kan man ta boost och Beauty tabletterna ihop? Så alltså 4 ihop / dag?
  Vet att du svarat på detta tusen gånger innan men jag undrar ändå

 10. Hej Magdalena !
  Grattis till husköpet Tänkte höra om du fortfarande har erbjudandet att prova storytel gratis i 30 månader?
  Med vänlig hälsning,
  Charlotte

 11. Startar med gratulera till huset , vet du längtat. Har en liten fråga den lampan du nämnde ni inte kunde ha i taket om du skulle göra dig av med den säg till mig , har inte mk medel köpa för , men tycker den är sååå fin …
  Kramar

 12. Hej! Tack för en fin blogg! Angående knölen på hakan…. trillade själv omkull i bussen i somras och slog mej i pannan rejält (hade svart öga i nästan två veckor..) och fick en rejäl knöl på näsroten där träffen tog. Knölen var stenhård, men har nu (ca 5 mån) senare försvunnit helt. Min läkare sade att det var en broskbildning som uppstod då den hårda smällen träffade benbyggnad.

 13. Ta det lugnt med knölen i hakan. Den kommer försvinna av sig själv men det kan ta lite tid. Det är ju blåmärken inne i hakan med efter din smäll.
  Hälsningar från en distriktssköterska

 14. Massera hakan så blir det nog bättre. Fungerar om man har ett ärr i alla fall. Vilken lycka med ett hus på landet. Lycka till! Min första kommentar på Din blogg.

 15. Jaha nu får du inte skriva att du är nöjd här på din egen blogg. Är du missnöjd klagas det. Vad är det för fel på folk!? Ja de har antagligen inga egna liv. Att skriva på dina och andras bloggar negativa kommentarer. Då är man nog inte nöjd med sitt eget liv. Gillar jag inte din blogg skulle jag inte läsa den. Ganska enkelt. Eller?
  Ålderstecken blir fyrtio i sommar. Var ute igår och träffade vänner. Kollade noga att hakhåren och stråna på överläppen var borttagna. Jäkla skit. Det är jag missnöjd över.

  1. Har dom som inte ” klagar” mer liv än dom som klagar? Alltid tyckt de där är ett konstigt resonemang. Det är väl bara så att det finns negativa människor liksom de finns positiva.

 16. Hej!! Måste fråga vart ifrån köpte du din enhörning pjymas?? Vilken stl tog du?? Har försökt beställa från ett företag men paketet kommer aldrig . Lycka till med nya boendet //Maria

 17. Jag tycker att det är bra att du inte talar om vart du kommer att flytta. Varför skulle vi veta det? Men roligt att få se bilder på hur ni inreder och gör om! DET är spännande och ger inspiration till oss som läser 🙂
  Märkligt att det finns folk som inte kan lämna andra ifred oavsett om du är offentlig person eller inte. Riktigt sorgligt.
  Är rätt säker på att ni kommer att trivas jättebra i huset 🙂
  Kram

 18. Håller helt med Paula här ovan. Tråkigt att samhället blivit sådant att ni behöver hemlig adress. Frågar mej ibland vart världen är på väg egentligen. Skrämmande.

 19. Stort grattis till nya huset! Det kommer bli toppen. Och vart ni flyttat är inget du behöver outa! Vi bloggtanter har full förståelse för det. Stor kram ❤️

 20. Vill bara säga grattis till huset, och vi behöver verkligen inte veta vart du bor, men spännande att vara med på din resa till nytt boendetrevlig advent önskar jag dig och din familj kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..