Fredag, surfittor, varning för vikthets och ostrondate

Vilken härlig dag! Fredag. Älskar fredagar! På söndag har jag inspelning i Älmhult, så jag ska bara plugga manus och ta det lugnt idag.

Vi funderade på att åka till Västerås och Badhus kokpunkten. Bo på Steam hotell och mysa med de små killarna imorgon. Men det var tyvärr fullt. Inte ett rum ledigt. Visning på lägenheten hela helgen, så vi tänkte slå två flugor i en smäll.

Hälsade på pappa Pille på jobbet igår

Lugnt och stilla här hemma. En otrolig skillnad på att ha 2 eller 4 barn

När Lance och Tristan är hos sin far, lägger jag mig och sover med småkillarna. Tidiga kvällar och senare morgnar

Charlie var på bio med sin kusin Lukas igår. Jag, LoLo och Filip passade på att ha en romantisk date på Melanders..

Har varit så sugen på skaldjur de sista dagarna. Det är säkert sältan jag vill åt.

Så oerhört hungrig just nu. Tänker på mat hela dagarna. Kan inte få stopp på mig själv.

Magsäcken är stor som en svart sopsäck. Jäkla kryssning!! Har aldrig tryck i mig så mycket mat i mitt liv. 7 kilo har jag gått upp. Vågen närmar sig 70 kilo och min höft mår inte bra av det.

Måste våga vara hungrig. Krympa magsäcken, äta mindre portioner. Men det går inte. Kroppen bara skriker efter salt och kolhydrater

Vad ska du göra i helgen, något kul?

Själv så tänker jag bara på brunch, hotellfrukostbuffe och middag.

Varför kan jag inte äta 2 knäcke? Sluta där. Jag måste dränka dem i smör och äta minst 8 stycken? Matmissbruk med ett stort M

Fick lite bilder skickade till mig från Hälsomässan och min käre fotografkompis EERO.

Är jag GRAVID????

Jag måste på allvar gå och köpa en gravtest på apoteket. Kan man bli gravid trots spiral?

På riktigt. Jag känner inte igen människan på bilden. Den måste vara manipulerad? Jävla EEROS, hur kan han göra så här emot någon? Ska bryta kontakten med honom och blocka honom i mailen

Kommer garanterat aldrig ha den här outfiten igen..

Så här kände jag mig??

Vilken bild talar sanning?

ÅHHHH NU VIKTHETSAR GRAAFSKAN!! Tvi, ve och fasa!! JA det gör jag, men BARA om mig själv. DU får gärna vara tjock om DU vill.

NEJ jag gillar inte mig själv just nu. Jag har ont i kroppen. Mina höfter värker av alla extrakilon. Funderar på att köpa en permobil

En ond cirkel? Hur faan rör man på sig, när man INTE kan röra på sig. Måste hitta ett sätt som inte anstränger min onda höft.

REKLAM FÖR GRÖNT KAFFE

PLUS är iallafall min boost, det gröna kaffet tar bort mitt sötsug! Så godis, bullar och kakor äter jag inte. Det är bara chipsen, salta pinnarna och all gräddpastan som går ner.

Jojo-bantare är jag. Textade Sophie och frågade om hon hade tid för Cool sculpting idag. Nix. Det hade hon inte.

Quick-fix, fuska! Frysa bort ryggen kan ju vara ett allternativ? Känns som ett tungt sköldpaddsskal av valkar.

-Fullt sa Sophie!

Förlåt! Jag ska lägga ner gnället. Ligger bara och tänker högt. Skriver innan jag hunnit tänka tyst. Måste tänka och sanera mina tankar innan jag skriver. Annars blir folk sura. Förlåt!

Men det är väl ändå inga unga flickor som är här in och läser? (Jag ät en dålig förebild som hetsar till smalhet) de flesta av er är väl kärringar som jag? Och ni vet ju hur ämnesomsättningen blir efter 42

SUCK!

Nyttig och sund ska jag bli. Sluta jojo-leva. Äta hälsomat, squörta, 5:2 LCHF, smoothies

Jag LOVAR mig själv att börja på måndag!

Dagens outfit Fattar faktisk på allvar INTE varför rövlappen BINDEFELDT aldrig bjuder mig till ELLE-galan…

Skicka prylar hem, som de vill att jag ska göra reklam för här på bloggen? Då duger jag. Men till galan? Nehee

På MÅNDAG börjar mitt nya liv!

(Reklam för en present jag fick av en kompis idag!!)

Stod utanför dörren när jag skulle gå ut med hunden

Dagens hetsätarpris går till dig min underbara vän! Vilket litet julklappskit

PS DRÖMHUS I love you! Du känner mig alldeles för väl

Höjden av äcklighet?? När man beställer två rätter och tar hem det. Låtsas som om man har lunchsällskap.

Det äckligaste??? Det var att jag fejkpratade i telefonen när jag beställde

– ”Åhh älskling vad är du sugen på” ok! Då tar vi en sån oxå” puss puss

Äcklas av mig själv!! Jag måste söka hjälp! Typ hypnos eller något

 1. Strul med stresshormonet kortisol ger bla saltsug och kan kollas med ett enkelt kortisoltest. Mia Lundin skriver jättebra om kortisol på sin hemsida.

 2. Du är helt underbar! Sluta aldrig att vara dig själv oavsett vad vissa surtanter skriver. Men du skulle bara veta vad som händer med ämnesomsättningen efter 50… Ha en bra helg, kram ❤

 3. Jag är 26 och läser! Men inte lider jag av det! Alla har vi olika ideal hur vi vill se ut, du hetsar ju inga andra att gå ner i vikt. Du trivs bara inte med extra kilon. Inget fel med det! Kör på din grej och skit i alla skitnödiga människor! Du är fantastik, älskar att följa dig på insta och här, mkt för att du är så lik min mamma till sättet ( och antar indirekt mig då med)! Fortsätt vara den du är Maggan! Du är grym!

 4. Förstår din frustration ang. ond höft och att det leder till att inte kunna träna.
  Jag har själv haft problem med ont i höger höft och ländrygg i ca 2 år. Gått hos olika naprapater, sjukgymnast massör, samt gjort röntgen på rygg vilket visade ingenting.
  Till sist prövade jag att gå till min gamla naprapat som jag besökte när jag var yngre. Han kikade på mig när jag stod upp och konstaterade direkt att jag pronerade min vänstra fot och det i sin tur leder till ont i vänster knä och kompensations smärta i höger höft. Köpte nya promenadskor (som han godkände) samt gjutna sulor till dessa. Efter några besök hos honom kände jag stor förbättring. Nu när jag vet att jag inte får gå i platta skor och ska alltid ha hålfotsinlägg så ser jag en ljusning igen.
  Mitt tips till dig är alltså att en naprapat ska kolla dina fötter
  Jag hejar på dig snyggMaggan! Fortsätt vara du och gör som du vill och känner. Skit i alla energislukande gnällmoster som inte har något bättre för sig än att just gnälla.

  Kram kram

 5. Känner med dig. Själv ställde jag mig på vågen i morse. Jag har inte heller övervikt, men skulle gärna gå ned 3-4 kg, men jag har som du svårt med att sluta med kolhydraterna även om jag har dragit ned på dem. I ett par dagar har jag varit konstant hungrig. Så jag lider med dig. Det är svårt med suget.

 6. Hade spiral i 13 år , ingen mens på 4 mån trodde jag kommit i klimakteriet då var jag 43 år , men då kom vår sladdis. Detta var 13 år sen. Så nu är vi harmoni
  Med tjejtonårshumör o klimakterihumör. Har en tjej som är 33 år och två söner 31 o 27 år. Och så lite barnbarn .Häpp så kan de gå.

 7. Hej!

  Tipsar om Djurönäset till helgen 40 min från stan ! Stor pool för bad! spa och bastulandskap för avkoppling , fantastisk natur runt knuten
  / MG

 8. Hej Maggan!

  Älskar din blogg, skriver aldrig här men läser din blogg dagligen 🙂
  Jag har två kompisar som blivit gravida trots spiral, min kompis visade mig ultraljudsbilden där spiralen låg så fint bredvid det lilla fostret 😉

 9. Hej Magdalena!

  När du känner dig redo är det bara att ringa mig. En egen hälsocoach är jättebra att ha när man vill ta tag i sin hälsa! 🙂 Jag kan ge dig tips och råd, och hjälpa dig ta dig an ditt ”knäckemonster” en gång för alla!

  Allt gott!
  //Lotta

 10. Precis så där känner jag mig ofta. Nej vi är inte matmissbrukare Maggan. Vi är matnjutare. Livsnjutare. Säger jag och sätter mig på tränings cykeln och cyklar tills jag nästan kräks. Tränings cykel är toppen. Bränner fett som fan och man svettas som en gris. Sen kan man se en film samtidigt.

 11. Varför så elak mot dig själv? Hetsa mindre över vikten så går du ner, jag kör 16:8 fasta och går ner varje dag utan krångel eller hunger.

 12. Älskar att läsa sin blogg! Öppen ärlig och fräck på ett bra sätt! Fortsätt att vara just du!!! Fin pepparkaksburk från Arbrå Ångbageri!!
  34-åringen från Arbrå.!

 13. Haha. Alla har vi de där dagarna. Säkert bara lite pms svullen. Du kommer hitta tillbaka till din vikt om du bara inte är så stressad. Kram!

 14. Hehe i love u du är så jäkla häftig och ärlig, tror mååånga känner igen sig i det du beskriver, jag iaf. En sån som du skulle man haft som vän….

 15. Haha! Permobil..! 🙂
  Jag brukar kalla mitt ryggfläsk på sidorna för kycklingfiléer för så ser det ut 😉
  Älskar din blogg och dina kapslar.

 16. Du bär upp de där 70 kilona väldigt väl Maggan! Snygg som få…
  Hoppas du får bukt med det onda och önskar dig en go fredag!

 17. Du är för härlig tack för att jag får ett gott skratt!
  Angående vikten så är det tyvärr svårare ju äldre men blir om det är någon tröst
  Hälsningar från en 60 +som har svårt att gå ner i vikt samt lider av utmattningssyndrom !
  Men att få läsa din blogg ger mig ett skratt iallafall
  Ha en bra helg kram

 18. Har förstått av några inlägg , här och på insta, att du inte mår så bra. ( jag kanske har fel, förlåt i så fall)Men du vet, att du vänder detta du har gjort det förut . Man får må som du gör, ett tag. Ont i kroppen , det har jag varje dag. Men så fort träningen är i gång , när jag blir varm så funkar det. Äta lite mindre, nyttigare. Det gör du i morgon. Kram på dig!

 19. Herre gud jag dör av skratt!!! Du sätter ord på allt jag känner,och man får känna så allt annat är ljug för sig själv när man inte är kompis med sin kropp.TOPPEN ÄR DU!! Ha en härlig helg kraaam

 20. Haha du är ju underbar, vilken humor! Jag älskar att läsa allt du skriver! Apropå din höft, vet du vad som utlöser smärtan? Kan verkligen rekomendera dig att gå till Magnus Bergström som är utbildad inom DNS hos Victoryklinikerna, Kungsholmen. Han utförde magi för min kropp, har knappt ont alls nå mer.

 21. Det är just såna här inlägg som gör att jag älskar dig!!!
  Ärligt och öppet, ofiltrerat och gnälligt. Love it love it love you! ❤️
  Ha en god fredag nu med minst 2 olika sorters chips! Puss

 22. Jag och de flesta jag känner läser din blogg, vi är 22-25 år hahaha än inga kärringar men lika glada i dig flr det! Du är BÄST

 23. Hej Maggan! Jag är 27 år och har läst din blogg i flera år, har aldrig tagit ”skada” av att du är öppen och ärlig om vikt, bantning osv Var och en får göra som dom vill. Har för mig att du skrivit att du tar någon form av ”psykmedicin” i så fall så kan den säkert öka aptiten en hel del. Värt att kolla upp iaf jag tycker iofs att du är fin som du är men man måste ju må bra själv också. Ha en go helg, du är grym! ❣️

 24. Älskade människa! Vi är nog många som känner igen oss… När jag är sugen på smågodis händer det att jag lägger det i tre påsar och låtsar att det är till barnen…

 25. Va ?? Du är såå vacker på bilden som din kompis tog och ännu läckrare på bilderna längst ner med hel leopard, haha, älskar din själv ironi. Hoppas att du får en härlig helg och att det går bra med er fina Lgh. KRAM

 26. Haha underbart 😀 är precis likadan, har svårt att stå emot..ska också bruka allvar på måndag med kosten, vad kör du för att gå ner? Är det Lchf? funderar på det eller 16:8..Ha en skön helg!

 27. Hej
  Sedan jag börja med medicin mot ångest så har jag snabbt gått upp 5 kg och har aldrig haft problem med vikten innan. Men känner att jag måste ha medicinen så då får man stå ut med några kilo. Det är så svårt att gå ner ett par kilo det har satt sig på så fel ställen.

 28. Det där med bilder är helt sjukt för man kan se ut som totalt två olika personer beroende på infallsvinklar (vi alla har nog rakat ut för detta) men minns en gång när en lokal tidning hade publicerat en bild på mig som blev lite fel då de hade nog dragit bilden åt sidorna för att den skulle få plats. Jag såg ut som att jag var 1 meter kortare och 30 kg bredare.
  När min egna mamma såg artikeln hade hon kommenterat detta till sin kollega med ”min dotter lär inte vara nöjd med den här bilden”. Hahaha!
  Kunde dock inte annat än att skratta åt den själv =)
  Vad vore livet utan humor? Bästa medicinen är att skratta åt sig själv … <3

 29. I simply love you och din blogg är den enda jag läser just nu,dels på grund av att jag inte hinner läsa fler men anledningen till att jag exklusivt valt ut just din är att den är så äkta,så uppriktig,så mixad av allt det som ..ja,livet innehåller.

  Tänker också börja på måndag..

  Kram från en medsyster

 30. Skrattar så jag kvider och högläser för maken. Jag är i -”fuck jag bestämmer själv åldern”- har gått ner 10 pannor, drar i mig citronvatten på morron, sen en mugg rödbetsjuice sen 3-5 dl benbuljong på nöt helst – med ledbrosk osv som jag sjuder i 24-48 timmar med gurkmeja lök morötter vitlök ingefärsrot färsk, o lite andra rotfrukter, vitpeppar kryddpeppar stjärnanus lagerblad halverade ekologiska citroner osv. Silar ifrån göfset, ställer ut att kallna, tar bort fettkakan då buljongen svalnat å voila har jag en finfin buljong som ska riktigt dallra då den är kall, då innehåller den nyttigheter som hjälper ben ligament osv. Sen fryser jag ner i plastburkar så varje plastbrk innehåller 2 dgrs ransoner och tar upp eftersom från frysen. Klarar mig på detta till middan med ett mellis emellan en frukt eller en bit kalvsylta (innehåller åxå gelatin som man vill åt) Fin hy får man på köpet!

  Och du, betänk att så länge inte din partner behöver strö ut Samarin för å hitta rätt veck att förlusta sig med/i- så äre lugnt. Trevlig helg —
  Fotnot jag skrev stjärnanus med flit, så dålig humor har jag -ingår åxå i ålderskontot och det kunde varit värre #stjärtanus

 31. Haha skrattar ihjäl mig åt dig! Du är så underbar & rolig jag är förresten 26 och älskar din blogg
  Började idag att köra jucie fasta, köpte grönsaker för flera hundra spänn och funderar på att ge upp efter första juicen men tänker att t om måndag klarar jag så jag kan kickstarta min kropp med bra mat då!
  Du klarar det också ❤️

 32. Herregud, jag skrattar så jag gråter. Jag följer din blogg men har aldrig kommenterat, inte känt det nödvändigt. Men idag toppar du allt, jag verkligen skrattade högt ❤️❤️❤️

 33. Hahaha JAG ÄLSKAR DEJ!! Du e så jävla roligdu e inte ensam om såna här tankar direkt men de e ju få som berättar om det på sina ytliga bloggar,du e så äkta,bästa MagganSkål! o God Fredag

 34. Läser din blogg VARJE DAG!!! LOVE IT!!!!
  Du är härlig och öppen!
  Vet inte vad du käkar för ”psykmedicin” men en vanlig biverkan på dom flesta är tyvärr viktuppgång.
  Jag käkade sertralin, och gick upp 20!!!! Kilo på 6 månader!!
  HEMSKT! Jag tänkte på mat konstant! En riktig dödshunger. Åt som jag aldrig sett mat förut. Trots att jag precis klämt i mig 4 kexchoklad precis innan.

   1. Jag åt också Sertralin under ett års tid och gick upp 20 kg. Annars har jag under hela mitt vuxna liv (bortsett från graviditeter) hållt mig runt 65 kg vilket var en bra vikt på just mig, jag hade former men var smal, men inte mager. Sen sa det bara tjoff så satt jag här som en trind missnöjd köttbulle och misströstade! Är helt övertygad om att det beror på medicinen!
    När jag slutade med medicinen så hade jag inte orken att ta tag i vikten men nu ett år senare har jag kommit igång. Nu ska ”min” vikt återerövras, 86kg ska ner till 65….Vojne, vojne

   2. Ah. Jag hade för mig det. Den är skitbra för ångest. Men när man går upp från 60 kilo till 80… DET är INTE kul!
    Jag slutade med den. Fick citalopram ist. Körde 16:8 nästan ett år och nu äntligen är kilona borta! Tycker att den medicinen är hemsk! Be att få byta. Så ska man inte må.

 35. Herregud det kunde varit jag som skrivit detta , måste gå ner 10 kg NU helst IGÅR mår så kass över dessa jäkla kg som smugit sig på , eller smugit och smugit 🙁 det gick faktiskt rätt snabbt . Ätstörning de luxe det är JAG och snart är det Jul Hujedamig Vi börjar på Måndag Maggan ❤️

 36. Bästa Maggot. Nu måste jag skriva en rad eller två. Har läst din blogg i många år men håller mig undan kommentarsfältet. Du är totalt genomunderbar! Din blogg är det första jag läser på morgonen (kliver upp före fan) Älskar hur du bjuder på dig själv. Sällan man lämnar sidan utan ett frustgarv!

  Här uppe i norr har vi fått 3 dm snö idag. Love it!

  Kram från Sara i Boden <3

 37. Hej Maggan!

  Jag tror att det kan vara så att det är dina Sertralin som spökar med dig när du känner dig tokhungrig.
  Jag har själv ätit dem och jag gick upp 10kg på bara några få månader 🙁
  Men dom tabletterna resulterade i att jag mådde bra i sinnet men inte i kroppen.,

  Jag hoppas du hittar en balans snart, det förtjänar du
  Stor kram ❤️

  1. Dessvärre är det fortfarande inte tabletterna som gör att du ökar i vikt. Det är det överskott av kalorier som ger viktökningen

   Om hungern ökar, så är det bara helt enkelt att försöka att inte äta hela tiden. Magsäcken kommer att krympa o hungerskänslorna minskar.

   Maggan har lätt att gå upp i vikt o binda på sig vätska. Därav måste hon hålla strikt kost året runt om hon vill hålla formen.

   Jag tycker att hon är fin som hon är.

 38. du är bara så helt underbar ❤️❤️❤️ älskar alla dina underbara kommentarer som säkerligen gnager hos en del personer som inte förstår din underbara humor

 39. du är bara så helt underbar ❤️❤️❤️ älskar alla dina underbara kommentarer som säkerligen gnager hos en del personer som inte förstår din underbara humor har kommenterat detta förut men behövs igen

 40. Du är ju bara bäst .
  Vänta du tills du kommer över 50 ( typ 55) – då ska du få se vad som händer med kroppen.
  Vill du se en riktig jäkla mage så titta på min , jag lovar att du skulle få dig ett gott skratt 😉 …..själv gråter jag en skvätt över min ‘fördärvade kropp ‘ ,jag som alltid varit smal har blivit en liten köttbulle med två armar och ben.
  Men man ska väl bara vara glad att man är frisk och lever ……antar jag ( bitterheten lyser igenom) .
  Kram på dig

 41. Ha, ha, ha hög igenkänningsfaktor ;)! Mitt stora dilemma är jag ska i en bikini 27 dec och HUR ska jag gå ner 10 kg innan dess???? Ligger redan +7 kg sen i juni!!!! Varför är det så svårt???? Finns det qickfix? Sitter här och äter frukt och vägrar vin och godis… Funderar på att sova för det är SÅÅÅÅÅ trist just nu…

  Ha en fin helg och tack för att du visar att det finns fler gamla tanter som sliter med kilona 😉

  / Marie

 42. Nä vet du Maggan vi är nog fler än tanter som läser din blogg (åtminstone tror jag inte att jag klassas som tant än med mina unga 31år) 😉 och jag ÄLSKAR din blogg, det är faktiskt den ENDA bloggen jag läser regelbundet! Sitter bakom telefonen och både skrattar och snyftar för mig själv när jag läser din råa och härliga ärlighet! Det bästa jag vet är när du skriver om dialoger du haft med din man! Du driver en riktig knäpp på näsan blogg för alla PK människor i samhället, fortsätt vara den du är och fortsätt skriva precis som du gör hälsningar en trogen följare

 43. HERREGUD!!! Du är ju exakt som mig… jag brukar oxå fejkprata i telefonen när jag ska göra något liknande eller på ica maxi, ta självscanning sä man slipper skämmas när man fuskar hahaha

 44. Det är tyvärr dina antidepp tabletter som gett dig allt sug och extra fluff. Har haft samma sak. Gick upp 10 kg av mina och alltid sugen på nåt. Bästa lunchen var himmelskt massa finnchrisps med smör och äggskivor

 45. Har läst din blogg sen starten! Du är så ärlig & helt fantastisk❤ kämpar själv på med vikten sen jag gått upp massor i vikt av cortison, så förstår dig precis. Det första jag tänker på när jag vaknar på morgonen är: vad för gott ska jag äta idag

  Kram & lycka till med försäljning av lägenheten

 46. Har själv jojobantat tills jag började på viktväktarna. Man kan äta allt och även ta ett glas vin och går ner i vikt! Har hållt min nya vikt i 5 år nu. Prova och tack för att du är du

 47. Du är ju så rolig och naturlig! Fortsätt vara dig själv! Vacker är du oavsett +kg eller inte! Önskar dig och din familj det bästa! ☀️☀️

 48. Hahaa, så förbannat rolig! Låtsas prata med en påhittad älskling och beställa dubbla matportioner, haha 😀 Snygg oavsett kilon men jag fattar precis känslan. Been there, done that! Ha en fin lördag!

 49. Igenkänning… men användandet av ordet fi**or var kanske inte det smartaste, särskilt inte i dessa #metoo-dagar eller vad tycker du?

 50. Hej Maggan! Vad var det för speciellt med muggen där det stod ” surfitta” på förutom könsordet då?
  Vad det bara en kul grej eller nåt syfte i nåt sammanhang jag missat? Annars så tänker jag att det inte är så käckt att ha den muggen framme i ett hem med små barn. Jag är allt annat än en ” pretto” o har en ganska grov o sjuk humor men är uppriktigt sagt nu så jävla trött på ordet fitta!

  Ordet är nedsättande om kvinnor och passar sig inte att använda i dessa tider som nu när vi vill förkasta allt negativt i vår värld om sexuella trakasserier och annat kvinnoförtryck. Så länge vi kvinnor själva slänger oss med ordet även om det är på skämt så syns ordet o många män klarar inte av att särskilja på skämt o allvar det har vi sett länge nu.

  Bara en reflektion ..

 51. Hejsan Magdalena
  Vi är sååå många som kämpar med extrakilona. Jag har återkommande gått upp och ned som en jojjo 20 – 25 kg genom åren – precis som du beskriver. Inte kul alls. Jag lyckades aldrig. Skämdes något enormt. Men jag har faktiskt hittat ett sätt att få bukt med de här hemska kilona som älskar sig att klistra sig mot min kropp. Det är enkelt . Kaloriberäkning.
  Slankas måltidersättningar – finns som så goda soppor, shakes, puddingar och måltidsbitar. Det som skiljer Slanka mot övriga segment inom samma produktsortiment är att Slanka inte innehåller varken aspartam, gluten eller sojamjöl.
  Tidigare har jag också provat alla dieter – det finns inga genvägar. Men det finns lättare sätt. Man kan jobba med kroppen. Man kan äta god mat och man kan utnyttja ketonkroppar för att gå ned i vikt.

  De första 3-4 dagarna kan vara tuffa – men då kan man äta kalorifria shiratakenudlar för att underlätta omställningen för att kroppen ska omställa sig att förbränna kolhydrater till att istället att förbränna fett.
  Magdalena – kolla in våra modeller och deras otroliga resultat – du uttrycker deras längtan – Maggan kom igen nu – jag hjälper dig – kram Jeanette

 52. Det skrivs om Lance att han är 17år men han är väl endast 16år Magdalena?

  Du är en fantastisk kvinna och ödmjuk.
  Dessutom vackrare än vackrast i alla dina olika vikter.
  Älska dig själv!

 53. Tack för att du finns och att du bjuder på dig själv. Blir så trött på alla dessa bloggerskor som ska se så jävla pretti hela tiden , posar och putar med läpparna. Men visst nu är jag 36 och har självförtroende nog att inte vara fröken perfekt det kanske dom oxå får när dom är 30+.

 54. Åh känner igen mig!! För 1 år sedan började jag äta sertralin,gick upp 10 kg inom ett halvår,blev äcklad av mig själv att jag tänkte på mat 24/7!!! Tog kontakt med läkaren och fick testa en ny medicin som man inte skulle öka i vikt på( flouxitine) heter medicinen,är egentligen till folk som har bullemi men fungerar även mot ångest eller social fobi . Nu när jag äter den e hah knappt aldrig hungrig 🙂 PS,tycker du är totalt grym och underbar och älskar din humor!!! Ds

 55. Cykel på gym eller crosstrainer. Bra att styrketräna med. Jag tycker du är jättefin och ser inte några extrakilon men jag är dålig på det. Men mår du dåligt och har ont så är det väl bra att göra något åt det.

 56. Fattar att du skämtar, men tycker du är väl hård mot dig själv. Bilden med leoklänningen är mönstrets ”fel”, blir en enda kaka på alla, oavsett kroppsform med det mönstret. Du är fin som du är och xtra fluffet som du själv känner av, kommer försvinna efterhand, du äter ju inte ” kryssningsmeny” varje dag nu ju;)

 57. Har precis med hamnat på 70 kilo och tänker precis som du, så uppfriskande och igenkännande att få läsa om någon annan som går med samma tankar! Har med höftproblem och går i väntan på operation. Men smärtan gör ju allt till en ond cirkel när man inte kan röra sig och så hittar man tröst i maten! Imorgon är det måndag och jag tänker som du, nya tag. Blir peppad av dig:)

  Var hos frisören häromdagen och hon sa att hon aldrig sett någons hår växa så snabbt som mitt. Definitivt tack vare 5 månaders all in one beauty. Det har vuxit mer på dessa månader än vad de gjort de senaste åren, så glad!

  Tack för bästa bloggen!

 58. Jag dööör av din ”fashion”- film på insta. Filips blick! Syns att han är van vid….och LoLo bara tittar. Har kollat den flera gånger. Känner igen mig på nåt sätt. Tacktack

 59. Hej Magdalena! Jag är en sporadisk följare av din blogg men senaste tiden följer jag dig mer regelbundet. Och jag vill bara säga TACK❤. Jag gillar ditt ärliga sätt och att du bjuder in i ditt liv på ett sånt härligt ärligt sätt.
  Efter det senaste så vill jag bara säga sträck på dig kvinna och var stolt över dig. I stället för att stressa för några klädsamna extra kilon så tänk på er härliga resa med glädje. Du kan inte göra allt på en gång.
  Ta hand om dig och dina fina killar.
  En hälsning från en drygt 42 årig medmänniska som ärligt måste säga att jag beundrar dig

 60. Hahah
  Jag är nyss fyllda 30, men älskar din blogg! Och nu ska du få höra nått djävulskt orättvist: Jag går ner när jag bara äter skit, typ mackor och godis och annat ”förbjudet”. Vet inte vad det är? Tränar jag hårt och äter mer strikt är det en helt annan femma för mig, förmodligen för jag äter mer i det fallet. Men jag har ju 10 år kvar sen kanske jag också är där…

  Tack för att du är du Maggan ❤️

 61. Det skulle vara så intressant att se vad som händer bland kommentarerna om du skrev ett inlägg om att du gått ner 10kg och några smickrande bilder på det….
  På något vis så älskar alla någon som går upp i vikt 🙂

 62. Har aldrig någonsin kommenterat innan.. vet inte riktigt varför jag gör det nu. Men jag måste säga att du är fan bäst! Din blogg gör mig så glad, små skrattar igenkännande för mig själv!
  På måndag kör vi! Haha

 63. Jag är faktiskt 23 och läser din blogg regelbundet haha! Kanske yngst här? Din blogg är nog den minst skadliga av alla de jag läser. Tack vare att du är så ärlig och skön 😀 Kram

 64. Hej Magdalena!

  Du är ju hur vacker som helst, men förstår den känslan men att bära några extrakilon.
  Jag har dragit på mig ca 6 kilo som inte vill försvinna och har ont i mina knän och känner mig allmänt trött och tung.
  Det värsta är att jag är väldigt matglad, älskar verkligen mat och har inget naturligt stopp.
  Älskar att du delar med dig av dina känslor och ”brister” tänk om fler vore som du!
  Många kramar Camilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..