Bloggevent, outfit, ångest och förnekelse

Dagens outfit.

Myskläder, morgonrock och mössa. Lukt? Aningens surt. Har inte ens brytt mig om att borsta tänderna idag. Skulle kunna döda en katt med min andedräkt. Om jag bryr mig? Inte ett smack.

Förbereder manus inför två kommande TVinspelningar, fixar med lite papper och andra trista vardagsmåsten. Fotografering på fredag. Möten trix…

Måste jobba bort lite grejer. Ska till tandläkaren imorgon och operera bort Gary. Avskilja Gary från min kropp. Sorgligt, läskigt och nervöst. Ska jag spara honom i en ask, gräva ner honom i Tegnérlunden?

Planerar en bloggresa, har inte riktigt bestämt mig för location ännu….

En kryssning med lite härliga föreläsningar, spa-mys-herrgård-helgshopping-tjejweekend i Marbella. Trocadero, marknaden, frukost hos Hans på Starz och lite annat gött. Ullared, skidresa? Huvudet snurrar. Det är på tiden nu, det har varit mycket snack

Tänkte träffa lite olika ”keypeople” och reka.

Vad känner du för?

Vad skulle du vilja göra?

Jag är mest sugen på kryssning. Men det är nog bara för att jag är kryssningfrälst för tillfället

Silja eller Viking, vilken båt tycker du skulle vara bäst för oss?

Fick den här godingen på mässan. Måste googla vart jag kan handla. Måste fylla upp ett lager hehe (de går åt) väldigt fräscha och mättande

Lunch. Varma koppen och Finn crisp

Mår lite illa, känner mig lite snurrig och frusen. Kan vara trött? Louie härjar fortfarande om nätterna. Måste börja äta en extra boost om dagen.

Fick det här fina ordspråket skickat till mig. Tänker på Isak

Har haft lite panikångest de senaste dagarna. Katastroftankar. ”Allt är för bra, lugnet före stormen känsla” orolig för att telefonen ska ring med dåliga nyheter, att bistra gubbar ska knacka på dörren med besked.

Mamma eller pappa får cancer, Gunnar en hjärtattack, barn sätter i halsen, blir överkörda, äckliga terrorister, Filip är med om en bilolycka, Lance skadar sig under under en match… Vurpar med moppen.

Har bestämt mig för att SKULLE det ringa på dörren, då skulle jag sätta händerna för öronen, skrika och springa ut, lämna mobilen och aldrig återvända. Inte ta emot några jobbiga besked. Leva i förnekelse för resten av livet i en stuga i skogen.

Jag är livrädd för beskedet, och den våg av smärta de för med sig. Tortyr! Som att få halsen avskuren med en slö och rostig kniv. Kroppen krossad under tonvis av sten. Magen och bröstet utslitet ur kroppen

Alla omkring oss blir äldre. Döden är oundviklig. Det skrämmer mig. Vem är näst? Vill stanna tiden och bara vara lycklig.

Lego med Sten

Charlie har fått ärva ett Nitendo

Vi kör varannan ”super Mario Bros” älskar Nitendo

Känner vi igen den här killen? Det var ett par år sedan

Filip har kommit hem med pizza, klockan är 19, ska gå och lägga mig. Försöka sova medans kroppen kämpar mot all FÖRSKOLEBAKTERIER

Snyyyyyyfft!!!

Visning och matleverans imorgon…

Jäkla vinter och rusk. Både Louie och Charlie är två smittohärdar här hemma

❤️

 1. Åhh…jag skulle såååå gärna hänga med på en blogg-kryssning! TallinkSilja är favoriten (om vi pratar Symphony eller Serenade i alla fall). Vid dygnskryss så funkar ju typ Cinderella helt ok!

 2. Hej Var i menscykeln är du? Katastroftankar är supervanligt under PMS:ens sista dagar innan mens. Man kan vakna med hjärtklappning av katastrofkänlsa. Man kan även bli snurrig. PMS symptomen kan bli värre med stressig tillvaro. Om det nu kanske kan vara det? Bara ett tips.

 3. Hej fina, jag har gått i KBT för katastrof tänk, men vissa saker går ju inte att få bort ändå.Och jag förstår verkligen dig med allt som du har varit med om:-( Vad härligt om det blir blogg träff 🙂 Jag älskar Herrgårdar ,men gillar inte kryssningar alls.. får ångest över alla fulla människor, har därför undvikit det senaste 10 åren, men det kanske har blivit bättre på de här åren 🙂

 4. Skickar en stor varm krya-kram! Sova brukar vara den bästa medicinen. Både för kropp och knopp.

  En bloggresa låter fantastisk! Jag skulle hänga på oavsett destination. Kul att få träffa nya härliga människor och ha lite kul. Det behöver vi i dessa mörka tider.

  Kram ❤️

 5. Fina fina du, hua vad jag tycker synd om dig, ångest över att någonting hemskt ska hända är en vidrig känsla, vill bara ge dig en stor, varm och lugnande kram. Hoppas du snart hittar vägen ur katastroftänket och att du finner inre lugn trots sorg och saknad. Sänder många varma kramar!

  Ps. Vill väääldigt gärna följa med till Marbella, låter som en dröm!

 6. ”Att bli vän med döden” var Astrid Lindgrens tankar om att kunna leva fullt ut. Vet inget om hur andra gör, tänker, känner, varit med om, men för min del fanns inga andra alternativ än terapi, vila, börja om från noll på många känsloplan. Inga mediciner eller vitaminpiller. Ville veta vad som var jag. På riktigt. Så tacksam idag. Åt krisen, hjälpen, o framförallt den livsstil jag kan ha idag. Och jag är inte det minsta rädd. Funderar inte på framtiden, oro eller vad andra tycker om mig. Jag bara lever och mår, idag. Trots några jobbiga år och händelser i bakfickan.

 7. Känner så igen mig! Allting är för perfecto just nu, ” när kommer skiten”? Och samtalsämnen när man har baserat 45? Mediciner, sjukdomar …fyyyy Kryssning låter topp ❤️

 8. Jag känner igen mig så i dina katastoftankar, har dock blivit bättre med KBT. Googla gad (generaliserad ångest på svenska) och kolla vad du tror, men hjälp finns att få så man slipper slösa bort tid på att vara orolig i onödan.
  ❤️

 9. Å vad kul med bloggträff/resa!! Marbella låter som en dröm! Herrgård låter underbart! Kryssning låter kul! Jag är med på allt!!! Boka in mig!

  Hoppas att dina jobbiga katastroftankar försvinner snabbt! Du är värd att få må, och ha det, bra!!

 10. Jag har en tonårspojke med grov adhd så lever i en ständig kamp med allt som hör till, han är explosiv och spänningssökande och får tjata på skolan om diverse saker som borde fungera. Är på väg att ge upp varje dag skita i allt och låta allt gå åt helvete. Men då tänker jag på dig att jag ska vara glad att jag har min fina son kvar i livet , och får lite extra kraft. Mitt hjärta blöder så för dig underbara människa❤

  1. Hej! Ville bara berätta att anledningen att det står att den inte är lämplig för barn under 3år är pga av den lilla korken, inte innehållet i sig.

   Kram från en av grundarna till djunked och CHIAGO! 🙂

 11. Hej,
  Tänker på dig rätt ofta, hoppas du inser hur stark du själv är.
  Behöver du extra styrka så ta trumman på kedjan till hjälp.
  Den har energi från alla som hållt i den ❤️

  Krm

 12. Åh fina fina Maggan <3
  Får man åk med på bloggresan, även om man bara e som en parasit på din och andras bloggar?? Skulle vara så kul!!

  Krya på lilla kroppen och släng Gary åt fanders 🙂

  KRAM

 13. Jag tog en kvällspromenad igår. När jag kom hem gick jag ut i vår vildvuxna trädgård och tittade upp mot stjärnorna och tänkte på min mamma som dog hastigt i cancer för 1.5 år sedan. Jag insåg att jag inte gett mig själv tid att stanna upp och känna på många månader. Jag tänkte även på barnen. Hur det skriker i min kropp om att bara få vara ensam ibland. Utan skrik, bråk och alla rutiner. Sedan insåg jag att om 10-15 år så är de stora, jag står där i tystnaden och undrar vart tiden tog vägen. Att jag nu kanske upplever den bästa tiden i livet och att det är så även om det suger ibland. Måste bli bättre på att stanna upp.

  Å tummen upp för kryssning, varma koppen och bekämpa baciller… fy fan va snorig jag är. Längtar efter ett rejält träningspass. Till våren kanske det händer…

  1. Håller med där! Även om jag själv har bättre kontakter på Silja… MEN en Spanien weekend vore inte så dumt heller. Herrgård hemma i Swedala gör ju att vi inte behöver vara borta så länge. Hm… många val…

 14. Jag hittade två knutor på min dotters hals för 6 månader sedan. Släppte det efter att ha pratat med min styvmamma som är sjuksköterska precis som jag. Började tänka på det igen efter ett par månader. Frågade på bvc på 1,5 års kontroll. Läkaren kom och kände. Det är lugnt sa han. Tog ett blodvärde som var bra. Du behöver inte oroa dig alls. Släppte det och var lycklig i en vecka eller så. Sen dess har jag inte kunnat sluta tänka på det. Bokade tillslut en tid idag. Ska dit nu. Till en barnläkare. Allt är säkert lugnt. Men med det sagt. Jag KAN inte tillåta mig att vara lycklig. Funderar på vad som ska hända. Vem som ska dö eller bli sjuk. Hur lär man sig leva med det? Jag vet helt ärligt inte. Jag vill också pausa tiden. Allt är perfekt nu. Låt det vara såhär för alltid. Ja, vad ville jag säga med detta? Jag vet inte. Jag förstår dig. Eller jag förstår ångesten. Nu ska jag förhoppningsvis snart få goda besked från läkaren. Och sen försöka njuta av livet! Kram på dig

   1. Allt var som det skulle och knutorna är ok och ofarliga! Puh… Lycklig! Iaf ikväll. Livet är fantastiskt! Jag är lyckligt lottad. Jag ska göra mitt bästa för att leva i nuet. Just nu är allt perfekt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..