Fotografering, Bindefeldt och nyårsfirande

Fotografering med jul och nyårstema.

Guld-confetti-regn och festkläder….

Babba Tjok har varit ett monster inatt. Drog igång redan runt 23, upp leka, skalla, klättra ur sängen, låta, gråta, elak slå mig där det gör som ondast. Rövlapp!

Klänningen jag tipsade om häromdagen på

Mys mellan tagningarna. Sten i knät

Kl 6.30 stod jag och lagade en carbonara imorse. Tristan har utflykt och carbonara var det enda han var sugen på. Haha

Själv är jag överlycklig över att julskinkan har kommit till butik!!

Hur irriterad blir man inte när man inser att någon tagit de sista smöret och ställt in ett tomt paket i kylen? Moorrrrrr och hat

Taxin hämtade mig 7.30

Sminkad och klar 09.00

Älska på denna klänning!! Märke: Michael Kors

Älsk på snygg och härlig kollega!! Om man får säga så? Är det sexistiskt månne?

Bästa arbetskamraterna i världen.

Jag och Sten sitter i köket medans de smäller konfetti i studion. Han blev lite tossig, och jag vill inte få honom skrämd

Hoppas du får en fin dag!! Jag ska snart berätta våra planer med flytten.

Men först ska jag gå in och ifrågasätta Bindan varför han inte bjuder MIG, Sveriges modelejon nr: uno, på ELLE GALAN?

VAD tror du gubb-rackarn säger när vi står där öga mot öga. Vågar han tuffa sig?

Tror du att jag har en första parkett i januari?

Spännande, spännande, i lööv fäääshion

 1. Tack, tack och åter tack för att du är så bjussig med dig själv! Jag har skrattat (välbehövligt) gott åt dina små filmer! Din humor tilltalar mig och jag skrattar gott!
  Ha en fin dag och spännande med flytten!
  <3<3<3<3<3

 2. Det verkar vara en het potatis den där Elle galan om man inte blir bjuden, haha;-))
  Själv Föredrar jag soffan, familjen alla dagar i veckan.
  Ääälskar att vara hemma och gosa.

 3. Tycker inte du Maggan och även andra människor ska skoja om huruvida saker är sexistiska eller inte i dessa tider som nu med meetoo. Om vi fortsätter att skoja hit o dit om allvarliga saker så faller allt platt liksom. Jag vet om att vi människor har en tendens o vill gärna försvara oss med att vi ” behöver” skämta om allvarliga saker i vardagen men jag tycker nu att allt har gått för långt med alla skämt. Det blir ingen som tar saker på allvar snart o det finns många män därute som inte kan skilja på skämt o allvar, det har vi sett länge nu…

  Bara en reflektion!☺

  1. Jag tycker det har gått för långt åt andra hållet! Jag älskar män och har en son och svärsöner, ska dom tassa på tå för och inte säga eller göra fel? Självklart är inte sexuella trakasserier ok på något sätt förstås, men att det går så långt att man inte ska kunna säga att någon är sexig, snygg eller andra komplimanger är helt snett!
   Det har blivit en hetsjakt som gått överstyr!

   1. Ja det är nog så att alla söner, pojkvänner, morbröder o svärfädrar får tassa på tå och tänka sig för om det är så att det är det som krävs för ett mer jämnställt samhälle. Det är väl ändå på tiden att de får tänka sig för om de aldrig behövt göra det innan, eller?
    Förstår inte vad det är som du tycker gått för långt med det här att kvinnor har fått nog av läskiga män som tar sig friheter?? Förstår inte heller hur du känner att du måste ta männen i din närhet i försvar?
    Jag har ett 4 söner men det är inte ett dugg synd om dem bara för att kvinnor som blivit utsatta har fått nog och säger ifrån.
    Det är på tiden att det här blir taget på allvar!

    1. Helt rätt Katarina. Har också bara söner och det är inte synd om dem. Uppför man sig normalt
     har man inget att oroa sig för.

    2. Så du menar att alla män ska straffas för ett fåtal (som det ändå är) rötägg? Ska min son bära skämsmössa för vad dessa män gör, tycker du verkligen det? Det anser inte jag…
     Jag tycker att samhället är jämställt och det är upp till varje individ kvinna som man och ta sin plats.
     Med det sagt så försvarar jag inte sexuella trakasserier på något sätt, som jag även skrev i mitt tidigare inlägg!

   2. Tassa på tå? Har också söner och en man. Självklart tycker de också att vi alla ska uppföra oss mot varandra. Vad år det för ett resonemang att män skulle tycka annorlunda? Det är de som kränker och de kvinnor som är rädda/utsatta som detta handlar om. Finns även män som är utsatta i detta maktspel. Gått för långt? Äntligen skulle jag vilja påstå börjar det hända något. Medmänsklighet kallas det för.

    1. Till Jessica:
     Bära skämsmössa?
     Nej varför då?
     Däremot så om detta ska bli riktigt bra så måste vi hjälpas åt tillsammans.
     Inte låta individen sköta sitt, det fungerar inte!
     Det skulle vara helt fantastiskt om alla killar och män vågade prata med varandra om sådana här saker och säga ifrån där bara män och killar finns tex.
     Vi ska respektera och må bra tillsammans!

   3. Ett fåtal?! Det kryllar ju av dem! Dom blir bara fler o fler ju. Sen finns det väsentliga skillnader på vad vissa gjort osv. Vem har påstått att män/pojkar ska gå med skämsmössa? Ditt resonemang är skrämmande tycker jag. Det är kvinnor som dig som absolut inte hjälper till. Du skriver att du tycker sexuella trakasserier såklart inte är bra, nä, vem tycker det? Samtidigt pratar du om att indirekt tycka synd om män i sin helhet och det är DÄR problemet ligger för att vi inte kommer vidare o tas på allvar.

    Som många skriver så behöver inte ens söner, män eller vad som helst som har snopp gå o skämmas eller tro sig bli påhoppad om man beter sig normalt. Vet inte vederbörande vad som är normalt eller inte så får väl denne person ta reda på det då. Kom igen va…

    1. Givetvis gäller de dem som INTE har snopp oxå får jag väl tillägga annars blir det väl det som blir i focus istället för att det faktiskt är mestadels män som de gäller.

  2. Tycker också personligen att det är lite okänsligt att skämta om metoo.
   Ska vi hjälpas åt eller inte att det ska bli bättre för alla?
   Men vi är alla olika.
   Tycker det känns tråkigt att en del känner att de måste tassa på tå som någon skrev.
   De killarna är nog inte problemet från början om man säger så.
   Det är väl inte svårare än att behandla andra så som man själv vill bli behandlad egentligen. Se både killar och tjejer som sina medmänniskor som ska behandlas med respekt och medkänsla.
   Sedan så kan jag tycka att det är roligare att kunna umgås med killar som man känner att man är kompis med och som man har kul ihop med.
   Inte så där trist uppdelat i manligt och kvinnligt där den största komplimangen är att man är sexig.

 4. Hej Magdalena,
  Nu har jag sytt ihop flera härliga förslag inför din bloggresa som jag så gärna vill presentera för dig och din väninna. Jag bjuder er på en smarrig hotellfrukost. Vilket datum passar er bäst?
  28november alternativt 5december?
  Ska bli roligt att ses och få presentera mina förslag!
  Mvh
  Maria Jacobson
  AKADEMIKERRESOR
  maria@akademikerresor.se
  086192856

 5. Jag tror att ni flyttar till huset i Skåne . Vart du än dig i världen vänder hoppas jag att du inte slutar att blogga. För då blir det så tunnsått med kärring o röv humor . Jag älskar din blogg och din härliga blandning av livets vedermödor i stort och i smått. Jag älskar din humor och ditt befriande sätt att se på omgivningen och dig själv. Hur du än gör och vart du än går så önskar jag dig varmt lycka till. Var rädd om dig. Du är värdefull. Kram

 6. Är färdigskivad och paketerad julskinka gott? Aldrig vågat köpa, men det ser ut som tjocka, goda skivor på mackan. Ps. Du är skitsnygg som alltid!

 7. När du koncentrerat stirrar djupt in i Bindans ögon så vågar han inget annat än att bjuda in dig. Du kan betrakta dig som inbjuden.

 8. Tack härliga du för en underbar blogg som alltid får en att antingen skratta eller gråta. Läser både din och syrrans blogg.Stor kram!

 9. Du hatar i princip att ta hand om alla dina ”babba babba tjock smock, kristsallbarn, missbrukar-adhd-och dyslektiker-dyskalkylibarn” men har du aldrig funderat över att ta reda på dina egna diagnoser?

  1. Bästa Ann!

   Vakna du vann! Det förstår ju alla att Maggan hatar sina barn och att hon själv har en oerhört komplicerad diagnos som förvisso inte verkar vara fastställd ännu.

   *Nej skojade med dig* – bäst att tydliggöra det ordentligt för humorgenen fastnade uppenbarligen inte hos dig. Om du har barn själv så lär du läsa genom raderna att kärleken bara lyser rätt igenom och borde gå rätt upp i även en aphjärna.

   Ägna dig nu lite åt dig själv och börja med att analysera vad du verkligen skrev om Maggan och hennes barn. Jag kan vara vass ibland när jag inte gillar vad vissa bloggare skriver men det får faktiskt finnas gränser och du har passerat den nu. Med råge! Förstår inte ett sådant uppenbart hat som du ger uttryck för. Svara för all del inte på detta. Vill inte att Maggans kommentatorsfält ska bli bjäbbigt men kunde inte låta bli att näpsa dig för du är helt ute och åker moped.

   1. Ja fy sjutton va rädd jag blir för sådana människor med detta tänk. Hur är det ens möjligt att ha ett sånt tänk? Jag finner inga ord och hoppas hoppas hoppas att det är någon med svårt sjuk humor eller är ett barn som sitter bakom tangenterna här

 10. Om du fortfarande har ont i höften så rekommenderar jag naprapat, jag gick till Napralogica och Jonas där. Han utförde magi med min onda höft, behövdes bara ett besök. De ligger vid Odenplan.

 11. Hej, min son var likadan på nätterna när han var liten, somnade och vaknade vid 23-00 på kvällarna och ville upp och röra på sig för att sedan somna vid 05-06 när man själv skulle upp till jobb. Vi gjorde allt, tänkte på vad han åt och tog kontakt med en psykolog, men inget hjälpte. Till slut så tog jag bort vällingen och då sov killen sin första heeeela natt och sedan dess så sov han bra. För han var det tydligen vällingen som ställde till det för honom, som man som god mor dunkade i honom på kvällarna. Kan vara värt att prova om du inte redan har gjort det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..