Nätshoppa, Isak, inspelning och julbord

I samarbete med MAT.SE, och reklam för ett smidigt sätt att handla

Julbord och familjehäng på FRIIBERGHS

Ljuvligt! Det är en tradition att vi åker ut dit varje år. Skaldjursjulbord, en magisk omgivning och väldigt avkopplande. Spela biljard, dricka glögg och sitta framför brasan

PS hittade det HÄR! gamla inlägget med gamla inlägg från julbord way back. Härligt att gå tillbaks och titta på alla fina bilder

Min älskade Isak julen 2010 på Friiberghs

Min vackra Isak. Isak var OERHÖRT närvarande i fredags. Både jag och Filip kunde känna honom. Det var som att han fanns i rummet med oss.

Isak älskade Friiberghs, tror att han vrider sig av frustration över att han inte är med oss längre

Tror du att de som gått före oss, besöker oss? Jag tror det. Isak verkligen vibrerade i luften, Fick ett tryck över bröstet och nästan andnöd. Så stark var det. Så närvarande var han.

Isak var med oss under fredag kväll, men under lördagen kände jag inte av honom alls

Jag är på väg till Älmhult för inspelning. Taxi, flyg, taxi, inspelning och tåg hem. Är på resande fot hela dagen

Filip och alla killarna stannade kvar, och ska hänga lite med Svedarna

Lägger ut en erbjudande från MAT.SE

Ett sponsrat inlägg där jag tipsa er alla om att nästa vecka finns det mängder av varor för 10 kr en ”tio kronors vecka” helt enkelt

Jag använde mig av MAT.se långt innan de kontakta mig för ett samarbete. GRYMT! Jag är lat, bor på andra våningen utan hiss, hatar att gå i matbutiker, kånka, och stå i kö. Snoriga ungar, svettigt och tidskrävande

Beställer man innan 23.59 så kommer det man handlat till dörren dagen efter.

Tvättmedel, skitpapper, mejerier och blöjor. Passade på att klicka hem lite saker inför kommande vecka i taxin

Haha och jag min idiot glömde att lägga in min egen rabattkod.

Ny kund? Då får du 200 i rabatt om du handlar för mer än 500kr rabattkod GRAAF och länk MAT.SE

Alla mina FAVORIT finns sparade på mitt konto. Enkelt och du sparar tid

Skriv GRAAF som rabattkod så får du det KALASBARA erbjudandet, om du är en ny kund

Får alltid tvångstankar att jag ska missa flighten när jag sitter utanför säkerhetskontrollen. Ska snart gå in, passade bara på att äta lite sushi. Självklart är kön superlång

Va stora mina vackra pojkar har blivit

Hittade den här fina bilden på mig och mamma från förra årets julbord.

Enda gången man läser tidning är när man flyger.

VISNING idag och igår…

Städa fint innan vi stack. Men glömde att gömma undan BAJSKORVS-prylen i hallen.

Pinsamt!! Alla spekulanter kommer ju tro att jag är dum i huvudet. Och inte speciellt välkomnande

FANTASTISK PUBLIK!! Vilka härliga människor i Älmhult.

Nu mina vänner ska jag vila en stund. Lyssna på lite bok, och vänta på mitt tåg.

Glöm nu inte bort att testa MAT.se jag kan faktisk garantera dig om du du INTE kommer bli besviken

Tack tjejer för att ni finns!!

Kram

 1. Är helt övertygad om att dom som lämnar oss för tidigt är hos oss som en tröst för att vi ska orka gå vidare. Tror att om man har den ynnesten att ”känna” dom brevid sig så får man otrolig styrka av det. Du har en fin familj men för dig kommer alltid nån fattas. Isaks närvaro ger dig kraft att orka. Kram susanne

 2. !Tror du att de som gått före oss, besöker oss?!

  Inte en susning. Inget som går att komma åt med nuvarande vetenskapliga metoder. Så jag säger varken bu eller bä. Jag är väl närmast någon slags agnostiker. Men oavsett hur det rent faktiskt förhåller sig så hjälper det ju i många fall den efterlevande och sörjande, och det är ju positivt…

 3. Pratade med en präst för ett tag sen inför en begraving. Han sa ”personer som dör , försvinner inte. Men deras tid på jorden/här hos oss tog slut”. Oavsett vad man tror på och hur man tror så tycker jag det var rätt så vackert sätt att förklara döden på.

 4. Hej underbara Magdalena! Måste passa på att säga att jag verkligen älskar din blogg och ditt sätt att skriva:)
  På den frågan svarar jag definitiv ja då jag själv upplever en massa saker. Håller just nu på att utveckla min medialitet och hoppa kunna arbeta med det i framtiden just för att kunna hjälpa andra som mist nära och kära. Hoppas att jag någon gång stöter på dig, du verkar vara en underbar person:)
  / 29-årig småbarnsmamma i Skåne

 5. Jag vill så gärna känna ett lugn av ”närvaron”, men jag är fortfarande rädd.. förlorade min nyfödda son för 10 år sen, & min mamma för 3,5 år.
  ❤️

 6. Jag inte bara tror, jag är övertygad! Jag tror däremot att inte alla uppfattar de som hälsar på oss… det beror lite på hur lätt vi har att lyssna in.

  Själv har jag inte något minne av att någon av de som gått före mig har hört av sig. Men maken, som inte alls har varit ”troende”, kunde känna att hans pappa stod och tittade på oss (det gjorde jag också ibland)… att han satte sig på sängkanten och att han pratade med honom i drömmarna. Man känner att det är en annan sorts drömmar. Inte som andra drömmar, utan mer verkliga. Som att det verkligen händer ”på riktigt”. Detta var bara en period när pappan precis hade gått bort. Sen avtog det. Varför vet jag inte. Kanske han inte ”behövdes” längre?

  Senare dog makens mamma. Då hände det också konstiga saker hos oss (andra). Dörrar som öppnades utan att någon var där (nej, det var inget vinddrag… haha), makens mobiltelefon ringde upp min när vi inte ens höll i dem (två gånger på raken, med bara 5 minuters mellanrum – det har aldrig hänt någon mer gång). Det är också enda gången som bonussonen har nämnt att han uppfattat något ”övernaturligt”. Han såg sin farmor sitta i samma rum som han sov i, där julstjärnan var tänd, när han vaknade en natt (han var vaken på riktigt, och han blev inte rädd). Idag kan maken känna av sin mamma då och då, men vi upplever inte några fysiska symptom längre (kanske har hon förstått att vi vet att hon finns där).

  Jag minns när du berättade att Isak hade gått över. Jag minns att jag bara ”visste” att han skulle ”komma tillbaka”… (även om det inte kunde ske på en gång) det känns därför extra fint att få höra att ni får uppleva det nu. Jag tror dessutom att våra kära kommer till oss i drömmarna för att där och då har vi som minst motstånd. Vi är mer fria i vårt varande där.

 7. Jag upplever att det finns en kanal just som när jag är på väg att somna eller vakna som ”de” är väldigt närvarande.Vi hr t o m en liten katt som hälsar på vår katt. Katten har aldrig hört till oss i familjen utan den bara ”är”.Både jag och vår katt kan se den.Min dotter är som en magnet. Hon drar till sig mediala människor, Det har hänt att medier kommit fram och pratat med mig om saker de absolut inte kan veta om henne.Äldre döda släktingar kom och berättade om hennes kommande liv när hon var baby.Hur man nu kan veta sånt i detaljer?Så tacksam för det.

  Så visst finns Isak hos dig.Prata med honom.Låt honom veta att du uppskattar hans besök,för de är verkligen på riktigt, det behöver du aldrig tveka om.Och gå till ett medium om du känner det, för det har hjälpt många,just det här att veta att de är ok.Men väl där kanske någon annan väljer att ge sig tillkänna, det hände en vän till mig.Man får vara beredd på att man kanske inte blir kontaktad av den man tror…

 8. Men gud så fin lägenhet ni har!
  Och ja, dom som gått över till alltet finns med oss ibland. Det var Isak som hälsade på för att ge dej kärlek och säga att du är inne på rätt väg… Det var min känsla i alla fall.

 9. Jag har fått bekräftelse av ett medium som var till oss i våras, att våra nära o kära besöker oss. Det var så klockrent. Vi kan känna det via den bortgångnes dofter, känna kramar av deras närvaro, man får bara en stark känsla av den personen. Ibland leker dom med elektrisiteten, eller barnens leksaker sätts igång av sig själv.
  Jag är helt säker på det❤ För mig är det bara skönt, en trygghet att dom finns nära oss.
  Kram fina Magdalena❤

 10. Hej Maggan
  Jag är säker på att dom som inte finns med oss längre besöker oss mellan varven Min kära make kommer igen som en fågel Satt på min balkong varje dag tidigare nu dyker han upp lite överallt OBS Jag har INTE blivit galen hihi Kram

 11. Bästa Maggan, tack för en bra blogg.
  Har följt dig under några år och du bjuder på dig själv på ett underbart sätt. Spontant och mänskligt.
  Blir ju såklart nyfiken på vart ni ska flytta eftersom ni har lägenheten på visning. Hoppas du kommer
  att fortsätta ditt bloggande oavsett var du flyttar. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..