Reklamdängor

Har fått den där vidriga mathem.se reklamlåten på huvudet. Kan faktiskt inte handla där enbart av reklamen-tv-sången

-allla-vill-till-maaathem-alla-handlar-där-min-mamma-handlar-där-min-pappa-handlar-där

Vore det ett barn som sjöng kan jag förstå att det blir en mamma/pappa vinkel?

Men nu är det ju en karl som sjunger? Så fattar jag inte poängen. Den irriterar mig haha

Har du någon reklam som stör dig? Kan inte komma på fler nu. Endast denna. För den VÄGRAR lämna min hjärna hehe

 1. Kanske lättare att säga vilken reklam man gillar.
  Min favvo just nu är ” Mamma säger att det är pappas djävla ansvar” ( gympapåsen).

  Eller han som vann på Lotto och härmar sin chef.
  ” Du har ju hela helgen på dig”

  1. Haha, älskar oxå den reklamen! Har blivit mitt nya uttryck hemma nu om jag vill att nån ska göra nånting. Då svarar jag; Nej, det är ditt jävla ansvarsområde (med ett stort leende förstås). Samma sak med lotto reklamen, går fortfarande runt och ser ut som en idiot och säger till folk som är stressade; Men, du har ju hela helgen på dig 🙂

   Läskigt vilka avtryck reklamen kan göra 😉

 2. Vuxen.se sitter fast hos mig enbart för att min 4 åring hört den och sjunger trudelutten lite nu och då. Blir lite tokigt när han drar den på dagis

  1. Haha, den har jag med..
   Jag kör den till å med själv.
   När man beställt paket så frågar alltid personalen om man vet vart det kommer ifrån..jag säger alltid Vuxen.se Vart det än är ifrån, deras miner är obetalbara..

 3. Har ingen direkt reklamlåt som fastnat men kan fastna i Grotescos ”Det är bögarnas fel”!!!
  Pinsamt när man kommer på sig själv med att sjunga högt.

 4. Mathems reklammusik nynnar jag lite lätt på just nu… 🙁 Ha,ha!

  Annars finns en lika jobbig.

  Gamla Ipren reklamen! 🙂
  -Jag är Ipren, den intelligenta värktabletten, lalala

  Använder Ipren alltid! 😉

 5. Tycker Ica reklamen som går på radio är extremt dålig. Kvinnan låter helt galen o man blir inte alla sugen på att handla där!

  Älskar KPA pensions reklamen som gått på tv där gympaläraren frågar ett barn vart hennes gympakläder är och hon svarar: mamma säger att ert är pappas förbannade skyldighet att packa den.

 6. Den med Yes Diskmedel då ungen springer till grannen o lånar! Haha högst otrolig! Kan inte se ett enda barn framför mig agera så?!? Men jag kan ha fel! Haha Kul med nya huset! Och vakthund!
  Ha en fin dag alla!
  Kramar Petra

 7. Elon hade en fruktansvärd reklam för några år sedan med en psykolog som var så i upphetsad över låga priser att han satt och nöp sig i bröstvårtorna. Hemsk! Jag åker hellre 5 mil extra och handlar i en annan butik… Någon annan som minns den?

 8. Hatar ALL reklam just nu, är ju precis överallt
  , och jag stänger AV allt, blir så stressad av skiten..
  Och jag ger mig inte ut o handlar o står i kö… aldrig!

 9. Flyg. Flyg. Flyg. Flygresor. Se. ️. Jag skulle inte gå på den sidan om jag så fick en miljon. Är så trött på den. Man blir nog hjärntvättad. Det sitter någon och tjänar miljoner på att skriva jobbiga jinglar. Hur fastnar den bäst liksom. Men en som är gullig som man aldrig glömmer men som är gammal är. B L O S S A glöggen heter Blossa

 10. Haha, ja ibland är reklam hemsk. Som den på tv, klåda i slidan, prova vagisan . Eller den på tv när två gamla människor kastar sig över varandra och juckar runt i sängen och samtidigt filmar. Vilka pinsamma och löjliga reklamfilmer!!!
  /Martina

 11. Den absolut värsta reklamen nu är Pricerunners.
  Split vision?!

  Bästa är Apotekets reklam för solcreme o för inlämning av mediciner till Apoteket

 12. Men sluta va så pinsam Laila.. du o din j-a reklam för din tråkiga blogg överallt. Är det inte Niclas som gör reklam så är det du..

 13. Den reklamen jag retar mig på mest och som jag tycker är vidrig är Vagiferm. Vuxna människor som äter middag och börjar prata om vaginala besvär. En man som säger till sin fru inför alla att hon haft vaginala besvär.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..