Psykisk ohälsa och fotmassage

Chefen ringde, Sandra är magsjuk. Jag måste hoppa in och köra en guldcontainer i Motala. Någon som bor i krokarna?

LoLo har somnat om, Tristan är i skolan.

Visning igår. 17 uppskrivna på intresselistan. Kul! Jag älskar den här lägenheten och jag VERKLIGEN hoppas att den får en ny fin ägare som tar hand om den och skapar många fina minnen

Kul på mässan igår!! Träffade massor av roliga och intressanta människor och vänner

Tiden bara sprang. Det går fort när man har det roligt

Träffade min fina unga vän Julia, som med några vänner från Danderyds gymnasium sålde egendesignade doftljus, där en stor VINST kommer gå till en organisation som jobbar med att förebygga PSYKISK OHÄLSA, och ångest mm hos ungdomar

Wow vad imponerad jag blir över unga engagerade tjejer och killar som faktiskt kämpar OCH GÖR något för att förändra.

Vill du stötta dem?

Så kan du beställa deras produkter HÄR!

Vackra ljus med handskrivna små peppande ordspråk…

Beställ och hjälp ungdomarna att göra skillnad! DO IT

Tog en liten break och njöt av fotmassage med Bobban

Galet skönt! Som att stoppa ner fötterna i en pjäxa, samtidigt som små bollar masserade och tryckte. (Tre olika program)

Farsdag. Kunde inte komma hem med en bättre present haha

De har sladdlösa massagekuddar oxå. Men tyvärr var de slutsåld. Så jag beställde

Fick en jättefin bok av en härlig tjej. Ska läsa och se om jag kan plocka upp några tips om vad man kan äta som inte samlar vatten i kroppen. Känner mig som ett pånyttfött hälsofreak. De bara sprutar nyttigheter och grönkål ur alla hål på kroppen

Det här gillade jag. Hann inte gå runt på sminkmässan. Men ska googla. Glitter med något slags läpp-lim??? Såg riktigt coolt ut på tjejen som kom förbi min monter

Nu mina vänner ska jag försöka att hyra bil, boka tåg…..

Motala och inspelning kl 16

PS NÄR JAG KOMMER HEM SÅ SKA JAG SÄTTA MIG MER OCH KNOPA IHOP ETT JULERBJUDANDE… MED BOOSTEN OCH BEAUTYN!! Har inte glömt dig.

/puss

   1. Hej Nina.
    Jag ska också beställa doftljus för det var ett så bra ändamål och det går att göra det via deras hemsida. Det står hur man ska göra under Webshop. man kan maila dem och sedan swhisha 😀 älskar såna julklappar då det går till bra saker.

 1. Godförmiddag bästa Du ! Hoppas att du får en fin och härlig dag i Motala! . Och höstsolen skiner lyser även över er❣️. Jag ser fram emot julerbjudandet av dina produkter. Kan man hoppas på att du besöker Lifbutiken i Nordstan under julhandeln. Det hade varit sååå kul att träffa dig igen❣️❣️. Allt gott till dig, många kramar Ann i Götet❣️

 2. Hej Magdalena!
  Det var jättekul att träffa dig igår! Du är verkligen lika varm och härlig i verkligheten som du visar i bloggen (även om du också kan ryta ifrån i bloggen när det behövs).
  Så roligt att du blev inspirerad av Clean Reset-boken! I mitt jobb som hälsocoach använder vi den metoden för att komma åt olika ohälsosymtom som orolig mage, uppsvälldhet, hudproblem, värk, trötthet mm. Det är en suverän metod för att komma åt grundproblemen till besvären som ofta är kopplat till mage och tarm.
  Det är bara att slå en signal om du vill ha lite extra coachning nu när du nu känner dig så hälso-inspirerad. Det skulle vara så kul att få hjälpa dig!
  Annars så kan jag tipsa om vår podcast som heter Hälsosnack med Lotta & Victoria där vi delar en massa om hälsa med olika experter, hälsoprofiler och oss själva.

  Må så gott!
  //Lotta

 3. Hej fina Maggan!
  Synd att det var Motala:) Jag bor I Linköping!
  Men välkommen till fina Östergötland, fint väder fick ni och du kan ju hälsa på Madelen Ilmerud, när du är i Motala:) Hoppas ni snart kommer till Linköping igen, väntar på storkovan he he..
  Massor med bamse kramar till dig och inte mist den bästa bloggen!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..