Reklam? Sexism, rasism?

Det gick bra igår! Tack för alla tandläkarelyckönskningar!

En bloggkollega där ute i nätrymden, uppmanar sina läsare att anmäla mig till RO och konsumentverket idag, för att jag glömde att skriva {samarbete} i rubriken på kaffe-instagramreklamfilmen i förrgår

Jag brukar vara så JÄVLA noga med sådant. Betalar för mig, fullpriser, eller inköpspris, sköta mig, jag tar inga jäkla mutor och märker alltid ut, vad som är vad.

Jag är inte mer än människa. Kunden/pr-bolaget gnällde över ”storleken på filmen” blaaa-blaa ungarna skrek, hunden pissa å sket, jag raderade, postade igen och GLÖMDE till allas ve’å’fasa skriva ut {samarbete} i den nya texten

Så jäkla ledsen! Men även jag är mänsklig, och INGEN missade väl att det faktiskt var en reklamfilm?

Sorry! Det är ändrat nu. Förhoppningvis ska det inte hända igen. Förlåt om jag skapat förvirring och oreda på the world wide wbb.

MEN jag måstelov att säga i samma andetag ”Fy FAAN vad jag är trött på ALL denna jävla Golgata’ lynch’mobb som breder ut sig i Sverige. Jäfla asätare rentutsagt!

Fis? Så är du rasist, sexist, ett monster?

Vågar vi leva? Eller är det farligt och olagligt? Ska vi vara korrekta/skitnödiga så är ju allt i min blogg reklam? Åt en burk keso på en bild igår. Kan ju misstolkas.

Den här lilla körven har varit vaken och gjort sattyg halva natten. Jag är så oerhört trött! När ska han börja sova?

Reklam för att inte skaffa barn?

Jag la ut en skojkontaktannons på min väninna (Catta som klipper mitt hår) på Instagram igår ( hon har asiatiskt ursprung) Vi gjorde det TILLSAMMANS

Min första SJUKA tanke var?? Hjälp, kan detta tolkas fel, vridas, göras äckligt, kränka nån jävel? Förknippas med ”gubbsnusk som åker till Thailand och skaffar fruar????” Kan någon ta illa upp??

FATTAR DU HUR SJUKT VÅRAT SAMHÄLLE BÖRJAR BLI?

Jag har på riktigt böjar få nog. Kräks över denna jävla PK-tvångströja jag är påtvingad.

Filip bjöd oss på finresturang igårkväll.

Vi hade en visning på lägenheten och kunde inte vara hemma.

Har skit’it vatten hela dagen. Måste ha varit något dåligt jag fick i mig. Det har bokstavligen sprutat ur fin-arslet

Favoritglasögonen!!

Älskar mina runda Rayban!

Reklam?

Nix?

För att undvika falska påhopp, va tycker du? Ska vi bloggare börja redovisa med kvitton i alla inlägg vi gör?

Glasögon:

Eller:

Ingen bjudmiddag! BARA en enkel skita-på-sig-fin-middag-fried-rice-måltid

NNNEEEJ! Mina Miss Tunica tunikor? De syns på varje bild under kryssningen

(som hon säääääääääkerligen var sponsrad på!??? )

DEEEEEEEE Måste vara gratis, spons??

Va tycker ni?

Reklam för biltapeter, däckspegel, sminkborstar, jeans, leklåda, glimt av gråochtråkig fasad i Vasastan

Lite rolig rygg på den här tröjan.

(Reklam för rolig rygg)

Som ett litet fint veck (fick dock inte till bilden med det fina vecket ordentligt)

Jobbar hemifrån idag, från soffan och toalettstolen. Toalettpapper LIDL (reklam? Det kändes faan som sandpapprar mot skinkorna) ICKE-REKLAM?

Va gör du en dag som denna?

Jessica kom förbi på besök!

Reklam för låda och en sexistisk bild på en blondin (hon pose’ar lite porrigt med sitt högra ben samtidigt som ”hon går på gatan”) SEXISM?

Reklam för bok och många barn i sängen! Vad hade Anna Wahlgren sagt????

Nu mina vänner ska jag ta en promenad, med Sten. Lyssna på min grymt spännande ljudbok. REKLAM

Sen hämta barn. Måste ta på mig en blöja. UTIfallifall jag skiter ner mig

Reklam för Pampers pants

Nu jävlar ska det bråkas i kommentarsfältet. Gör va faan ni vill, jag är så förbannat trött på er. Du som sitter därbakom skärmen, klappar katter och letar fel hos andra.

På med ett leende! Sprid lite glädje! Krama en vän och bjud på en komplimang istället.

Ps: Ett förslag på ”rubrik-film” inför varje kommande sponsrat reklaminlägg? Ingen kan missa, och går att ses med ”olika” färg på glasögonen?

STOR KRAM och på återseende, till alla erandra❤️

Till er som inte fattar ironin eller poängen klicka HÄR! ( detta är min legend och dramatiska förebild)

 1. Att folk orkar hålla på .

  Är så trött på negativa människor.

  Om man stör sig på en människa så läs inte dennes blogg.
  Är ju ett val man gör själv ?

  Eller erkänn nu Magdalena .

  Du tvingar oss att följa dig .. <3

 2. Alltså på riktigt, hur orkar folk..?! Fattar ingenting…..
  Du får trösta dig med att de förmodligen lever ett jäkligt tråkigt och innehållslöst liv….
  <3 <3 <3

 3. Asså du e så jävla bäst!! Hahahahaha!! Älskar din humor o ditt sätt att driva med dessa bittra korrekta avundsjuka sura människor!! Va bara du, för du är såååå bra!!! Återkom gärna om Pampers va bra o och om dom höll tätt

 4. Jag hoppas och tror att de flesta inte bryr sig om om du skrivit samarbete , reklam eller något annat,
  vi läser din blogg för att vi gillar dig och den underhållning du bjuder på.
  Kram !

 5. Hej.
  Jag gillar verkligen din blogg vill jag först o främst skriva!
  MEN om man går lite djupare in i den här ”reklammarkeringsfrågan” så är ju det här ett stort problem på nätet idag. Unga, osäkra tjejer läser om andra unga tjejer. De ser kläder, smink, inredning, weekendresor, hotellnätter mm mm.
  Människan är inte mer avancerat funtad än att dessa unga kvinnor jämför, jämför o jämför. Hur har hon råd? Oj vad lyckig/snygg/fint hem hon har!
  Tog ett bra tag innan jag själv förstod att AHAA det är reklam.. Så nej jag tycker det inte är mer än rätt att markera NÄR det väl är reklam!

 6. Hej Maggan! Du är toppen! Själv är jag med sååååå jävla trött på alla PK människor som får bränsle av att påpeka ALLT. Tragiska söndriga avundsjuka människor,som inte kan läsa något utan att hitta fel. Jag har varken FB insta eller blogg,men ser ju hur det ser ut på nätet och jag blir störd på all skit människor få ta. Alla reagerar olika på olika saker så är det bara,men tycker att man skall tänka sig för innan man gör inlägg där man man faktisk fattar att detta var ett ironiskt skämt. Man har olika humor älskar din. KRAAAAAM

 7. Magda 🙂 Du är så galet bäst…. Att du bara orkar hålla på att blogga efter alla häxjakter som är?

  Vad jag vet så lever vi i ett fritt land.. Stör man sig på det du gör så behöver man ju faktiskt inte besöka din blogg… Då går man vidare i livet…

  Men jag tänker inte lämna din blogg, inte för allt smör i Småland… Fortsätt vara du och skit i de som stjäl din härliga energi, lägg den på oss hängivna bloggläsare som tycker du är bäst <3

 8. Haha du är så jävla rolig!! Första hjärtliga skrattet från mig på flera veckor (sjukskriven för utmattningssyndrom just nu och mår oftast som en påse med härsket kobajs). Tack Maggan! ❤️

 9. Å hjääälp ha ha ha där härmade du Gunilla Persson bra när hon gör sina ”monologer” ha ha ha :))))

  Ja du, är världen snart mer full av trångsynta avundsjuka människor?? än godhjärtade… tycker det mesta får proportioner så folk backar för att hamna i fel läge…

  Jan Malmsjö var med på Nyhetsmorron nyss, han berättade en händelse från et tid sedan, då han sa till en ung kvinna hur bra & vackert hon hade framför något (jag mins inte exakt vad) & pussade henne på kinden, & i direksändning nu då på 4:an, sa han: -Jag hoppas att jag inte kommer blir Polisanmäld för pussen, att den unga kvinnan inte misstolkade händelsen… Meeto kan åxå få många att bli rädda… läskig tid vi går till mötes 😮 🙁

  Förstår dej, det måste vara jobbigt att hela tiden se dessa ”spyor” i kommentarsfältet 🙁 🙁

  Var den du är!! <3 se förbi & låt oss andra läsa din Blogg med humor, glädje, tokigheter, sorg & annat :))

  Från mej kommer dock bara en STOOOOOR varm kram!! & få se?…. heter du Gunilla??? mohaaaaa ha ha ha :))))

 10. Du är den ROLIGASTE jag vet. Klyschigt måhända, men folk är bara avundsjuka. Dumma i huvudet som inte kan rikta sin energi mot något produktivt som driver dem själva framåt istället. Jag har i alla fall BARA positiva saker att säga till dig. Fantastiskt SKÖN, ROLIG, SNYGG och duktig på att bolla JÄVLIGT många bollar på samma gång. All heder till dig och sluta inte blogga för då blir jag ledsen :))) Kramhej

 11. Alltså du är en fantastisk människa, ärlig, rolig och helt underbar!! Du Skriver om både jobbiga & lyckliga stunder i livet, precis som livet är.
  Sluta aldrig blogga!!❤️

 12. Du är heelt outstanding människa
  Enda nackdelen med din blogg är att min stackars nacke (diskbråck) inte klarar mina gapflabb när jag läser den
  Fortsätt för guds skull att vara den du är! Underbara människa❤️❤️❤️
  Å dej har jag träffat IRL

 13. Styrkekram på dig din tokfia! Idioter finns tyvärr alltid men de flesta av oss som läser dig är normala människor med fel å brister och som fattar vad som gäller. Glöm inte det även om jag förstår att det inte är kul med såna negativa kommentarer.

 14. Man kan ju inte annat än älska dig och din humor…. skrattar så jag ligger och turtlar på golvet! Hahahaha hahahah det finns fasen folk till allt men fortsätt göra din grej. Mig tappar du inte som läsare på långa väger bara för lite reklam hit eller dit.

 15. Fy fan, underbara jävla goa Maggan,, ❤️❤️❤️❤️Precis mitt i prick, håller med dig fullt ut, lev livet för fan o va lite positiva……. heja , heja dig,, go, go,go,,, här sprutar det , va på finrestaurang igår,,,,,, men va den så jävla fin….. efter dagens resultat kan man ju undra,,,,,,

   1. Ånej fifan Meddela dom tycker jag
    Hoppas du slipper blöja ikväll och kämpa på. Du är så jävla härlig, Jag har haft förmånen att träffa dig IRL, jag och min vän åkte ”din” buss ner till Ullared. Fortfarande en episk resa Kram

 16. Tack för att du tar upp ämnet! ❤️Var är vi på väg med alla åsiktsmaskiner..?!
  Vi smalnar av.
  Alla verkar ska vara lika,tycka lika…vara perfekta, aldrig göra fel.
  Hallå!? Plocka skräp från vägkanterna om ni inte har nåt bättre för er.
  KRAM
  Reklam för att inte skaffa barn var bra
  Hänger ni på tåget att möta hat med kärlek,
  Negativism med positivism..vi kan väl försöka

 17. Snälla bry dig inte. Det finns idioter överallt.
  Du är så bäst och en riktig kämpe. All kärlek till dig Maggan❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 18. Gillar din blogg för den är rak utan massa rosa skimmer, gillar KZ blogg oxå för det. Hoppas på Finlandskryssning,det hade varit kiva!

 19. Ååå vad tröttsamt med alla såna kattälskare som måste påpeka allt! Vad spelar det för roll om det är sponsrat/reklam eller inte? Jag bryr mig inte ett skvatt! Köper det jag vill köpa och struntar i att köpa resten
  Nä du Maggan! Fortsätt som du brukar göra, ett vinnande koncept skulle jag säga.
  Vad jag gör idag? Är hemma med Isak 1 månad gammal. Ammar, ammar, vaggar, ammar och byter bajsblöjor. Samtidigt som jag försöker underhålla storebror på 1 år och 9 månader. Går sådär måste jag erkänna. iPad och tv är räddningen just nu!! Och mamma Scans köttbullar. Vilken toppenmamma jag är va?! Jaja alla lever, mår bra och är mätta i magen och då är jag nöjd!
  Ha en fin torsdag underbara du! Puss o kram / Therese

 20. Jaha vem var det som uppmanar till sånt? Och varför? Frågade du inte vederbörande va sjutton hen hade med det å göra? skulle ja gjort.Du är alldeles för snäll Maggan! Tycker du är väldigt noga med det här och glömma kan väl alla. Ärligt talat vet jag inte varför regeln finns, för huvudsaken är väl att man skattar för de förmåner man får.Och jag kan ju inte tänka mig annat än att en blogg som omsätter en del får ögonen på sig i vart fall på vad som ska redovisas eller inte. Så det är ju inte så att man medveten undanhåller något när man bloggar, tvärtom så blir det mesta man gör väldigt öppet. Det är väl som att driva vilket företag som helst .Och framför allt så är det en fråga mellan dig och Skatteverket och inget som jag överhuvudtaget ens reflekterar över eftersom vi har AB Skatteverket som gör det! Så det kan väl inget annat vara än den kungliga svenska avundsjukan som vanligt!

 21. Ja, förlåt, men jag har två katter som jag klappar å älskar, men jag skriver inget elakt för det, däremot vill jag säga att du borde bli skådis Magdalena 😀 😀 😀 så jävla bra! 😀

 22. Gullgubbe va du är hörligjag har hoppat av tåget till jantelandrt jag skiter fullständigt i vad människor tycker och tänker om mig spyr på skitenDå är jag bara utsatt av ett normalt spann av ”gnällisar” du har ju plenty av läsare och i media så du får dras med massor av skit så sätt på dig skygglapparna gör din grej och skit i alla puckade avundsjuka gnällspikar..I LOVE YOU du är underbar härlig och så jävla rolig så få inte för dig att sluta med nått stanna för oss

 23. Du är bara för skön!!! Vad är det för jävla idioter rent ut sagt som letar fel överallt. Jag har inte ens reflekterat över reklam eller inte.
  Kan inte bara folk skaffa sig ett eget liv!??!!?!

  Hoppas rännsketan försvinner, fy så jäkla jobbigt, brukar svida fint också 🙁

 24. Får man pengar för reklam ska man väl hålla sig till reglerna. Och jag är varken katt-EWA eller missunnsam. Jag gillar din blogg skarpt tycker du är jättehärlig och framförallt rolig. Sen skulle jag själv aldrig orka ödsla energi på att peka ut folk så där som den personen tydligen gjort/gör.

 25. Hahahaha – du måste leva jäkligt länge med den underbara humor du besitter. Få förunnat!!!
  Apropå blöjor så klippte min man till en blöja en gång och la i kalsongerna när han skulle cykla 3 mil. Superskönt för rövva och underskattat sadelskydd

 26. Hej
  Jag älskar din blogg !!!
  Din humor och dina öppna beskrivningar av ditt liv .
  Vi som vuxna måste föregå med gott exempel för våra barn och unga … och då är mobbing inte tillåten i någon form . Inte på bloggar heller …
  Jag bryr mig inte om om det är reklam eller ej . Jag är väldigt tacksam och glad för att få följa dig i med och motgång . Tror att du genom ditt öppna sätt hjälper många .
  Förstår att det är svårt att blunda för kommentarer men sluta inte blogga !!! Stor kram till dig

 27. Jäkla ”gött” inlägg. Bajsa på er skitnödiga kattEvor 😉 I allfall är jag en vuxen människa som gör mina egna val vad jag vill läsa . Samarbete eller ej. Vem bryr sig??? Ja kanske sponsorerna 😉 Men jag??? oavsett om där står samarbete väljer jag ju själv om jag vill läsa. Blir tokig på alla avundsjuka idioter . Kram på dig !!!!

 28. Säger bara en sak. SKAFFA ETT LIV!!! Ni eller Du som orkar haka upp dig på skitsaker!
  Ändra dig aldrig Maggan för du e bara bäst.
  Kraam

 29. Fattar inget. För min del behöver du inte tala om att det är reklam eller inte. Jag läser din blogg för att den är bäst. Folk är bara avudsjuka, så tråkigt.

 30. Haha du är helt fucking jävla UNDERBAR! Och dessutom har jag en STOR kärlek och uppskattning till dom som pratar öppet om magproblem! Så BEFRIANDE! (Och just precis här släppte jag en lång gosig prupp! Haha)

  Fortsätt vara DU!

 31. Skrev du inte att det var en bloggkollega? Skäll ut henne istället för gnäll på dina läsare. Tror nog de flesta fattar vad som är reklam eller inte.

 32. Civilkurage finns det dåligt av i vårt samhälle just nu. Och för många verkar självkritik och humorbefrielse vara en svårt sjuklig åkomma. Synd om din trista bloggkollega. Äkta svensk avundsjuka.

 33. Altså, jeg liker virkelig din blogg og at du som privatperson kjenner det frustrerende og klagete når det blir mast om reklamemerking kan jeg på et sett forstå. Men du er jo også en oppegående voksen dame som driver et firma og da tror jeg jo at du skjønner at man må følge lover og regler.
  Til tross for at det er ibland en selvfølge at det er reklame eller om man har dårlig tid etc etc. Det er jo JOBBEN din. Alvorlig, hvis det er så slitsomt, fikse en side for foretaget Magdalena så slipper du tenke. Og bruk bloggen som du vil. Men nå er det litt som du vil spise kaken, men også ha den kvar. Og alle med vanlige jobb må liksom gjøre den ordentlig…

  1. Helt enig! Gillar din blogg starkt men som skrivet det är delvis ditt jobb och om det finns lagar och regler e det väl bara o följa? Bryr mig personligen inte om
   Nåra reklam inlägg skrollar bara förbi dom.

 34. Tack för en underbar blogg. Brukar bli så jävla kass i magen av tandläkarnas bedövning får sitta på toa hela dagen efter. Tänkte om du hade råkat ut för det?? Bävar mig inför min operation av visdomstand. Uschh.

 35. Ha ha, så här borde fler reagera! All denna lättkränkthet och uppstoppade präktighet håller på och kväver det mesta i vårt samhälle. Man kunde tro att Luther återuppstått och satt igång och yngla av sig som värsta gigolon för ett gäng år sen och nu sitter det en bunt surmagade, präktiga avkommor med hårnålar i arslet och gnölar om allt. De är som en bunt utsvultna hyenor dessa människor som sitter och väntar på minsta lilla felsteg, för att de ska kunna attackera ett offer med styrkan av en hysterisk buffelhjord som råkat trampa i ett jordgetingbo. Det finns liksom inget stopp utan drevet skenar som ett förarlöst tåg och triumfen når de när någon stackare måste krypa till korset och be om nåd på nätet och i slaskpressen, vilken inte är sen att haka på hyenorna. Jag tror alla måste sluta vara så himla rädda för att bli uthängda och sluta vara så pk som Luthers hyenor tycker att man måste vara. Vem är det som har sagt att de äger sanningen och vet vad som är rätt? Hur kan dessa militanta rättsproklamerare få så stort utrymme? De borde nonchaleras fullständigt och alla som går med i dreven borde förses med en stadig dumstrut med knytsnöre under hakan och en fet bjällra i toppen.

 36. Har precis landat i soffan efter en dag på jobbet där jag precis har gått och svurit åt exakt samma saker, som du gör.jag blev full i skratt när jag läste detta inlägg.då jag själv blir utsatt för detta dagligen ( OBS jag bloggar inte) det känns tryggt att veta att man inte är ensam om att känna så. Hur har folk ens tid , att se vad andra inte har gjort, och dessutom uppvigla andra???
  de borde ta samma tid till att lyfta varandra i stället.
  Sååååånu tar jag den tiden och säger att det är en fröjd för mig att läsa din blogg…..go girl!

 37. Hahahahahaha, detta var precis min smak av humor 😉 Jag fattar inte heller varför så många är lättkränkta nu för tiden. Dessa människor måste ha ett förbaskat tråkigt liv och inte kan se att du, jag eller någon annan är inte mer än människa och kan glömma bort saker och ting. Och ska man behöva be om ursäkt för det???? HELVETE heller säger jag!!!
  Nån måtta får det vara och varför ska man behöva be om ursäkt för att man finns till bara för att inte trampa EN människa på tå eller behöva be den 2 personen om ursäkt för att han/hon blir irriterad för att han/hon har ett tråkigt liv. Det är varken ditt eller mitt fel att dom har tråkiga liv eller hur?
  Snart kan man inte gå ut längre för alltid kränker det någon att man visar sig eller säger hej!
  Kram

 38. Haha ja måste berätta vad min 3åriga dotter sa när hon satt bredvid och såg filmen ”är hon ledsen? Stackarn.. Nu är hon busig”

 39. Haha, ja hur orkar folk! Det finns väl viktigare saker här i välden att bry sig om än gnälla om att det var ett reklaminlägg!
  Älskar din blogg, var som du är annars slutar jag läsa din blogg

 40. Du är bara bäst, keep on rockin’ ❤ hoppas innerligt du ger ut fler böcker i framtiden för det är en fröjd att läsa allt du skriver! Kram Johanna

 41. Underbara knasiga människa! Att folk orkar, har dom inget bättre för sig?? Så trist hur samhället ser ut med avundsjuka, bitterhet och missunnsamhet! Usch! Fortsätt att vara du! ❤️❤️❤️

 42. Du e bara för sjukt jävla bäst!
  Sitter på toa & skriver då min mage oxå hade behövt imodeum/blöja/kork.
  Fortsätt vara underbar – finns ingen som du ‍♀️❤️‍♀️‍♀️

 43. Vem var bloggkollegan som skrev det? Allt mörkläggs numera. Jag önskar veta vilka som är såna man kanske inte vill följa. Du gjorde iaf en video värdig ansökan till scenskolan! X

  1. Det är precis vad den där lilla människan vill. En i mina ögon obetydlig liten person som jagar klick till sin blogg genom att på ett mindre trevligt och inte särskilt skojigt sätt hänga ut kollegor på många varierande sätt. Sedan varvar det med någon kvasifeministisk •jagriderpåmetoovågen•. Suck..,

   Kan vi inte alla enas om att INTE klicka in till den där?

  2. De är bloggbevakning ( bloggen där det är ok att vara elak ) Innan var den rolig men nu är den Vidrig.. kommentarerna är riktigt hemska

 44. Ha ha ha du är för go Magdalena! Jag älskar verkligen din blogg fortsätt på samma vis och skit i alla gnällkärringar! Du får en verkligen på gott humör varje dag! Tack för att du bjuder på dig själv och din familj!
  Puss o kram ❤
  Jessica

 45. . Hör min man asgarva och frågar vad som hänt. Jo du svarar han. Nu har Graafskan blivit galen på riktigt… Efter att ha kollat din blogg tänker jag. Ja. Hon har blivit galen… På alla idioter som inte har folkvett.. Puss på dig. P. S Dramaten har verkligen missat en helt enastående talang.

 46. Jag bryr mig föga om inlägg reklammarkeras eller inte. Tråkigt dock att du blir så löjlig, när du får smäll på fingrarna..

  *duckarförhagletavreaktioner*

 47. Haha haha jag dörFy fan vad vad du har rätt i allt du skriver. Kan bara hålla med dig till 100%,man vågar snart inte vara sig själv längre, speciellt inte om man är en lätt ironisk glapp käftad 37 åring som mig haha haha.
  Ha det gött,
  Kram Cia

 48. Jag förstår allvarligt talat inte hur du/”ni” ”kändisar” står ut med alla kommentarer och att någon alltid ska försöka sätta dit en eller gnälla eller ha åsikter på hur man gör något. Ni måste vara väldigt starka eller så blir man härdad med tiden kanske och kan skratta åt det..

  Jaja, ang kaffeinlägget så fattar väl vem som helst att det är en sponsorresa eller vad det kallas för jag har då aldrig sett den resan i en charterkatalog att välja mellan.. 😉

  Hursomhelst, fortsätt vara som du är och förgyll min dag med härliga inlägg! Tycker det är så skönt att läsa att det även kan vara lite kaos på andra ställen än hemma hos mig. 🙂

  Ha en riktigt skön helg!

  1. Om man har ett företag så måste man följa lagar och regler. Är ingen skillnad på att sköta sina reklammarkeringar korrekt som att betala in F-skatten i tid.

   1. Fast det är väl inte upp till alla ANDRA att påpeka det? Sköt ditt eget tycker jag och låt RÄTT person påpeka Magdalenas fel/misstag.

 49. Förstår hur du menar med all missunnsamhet och avundsjuka som råder bland bloggare och övriga svenssons för övrigt. Tycker du gör ett strålande jobb som orkar dela med dig av din vardag och vad du går igenom! Du är väldigt ärlig i dina inlägg och har inga problem med att visa upp en yta/vardag som ej är perfekt. Tycker vi ser det alltför ofta i andra bloggar hur perfekt liv alla lever och bilder som är fixade i photoshop med olika filter, allt för en perfekt glamourös bild!
  Inte humant att försöka leva upp till sådana ideal. Du gör ett grymt jobb, och med tanke på vad du gått igenom verkar du vara oroligt stark som person. Tror många andra skulle bryta ihop och ge upp av samma motgångar som du haft. Man kan ju välja att inte ha en blogg och slippa elakheter och bitterhet från andra också… Lite så är det väl?! Ha det fint! // H

 50. Maggan ta din fina familj och flytta efter syrran….det här är ytterligheternas elände som pågår just nu…Varför inte bara älska varandra och vara glada….

  Fortsätt va den du är och du det finns bara en Maggan…skit och piss i alla gråsuggor som är bittra sura och avundsjuka

  Love u

 51. Du är helt underbar!! Sluta aldrig vara den du är, tokig, galen och alldeles uuunderbar!! Det här inlägget och din humor vände en grå, tråkig vab-morgon till ett gapskratt. Tack, för det. Du är en fantastisk person och jag älskar att du driver med ”surtanterna”, helt rätt sätt att bemöta dem. Önskar dig en bra dag!
  Kram/ Lena

 52. Det här var ta mej fan det bästa inlägget jag någonsin läst! Klockrena analyser och fantastisk träffsäkerhet. Bakom sarkasmen finns en allvarlig och sorglig underton som verkligen belyser hur ”vi” vanliga människor gillar att få kasta oss över andra och slita dem i stycken. Av någon märklig jäkla anledning får det vissa att må bättre. Jag hoppas i alla fall att du förstår att du är mer ”älskad” än ”hatad”. Helt plötsligt känner jag mig nöjd och tillfreds över min egen oansenliga blogg. Inte så värst många läsare men heller inga vidriga kommentarer. /Maria <3

 53. Hejja dej! Varför sitter man som läsare och letar fel i en blogg?? Obegripligt!
  Nej, fortsätt som du alltid gjort. Din blogg är kul!

 54. Underbara, bästaste av alla bloggare! (Fan va smörigt det lät då, sant dock). Som jag skrev inne hos Mona, det borde räcka med att ni som gör samarbeten och reklam, nitade fast ett inlägg högst upp med texten ”inläggen kan innehålla samarbeten/reklam”, så har ni ryggen fri. Jämt.
  Pöss

 55. Hahaha! SÅ underbar film! Jag sitter här på jobbet med låg volym på datorn och ser den om igen! 🙂 Jag vill fan bli din bästa vän! 🙂

  1. Jaaa verkligen! Prutt på alla som följer lagen! Så omodernt! Ska säga det nästa gång min chef klagar på mig när jag missköter mig på mitt jobb. Bajschef!

 56. Hahahah! Älskar detta! Förstår att du är förbannad och troligen inte tycker att det är så roligt men jag tycker att detta inlägg är underbart! Gjorde min förmiddag. Ha en fin dag

 57. Människor har alldeles för lite att göra, hur hinner de ens vara sådana åsiktsmaskiner ? Själv har jag fullt upp med mitt egna.

  Du är underbar <3

  Kram Frida

 58. Jag förstod ingenting av ditt inlägg? Det är väl inte synd om er på något vis för att ni måste markera ut era samarbeten? Och det dina läsare är väl så smarta att de ser skillnaden på en vanlig kompisbild med din frisör och ett betalt samarbete med Zoegas? Jättekonstigt allting och jag förstår ärligt inte problemet med att märka ut sina inlägg.

  Visst, nu var detta kanske bara en gång – ingen gång för dig men generellt är det bra att reklam granskas.

  1. Du missuppfatta exakt allt hon skrev ju? Hon säger INGET om att det var SYND om henne över att hon behövde märka ut om det är ett samarbete!

 59. Alltså snacka om att överreagerar, reglerna finns till för att det är fel att vilseleda inte för att göra dit liv surt, med lite ödmjukhet borde man förstå det

 60. Nej Maggan… du e kass på att reklammärka!
  Det är därför du blir så butthurt.

  Älskar din blogg.
  Stendiggar dig.
  Men sluta lipa för tusan…

  1. Tror det är bra om vi tjejer slutar använda fitta/surfitta som ett skällsord om vi vill att män inte ska det.
   Annars så är det ju iofs bra att ha en sur en….;)

 61. Haha. Självklart ska lagar följas, men alla kan göra misstag. Nuförtiden kan man knappt släppa en fis utan att bli anmäld för nåt. Är också sååå less på det. Samtidigt är jag också less på såna som missköter sig medvetet. Och då är det lätt att alla dras över en kam.

 62. Har aldrig kommenterat men nu känner jag att det blev lite löjligt och om du blir så uppjagad av att det påpekas vikten av att göra rätt så förstår jag inte problemet?
  Tror också att dina fasta läsare känner dig så gott att de vet när du ”glömt” och att ingen skulle komma på att ifrågasätta det du gör till vardags. Istället för att bli så upprörd så bara gör det som ska göras och sen är det inget med det

 63. Underbara kvinna! Vad jag väntat på att någon ska skriva dessa ord! Det är på riktigt tragiskt hur det blivit i världen. Fast mest skrämmande hur enkelt det blivit att vara elak & avundsjuk . Å de j*liga är att dessa ”vuxna” vandrande pekpinnar antagligen har egna barn som antagligen skulle behöva allt stöd dom kan för att inte världen ska bli ännu värre
  Fler som du behövs alla dagar i veckan ❤

 64. HAHAHA Gud vad pinsam du är Magdalena. Vem är det egentligen som är kränkt? Bloggen är ditt arbete och du gör du bryter mot lagen genom att inte reklammarkera. Skämmigt utspel.

  1. OK Så du har aldrig gjort fel någon gång? Gjort något ”olagligt” typ kört för fort?
   Kasta inte sten i glashus! ALLA kan göra fel och ALLA gör fel varje dag! Ska vi hänga ut varenda kotte tycker du?
   Det enkla är att säga: du glömde markera med reklam eller samarbete.. Alla kan vi glömma!

    1. Du känner mig? Jag känner inte dig så jag sänker mig inte till din nivå och kallar dig för saker. Det är ganska tragiskt.
     Ha en fin kväll solstråle

 65. Löv u Maggan
  Fortsätt va så jävla bra
  Och skit i alla skitnödiga katt-evor därute.
  Och din sk blogg-kollega är så sjukt avundsjuk på dig för företag inte vill samarbeta med henne.
  U go Girl.

 66. Sluta aldrig blogga Magdalena! Du skriver så roligt och bjuder på dig själv! Å jag är ingen tant(än) är 33 år gammal och diggar dig! Skrattar så jag kiknar åt dina inlägg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..