The Big D, operation

Reklam för den mest professionella tandläkare KRISTINA i Sverige. Hon har inte bett mig. Men jag tycker hon är värd att hyllas

Lite nervös! Som tur har jag VÄRLDENS bästa, bästa tandläkare Kristina

-Det ska gå bra viskar Kristina med förståelse och ömhet, samtidigt som hon vyschar och smeker mig över kinden. Vi ska avlägsna Gary från din kropp med värdighet och lätta, mjuka händer.

Gary är en mycket vis liten kille, MEN han har ingen tandkompis i underkäken. Tänder behöver kompisar att gnosa och umgås med har min tandläkare Kristina berättat.

Garys alla år i ensamhet har lett till att han sökt sig till ICKE-tankompisar, vuxit och vuxit. Tagit plats.

NU är det äntligen dags att låta Gary få vila och möta sin tidigare vise vän i tandhimlen

RIP GARY!

Frukost på språng!

TINA tycker att DESSA underbara MOU i krossad blodröd sammet skulle passa min lite färglösa och beige personlighet.

Vad tycker, ska jag slå till? Ska hon ta in dem i sin BUTIK? Jag älskar dem!! Är de för udda?

Vi syns senare!!!! På andra sidan

Min sjuksyrra Armine lägger bedövning innan Darth Vader kommer in i rummet

Wish me luck

 1. Känner att jag ryser i hela kroppen för din skull. Tandläkare är Sadister. Allihop!! Vad får en att vilja ha ett sådant yrke?? På riktigt. Jag kan verkligen Inte fatta! Perverst! 😀 (INGET illa menat mot just Din tandläkare dårå)
  Massa lycka till och eh… hoppas du överlever! 😉

  //Positiva klubben – nästan utan tandläkarskräck! *host*

  1. Herregud tur det finns tandläkare vadskulle man annars vända sig när dom gått sönder eller tänk en jäkla tandvärk att det sen inte är kul o gå dit är ju en annan sak så man ska vara glad att vi har dom

 2. Åh! Lycka till hoppas det går smidigt! Är min värsta mardröm att måste dra en tand! Hu så hemskt. Men många har överlevt detta har jag hört kram på dig

 3. Lycka till! Min tandläkare säger att det finns en visdomstand som ligger lite risigt till och behöver helst plockas. Men jag vill inte! Är livrädd för ingreppet. Så jag pysslar om den där stackars tanden lite extra för att den ska få stanna…

 4. Det är faktiskt jätteroligt att du skriver ”hon har inte BETT” mig, när det är en tandläkare det gäller 😉
  Lycka till idag!
  Hälsningar från ordvitsarnas stad/ Göteborg

 5. Niii snackar tandläkarskräck. Jag var med på den tiden då man gick till smedjan för att få en tand utdragen… (Hoppas allt gick bra M. Fast du ser ju fullständigt skräckslagen ut…)

 6. Är det en operation eller en tandutdragning? Det är lite skillnad! Jag har gjort båda så jag vet vad det innebär! Är det op kan man få gå till käkkirurg inte alla tandläk gör det! Det har nog gått bra för dig idag tror jag !

  1. Nu för tiden kan man dra ut tanden och sätta dit titanskruven på samma besök. Alltså utdragning och operation. Men Maggan är ju van vid operationer så det går nog bra.

 7. Å jag hoppas allt gått bra. Väntar på operationstid för samma problem. Lyckades bita sönder den visdomstanden i sömnen och roten är krokig så det går inte dra ut den bit som är kvar. Bra att du tar bort den så detsamma inte händer dig. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..